Bu Da Bizim Yemli Avımız :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında koxford tarafından paylaşıldı.

1. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Çok Sevgili Nuri Abi, her zamanki gibi son derece güzel olan bu mesajın için çok teşekkür ederiz.

Sevgili Nuri Abi, yeter ki sen iste, bir yolu bunur, o pembişler güzel Erzurumu görme şerefine nail olurlar:)

Tekneden at-çek'e gelince, bir oynak, bir combak görüversek, elimiz hemen gidiverecekti sahtelere (yalan yok, bir iki sahte de aldıydık yanımıza:))

Biz azmanlardan hesap sormak istemeyiz, ama selamsız sabahsız gitmeleri de olmadı yani, şöyle bir tanışıp müşerref olmak niyetimiz elbette var, küsmedik onlara:D

Sevgili Nuri Abi, en samimi saygı ve sevgimiz, en iyi dileklerimizle kal; sağlıcakla ve rast gele..

2. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Fatih Bey çok teşekkür ederiz. Gerçekten de hepimiz çok eğlendik. Bahadır Abi'ye gelince, onun neşesi bir başka hakikaten, resimlere bakınca gülmenin hakkını da en çok o veriyor gibi değil mi..

Ayrıca, merakınızı gidermek bizim de en büyük arzumuz:D

Fatih Bey, en kötü avınız en az bu kadar neşeli olsun diyor, en iyi dileklerimizi yolluyoruz. Sağlıcakla kalınız ve rast gele.

3. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Erman çok teşekkürler. Nice avlara beraber inşallah :) Evet haklısın, hasılatımızı toplu fotoğraflayamamışız, tartmıştık halbuki. En azından yekünü söyleyebilirim: 100 g'ı tarafımca büyük mücadeleler sonucu tutulmuş olmak üzere:D, Bahadır Abi, Turgay ve ben yanlış hatırlamıyorsam 2.5 kg kadar balık almışız. Teknedeki diğer arkadaşlar da epey bir balık almışlardı aslında.

Erman en iyi dileklerle, görüşmek üzere ve rast gele..

4. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Bu konuda sizlere kesinlikle katılıyorum:)

5. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Murat çok teşekkürler. Umarız buralara yolun düştüğünde beraber de olabiliriz. En iyi dileklerimizle ve rast gele..

6. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Ergin Bey çok teşekkür ederiz. Sedat Amca çok paylaşımcı biri gerçekten, Akbük de cennetten bir köşe..

Av öncesi takımlarımızı özenle hazırlarız aslında, ama bu kez şans deniz ahalisinden yanaymış diyelim :) En iyi dileklerimizle ve rast gele..

7. Nallıhanlı

Nallıhanlı b

Güzel av olmuş . Rastgele.

Benim de at-çekle avlandığım oldu sarıyar barajında kıyıdan, kaşıkla 2.5 kiloluk kefal çekmiştim.

Fotoları yüklemeyi bir bilsem 5.5 kiloluk kefalin resmini felan koycam da yardımcı olursanız sevinirim..;)

Son düzenleme: 10 Şubat 2011
  8. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili M.Enes çok teşekkürler (tam adını çıkaramadığımdan böyle hitap ediyorum).

Fotoğrafları yüklemeyi öğrenmek için şu konuyu, ilk mesajdan sonraki mesajlar da dahil olmak üzere, inceleyebilirsin:

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=27041

Unutma, trofelerinin fotoğraflarını hikayeleri ile birlikte bekliyoruz.

Sağlıcakla kal ve rast gele..

9. istavrit

istavrit Boğaç

ne güzel be arkadaşlar ....Egeee ,Ege'nin insanları ,denizleriii ,avlarıı ...süper iyi geldi valla ....aylar oldu elime olta alamadım ...Ege'ye sevgiler selamlar

10. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Boğaç Bey, çok teşekkürler ve Ege'den size en sıcak selamlar olsun:) En iyi dileklerimizle ve rast gele..