Bu Da Bizim Yemli Avımız :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında koxford tarafından paylaşıldı.

1. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    ooo' iyi maşallah sonunda kurtları döktünüz güzel kareler paylaşım için teşekkürler...

2. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Deniz Hocam asıl biz teşşekkür ederiz; arkadaşlarla yapılan avlar gerçekten bambaşka oluyor. Bir gün beraberce avlanmak dileği ile ve rast gele..

3. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Alperen Bey çok teşekkürler. Istanbul'a birazcık ılık Ege havası estirebildiysek ne mutlu bize. En iyi dileklerle ve rast gele..

4. OMMG

OMMG OKAN

Güzel paylaşım için teşekkürler.Eminim ki okuyan herkesin aklı kalmıştır oralarda.Bu arada oltalarınızı bozan ( oralarda görülüyormu bilmem ama) klasik balon balığı faciasına benziyor.Avlarınız daim olsun.Rastgele...

5. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Turgay, bu kez seni biraz ters köşeye yatırdık galiba, ama hadi oluveesing o gadaa:D Hem bak, sen de itiraf ediyorsun: Fena mı oldu, harika bir pazar geçirdik:)

Yalnız, Sevgili Arkadaşım, kofanacı, ıskarmozcu, levrekçi olduğunu biliyorduk da, mercancılık nereden çıktı yahu. Ama sen dur, ben de biraz kıvıracağım şu mercan işini - dolayısıyla: gene mercana gidelim :)

Bahadır Abi'nin kösteğini koparan balık fangri mercan veya çupra olabilir diye düşünüyorum, diğer arkadaşın iğnesini kıran balıksa çupra idi her halde. Senin takıma yüklenen de kanaatimce ahtapot. Bu arada, avın tam sonunda benim ipe taktırdığım ve yüreğimizi hoplatan kabura geldi aklıma:)

Neyse, ne demiştik: Gene gidelim:D

6. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sıtkı Bey çok teşekkürler. Gerçekten de bütün bu maceralar paylaşınca güzel. En iyi dileklerle ve rast gele..

7. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Engin çok teşekkürler. Vallahi sen Boğaz teknecisisin, biz seninle aşık atamayız:) Umarım tez zamanda tekne ile açılıp gönlüne göre av yaparsın. En iyi dileklerle ve rast gele..

8. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Zafer Bey çok teşekkürler, inşallah hafta sonu gönlünüze göre bir av yaparsınız. Çiftliklerin bağlı olduğu halatlar konusunda haklısınız, takılma yapabiliyorlar. Yalnız, videoda pek belli olmasa da biz bunun bir halat olmadığı kanaatindeyiz. Gerçi her ne olursa olsun, iyi heyecanlandırdı bizi:) En iyi dileklerle ve rast gele..

9. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Emin çok teşekkürler, bir nebze olsun gönlün şenlendiyse ne mutlu bize. İnşallah haftaya merana kavuşur gönlünce bir av yaparsın. Avın ithafı ile ilgili olarak söylediklerinse gerçekten kıvanç verici; bu sözlerinin inceliği karşısında ne diyeceğimi bilemedim...

En iyi dileklerle ve rast gele..

10. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Ümit çok teşekkürler. Abi senin şafak kaç yahu, bize de söyle, zira bizde saymaktayız:)

Onca at-çekten sonra yemli av bana da biraz tuhaf geldi, ama gerçekten çok eğlenceli idi. Yalnız benim şu tekneden yemli işini öğrenmem lazım (kıyıdan yemlide hiç de fena değildim halbuki):)

Bahadır Abi'nin kösteği patlatan balığın fangri mercan veya çupra, diğer arkadaşın iğneyi kıran balığın ise çupra olduğunu tahmin ediyorum. Turgay'ın takıma binen ise bir ahtapottu zannımızca.

Sevgili Ümit, şafağın derhal görünmesi dileği ile ve rast gele..

11. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    İzzet Bey biz teşekkür ederiz. Gerçekten de kurtlarımızı döktük, iyi de rahatladık:) Darısı tüm balık sevdalılarının başına diyelim. En iyi dileklerle ve rast gele..

12. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Okan Bey çok teşekkürler. Vallahi ne yalan söyleyelim, belki biraz ayıp olacak ama, bizim dahi aklımız kaldı; hani insan bu tür güzel yerlere gitti mi hiç ayrılmak istemez ya, o hesap işte. Oralarda benim bildiğim kadarıyla balon balığı görülmüyor (ama emin de değilim açıkçası). En iyi dileklerle ve rast gele..

13. İzmirli51

İzmirli51 Fikret ALAYLIOĞLU

Favori Kamış:
    2,59 cm Shakespeare UglyStik Lite, 2,40cm Dam EMotion 25 IM6X ,
    Favori Makine:
    Sahara 3000FD ve Sonora 2500FB - 4000FB
    En İyi Avı:
    Levrek 1,950 kg
    Merhaba sevgili Aykut Kardeşim,
    Egenin güzelliklerinden muhteşem kareler ve güzelliklerle dolu bir av gününü bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler. Dostluklar, arkadaşlıklar ve balıklar hepsi birbirinden harika. Tüm ekibi kutluyor ve daha nice güzel avlar diliyorum.
    Sevgi ile kalın.

14. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Tatlı su denemelerimizin sonuçsuz kaldığı şu günlerde hiç değilse denizden böyle bir rapor gelmesi gözümüzü gönlümüzü açtı. Tebrikler abicim, daha nice güzel avlara..

15. seymensedat

seymensedat SEDAT ERDEM

Favori Makine:
    RYOBİ 6000 VI
    ÜÇÜ BİRARADA
    Sevgili Aykut, Sevgili Turgay vede Sevgili Bahadır.
    Spin avcılık'da ustalığınız kadar, yemli avlarda'da ne kadar başarılı olduğunuz ortaya çıktı. Sizlerle tanışmak ve ortak tutkumuz olan balık avcılığında bir araya gelerek, tamamen amatör'ce amma bir okadarda konusunda profosyonel düşünce, donanım vede bilgiye sahip olan sizlerle avlanmak beni çok mutlu etti. Sizleri ağırlamakdan, ve tanımakdan onur duydum. Sanırım Turgay'ın çekemediği Ahtabot vede iğneleri kıran o trofe balıkları yakalayıp resimleseydiniz sanırım sitemizde bir sallantı olurdu diye düşünüyorum. Ne yapalım bizim şansımıza da kırmızı mercanlar çıktı. Temennim daha nice trofeli avlara. Sizlerle dolu dolu bir gün geçirmek, çok güzeldi. Öyle bir günü bana yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum.

16. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Aykut seni ve tum ekibi can-i gonulden tebrik ederim.
    Sicacik,samimi bir av raporu idi bu.
    "Dutun bakam mercanlari,gopezleri gari.Emme Turgay aganin dakimi goparan guzuyu merak eddim.Gozel mohabbed olmus.Gerisini goyven gari"
    Hakikaten cok cok imrendim yahu simdi.Keske bende olaydim :p
    Insallah sonraki avlarinizdada basarilar dilerim.
    Rastgele...

17. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:
    halibut.20kg(tahmini:D)
    guzel bir av raporu olmus,kamislari ikibuklum yapan esrarengiz yaratiklar,igneleri acip kacan baliklar,bizede dusunmek kaliyor,igneyi ne acti,kamisi okadar buken yaratik neydi diye dusunmek.

18. modena

modena

sedat amca bu daha başlangıç...:)

inşallah senin de katılımların ile aydının egeye bağlı tüm kıyı hattında çok daha eğlenceli vakitler geçireceğiz...

en başta göstermiş olduğun misafirperverlik ve güleryüzün için sonrasında da bu güzel günde bizlere yaşatmış olduğun tüm diğer güzellikler için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum...

19. hydesigner

hydesigner Hakan

Favori Kamış:
    Tolee kawahagi 2.1
    Favori Makine:
    Ryobi Kobe 3500
    Teşekkür ederim, en sonunda iyileştim ama ilk haftasında yatılı misafir kurbanı oldum :) Sabah gün doğmadan tekneye kadar gidip arkadaşlardan özür diledim ama onlar açılırken kıyıdan el sallamak çok koydu :p

Şu an öyle bir at çek hasreti içindeyimki rüyalarımda bile at çek yapıyorum :D Henüz plan yapmadım ama belki cumartesi iş çıkışı bir boğaz avı yaparım. Gerçi boğazda çinekop/sarıkanat çıkıyormu şu anda onuda bilmiyorum.

20. dqn

dqn doğan

Favori Kamış:
    olta
    yine müthiş bir iş çıkartmışsınız..
    bu ekipten korkulur valla..
    birde yanınıza Sedat abiyi alınca tadından yenmemiş bu av...

Turgay abi sanki mars'a ayak basacak gibi giyinip kuşanmış:D..süper donanımlı..

Bahadır abi herzamanki gibi...

Aykut üstada fazla söze gerek yok, o na göre sahtenin kuyruğu olamaz o mamunlar:D:D

bir dahaki Akbük seferine katılmak isterim bende, fazla yabancı sayılmam akbük'e..
    tebrikler tekrar...