Bugunku avdan (yeni)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında onurnl tarafından paylaşıldı.

1. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    karbon kamis,shimano makara,fireline craystal misina
    En İyi Avı:
    turna 115cm,59cm capak,54cm tatlisu kefali,78cm kocaagiz,66cm sazan,82cm Sudak,39cm Levrek
    bir gun oda olucak insallah:rolleyes: :)

2. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    turna 115cm,59cm capak,54cm tatlisu kefali,78cm kocaagiz,66cm sazan,82cm Sudak,39cm Levrek
    haftada 2-3 defa baliga giderim havalar guzel oldukca,insallah o boyda bir turna ila fotografim olucak yakinda.ayrica tebrik icin tesekkurler:)

3. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    tesekkurler darisi sana insallah:)

4. ZANDER

ZANDER

Favori Kamış:
    RON THOMSON HARD CORE ; Yayin icin ,Abu Garcia Cardinal 505 FR Freilauf Rolle Modell 2006 makina
    En İyi Avı:
    Sazan 17 kilo . Turna 11 kg 110 cm.
    Onur denize yakinmi sizin oralar? Yaw belki söyle bir deniz turuna katiliriz :)

5. Spider

Spider Mert Eren

Ya arkadaş.. el değmemiş yerlerde tutuyorsunuz da
    bir de denizi çıkartmayın başımıza

valla ülkeyi terkedeceğim ya :D :D :D :D :D

6. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    maalesef denize yakin degil utrecht e yakin bir yerde oturuyorum.gelgitli buranin denizi tukiye deki gibi degil rengi berrak ta degil:( ama tatli su dersen yilan baligi ve sudak disinda bol bol yakalayabilirsin.sudak ve yilan baligini o kadar denememe ragmen hala tutamadim.tutlmasi cok zor baliklar.:)

7. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Turkiye gibisi yok .ne zaman spor amacli balik avciligi yayili o zaman bu turlerin dahada irileri orada cikar,cunku oranin sulari daha temmiz,berrak ve bol oksijenli.

8. lost_zombie

lost_zombie Nejat

En İyi Avı:
    şu anda serin sularda beni bekliyor.
    çapak hakkında

çapak hiçte lezzetsiz bir belık değildir usulune göre yapılırsa çokta lezzetlidir dostlar
    pullarını kazıyıp fleto çıkarttığınız balığın etinin iç yüzeyini sırttan asaaya doğru derisini kesmeden ince ince çizeceksiniz ki ince kılçıklar iyice kırılsın soora tavada kızdırdıgınız tereyağına unladığınız balığı kestigininz yüzü yağa temas edecek sekilde yağa atın ve kızartın sonrada bana lezzetini anlatın
    ayrıca benim tatlı suda favori lezzetim karabalık yada kadife diye bilinen tinka tinka dır;)

9. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    denemekten bisey cikmaz ama su ana kadarda hic bir yerde ele avuca gelir sekilde bu baligin etinin lezzetli oldugunu soyleyen fazla kimseye rastlamadim:eek:

10. 30205

30205

evet tahta balığı o.Bizim bölgede yöresel olarak kaptırga olarak bilinir genelde.Yırtıcı bir balık değildir ve dişi yoktur.Çok lezzetli bir balık olduğu söylenemez ama olta balıkçılığını sevenler için tutmazı zevkli bie balıktır