Bu zamanda Gökkuşağı Bir Başka Güzel

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında balli tarafından paylaşıldı.

1. polist26

polist26 mehmet

Favori Kamış:
    D.A.M.ve Lineaeffe
    Favori Makine:
    Okuma,
    En İyi Avı:
    11.5 kg.aynalı sazan
    nuri abicim merhaba...valla öncelikle tebrik ve takdir ederim..balıklardan çok manzara ve fotograf merakına hayran kaldım..Öncelikle bu 2800 rakımlık yerini biliyorum gerçekten doğanın hatta anadolunun zirvesi...Hani beraber gidecektik...Oltaları sazandan alaya çeviremmi güzel abem..söle kardeşine?

2. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Merhabalar gurban. Yahu bir gittin pir gittin. Ara ki Mehmedi bulasın. Zamanında telefonunu ver dediydim de kulak asmadın be kardeş.:eek: Aha o gördüğün yerin her tarafı kar- boran ve fırtına, ne gidiş var ne de geliş. Aslında gidilebir de çok zor şartlarda olur. Onda da istenilen sonucu almak mümkün olabilir mi, biraz zor.

Bayram arefesinde şansımızı bir deneyelim dedik. Altı oldukça yüksek bizim Usta’nın emektar suzukisi zar-zor da olsa bizi götürdü. 3 saat kadar kaşık çaldım, yemli de attık ancak bir Allahın kulu selam vermedi. Gölde balık hareketliliği de sıfır. Temiz hava ve sessizliğin dinginliğini ceplerimize doldurup döndük. Ama havalar böyle giderse hafta sonuna denemekte fayda var yine de.

Aslında bu sıralar Tortum’u denemek gerek. Hem aynalılar, hem de yeni yeni hareketlenmeye başladığını sandığım gökkuşakları için. Sen bir düşün, kararını bana bildir.:)