Bu yöntemi deneyen yok mu? Bu sene değişik yemler denemek istiyorum, sazan ve sazan varyetelerinde. Bu şekerlemeyi yem olarak kullanmak gerçekten aklıma yattı. Ben bu sene; pasta süslemede kullanılan küçük renkli şekerleri ve yine pastalarda kullanılan jel kıvamındaki tatlandırıcıları (çilek aroması) hamur ile karıştırıp kullanmayı planlıyordum ki, bu konuyu gördüm ve jelibon daha mantıklı geldi. Bu yemi deneyenlerden cevap bekliyorum. Saygılar...
Hem rapala ile hemde bunla denerseniz daha olumlu sonuçlar olur. Bölgede balık olmaz sizde olumsuz bu sistem işe yaramıyo derseniz olmaz, sağlıklı veriler için hem rapala hemde bu şekerleme ile deneme yapmalısınz
valla bu takım benimde aklıma yattı.bellimi olur belki tutar ama ben kimseyi beklemeyeceğim bizzat kendim hemen denemek için takımı hazırlayacağım.en kısa zamanda raporu yazarım. herkeze bol avlar.
abi kokusu çok bu işte onun kokusu belki hayvanı kaçırabilir ama iicene bi yıkaman lazım kokusu gitmesi için deniz suyuyla
Bu forum bi alem ya!!! şekerden yem bulaşık eldiveninden yem helal valla.Ama bir de deneyen olsaymış güzel olacakmış.
. Sağolasın İsmet kardeşim. Büyükçekmece gölünde denediğim ve de kullandığım bir yemdir jelibon. Ama artık daha küçük olanlarını takıyorum ve iğne numarasını büyük tutuyorum. Denemeni tavsiye ederim. selamlar.
İlk fırsatta denemeye çalışacağım böyle güzel şeyleri paylaşıp bizim de ufkumuzu açtığınız için teşekkürler...
bu başlığı okuduktan sonra kendim deneyemedim ancak çok yakın arkadaşıma gösterdiğimde denerim demişti ve denemiş telefon açtı az önce burgazda teknede 9 adet zargana almış ancak şekerlemelerde bolca götürmek gerekli dedi 2-3 balık alımından sonra kopuyormuş