Bu Da Bizim Yemli Avımız :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında koxford tarafından paylaşıldı.

1. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Tebrikler arkadaşlar,güzel bir av günü olmuş.. Daha iyilerininde olacağını ve yine sizin ellerinizden yazılacak raporlarla yenilerini de göreceğimizi biliyoruz..

Kısmetiniz bol olsun..

2. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Aykut , Turgay nerelerde diye düşünürken kapsam dışı işlerden geldi balıklar.Öyle ya WTD'li, Teksas Rig'li at-çek'li trofelere alışmıştık ki sürprizzz.
    Daha nice sürprizler görmek dileğiyle selam ve sevgilerimi yolluyorum.

3. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

Çok güzel bir av tertibi olmuş ellerinize emeğinize sağlık çok keyifli bir buluşma olmuş. Nice böyle ekip çalışmalarına diyeyim.

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Tutulan balıklarda gözümüz yok, zaten el uzanmaz-güç yetmez, imkan elvermez ne diye kıskanalım ki di mi ama?:p

Bereketli olsun, afiyet-şeker olsun kardeşler. Ekibe de kucak dolusu selam ve sevgilerimi sunarım. Muhteşem deniz manzaralarından, harika dost sıcaklığından bizler de müstefid olduk sayenizde, elleriniz dert görmesin. Yemli av acemileri, sizi gidi sizi. Çaktırmadan kaşla göz arasında yıllarını bu işe vermiş ustalar ayarında almışsınız bir bir güzel pembişleri. Ancak biraz da şaşırdım tekneden de pekala at-çek olabilirdi nasıl oldu da denemediniz hayret. At-çekin süper uygulayıcısı usta avcılarımızı bir dahaki av gününde tekneden de sahte sallarken göreceğime adım gibi eminim. Kamış büken, iğne açan zebellah balıklar artık rüyalarınızda sanırım. Elbet bir hesap sorulacak onlardan. Bu ısınma turuydu bir nevi, haksız mıyım?:confused: :)

Gönlünüze sağlık, inşallah güzel birlikteliklerinizin devamı da gelir. Selamlar, sevgiler her birinize, tadında avlarınız daim olsun dostlar.;)

5. melanqoliq

melanqoliq FATİH KOÇ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin, Lineaeffe master jig
    Favori Makine:
    Shimano Hyperlop, Ryobi Ecusima 3000vi, Okuma Salina SA 2 16000
    En İyi Avı:
    Sülemem nazar değer :D
    Güzel av olmuş ve herkes eğlenmiş resimlerden gördüğüm kadarıyla..
    Ama en çokta Bahadır abi eğlenmiş gibi sanki :)
    İnşallah birdahaki sefere o kaçanları çıkarırsınız denizden de ne olduklarını bizde öğrenmiş oluruz dostlar..
    Tebrikler ve teşekkürler...
    Devamının daha güzel olması dileklerimle..

6. Tarzan

Tarzan Erman

Turgay abi ve Aykut abi kesinlikle süper bir gün geçirmişsiniz yemli avında tadı başkadır:) nice avlara inşallah:) balıkların bir toplu fotosunu görseydik merak ettim ben şimdi hasılatı :)

7. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Bu arada söylemeden edemeyeceğim, Sevgili Turgay resmen şafak vakti operasyona giden SAT komandosu gibi çıkmışsın, o ne bakış öyle :) yakışırr :)

8. hydesigner

hydesigner Hakan

Favori Kamış:
    Tolee kawahagi 2.1
    Favori Makine:
    Ryobi Kobe 3500
    :cool: boy posda yerinde (2,00 cm), yakışır abime

9. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Aykut abi senin ve tüm ekibin ellerine sağlık...Çok güzel zaman geçirmişsiniz. Balık var, manzara var! ee daha ne olsun:) Umarım bizim de bir gün oralara yolumuz düşer...Daha güzel avların rasgelmesi dileğiyle.

10. kurbagaprens

kurbagaprens Ergin DEMİROĞLU

Favori Kamış:
    Major Craft Solpara 274 up to 50.gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic C3000HGFK
    En İyi Avı:
    1 cm Lepistes
    Aykut kardeşim seni ve ekibini kutlarım. Çok güzel bir gün geçirdiğiniz yüzünüzden okunuyor. Ben her yaz 15-20 gün kadar akbükte tatilde oluyorum. Avlağınızı da az çok tahmin edebiliyorum. Sedat Abiyle buradan haberleşip telefonlaşma imkanımız da oldu ama bir türlü bir araya gelip bir av yapamadık ama sağolsun onun tavsiyeleri ile çok güzel avlar gerçekleştirdim. Keyfiniz daim olsun.

Bu arada videodaki kamışta bende ahtapot olduğunu zannediyorum ama nasıl bir ihmaldir ki, kalama hiç yok. O avlaklarda sürprizlere açık olmak gerekir kalama daima ayarda olmalıydı. Bakıyorum makinada misina dolu ama gerdirdikçe gerdiriyorsunuz. Şimdi durup düşündüğümde acaba tekneye almak mümkün olmaz mıydı ki? Neyse avınıza bir şans daha vermiş oldunuz.

Görüşmek üzere.

11. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Çok Sevgili Fikret Abi, asıl biz çok teşekkür ediyoruz. Keşke sen de bizle olabilseydin, o zaman çok daha güzel olurdu..

Fikret Abiciğim, en derin saygı ve en sıcak sevgilerimizle kalınız; tez zamanda buluşmak üzere ve rast gele..

12. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Bahtiyar çok teşekkürler. Şu soğuk kış günlerinde Ege'nin ılıklığını birazcık olsun paylaşabildiysek ne mutlu bize. En iyi dileklerle ve rast gele..

13. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Çok Sevgili Sedat Amca, misafirperverliğiniz için size teşekkür etmek istiyorum önce. Sizinle tanıştığımız ve misafiriniz olduğumuz için inanın çok mutluyuz.

Azmanları alabilseydik çok güzel olurdu şüphesiz, fakat inanın bir yerden sonra balık hep bahane; hem, herkese yetecek kırmızı da tutuldu zaten.

Sedat Amca, en iyi dileklerle ve görüşmek üzere..

14. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Emrah bu son derece samimi cevabın için çok teşekkürler; gerçekten gönüllerimize sevinç verdin. Tez zamanda buluşmak üzere ve en iyi dileklerle..

15. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Adem Bey çok teşekkürler. Dediğiniz gibi heyecanlı ve muammalı bir av idi hakikaten; biz çok eğlendik, sizlerin beğenmesine de çok sevindik. En iyi dileklerimizle ve rast gele..

16. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Hakan Bey iyileşmenize çok sevindim, tekrar geçmiş olsun diyorum. Teknenin ardından el sallamak gerçekten zor olmuş olmalı, fakat misafir bereketiyle gelirmiş, biz bu bereketi önümüzdeki ilk avınıza yoralım:)

En iyi dileklerle ve rast gele..

17. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Doğan çok teşekkür ediyoruz. Turgay her zamanki gibi tam tekmil gerçekten; fotoğraflarda görünmüyor, ama Bahadır Abi'nin yemli takımlarını ve bu takımlara ilişkin tertibini görmeni isterdim. Bana gelince, güzel sözlerin için çok teşekkür ederim, fakat üstatlığı asla kabul etmem.

Sevgili Doğan, tez zamanda ama İzmir'de ama Akbük'te buluşmak üzere ve rast gele..

18. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Rıfat Bey, güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyoruz. En iyi dileklerimizle ve rast gele..

19. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Çok sevgili Mehmet Abi, çok teşekkür ediyoruz. Bu kez de böyle bir av yaptık, hem çok da keyif aldık. Her şeyin gönlünüzce olması dileği ile ve rast gele..

20. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Ali Kemal çok teşekkürler. Biz de sana en iyi dileklerimizi gönderiyoruz; sağlıvakla ve rast gele..