Bunlarda makarna canavarları

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında flazer tarafından paylaşıldı.

1. troster

troster İLHAN

Favori Kamış:
    lineaaffe 15 kilos
    Favori Makine:
    okuma rav2, okuma salina 10000
    En İyi Avı:
    lüfer,istavrit.turna v.s..
    tebrikler güzel av..

2. carpe

carpe

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    En İyi Avı:
    3.7kg levrek 8kg sazan
    Tebrikler..

3. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish

4. okidoki59

okidoki59

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    SAZAN 7 KİLO,TURNA 60 CM.
    eline sağlık mehmet kardeş güzel balıklar.devamını bekliyoruz..rastgele...

5. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    hüseyin abim teşekkürler saolasın arkadaşlar hepiniz saolun ;)

6. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.
    Tebriklermi? Harika avmı?
    Bu boyda balıklar tutuldukça büyüklerine her zaman hasret kalacaksınız beyler.
    Hayvanlara biraz büyüme fırsatını tanımaya başlayın artık bence...

7. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    abim avların güzel ama içinde biraz ufakalar var .Biz sazana hasretiz trakyada bu şekilde sizde hasret kalabilirsiniz burda çok ufaklarını bile alıyorlar .kusura bakma özür dilerim ama gerçek bu

8. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    standartlara uygun dostum yasal limitlerde sen bu balıkları öpte başına koy senin gibileri çok gördüm burda ahkam kesersin balığa gidince el kadar sazanları yakalarsın bırak allahını seversen :mad:

9. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    dostum bu balıkların en ufağı 900gr falan gelir aynalı 1250gr geldi yapmayın hepsi 40 cm civarı sayı tamamen yasal yapmayın etmeyin ahkam kesmeyin siz salıyomusunuz elinize vicdanınıza koyun ben bu balıkları aldım ama en az 10 tane 250-400gr civarı balık saldım niye beni tahrik ediyosunuz bidaha mı tövbe resim filan eklersem yok ya kimseye yaranılmaz:mad:

10. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    bu arada ilk resimdeki balık 2 kilonun üzerinde saygılar bi daha benden resim filan göremezsiniz hoşçakalın

11. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.
    Kardeş kızmana gerek yok bence.Yakaladıklarımızda saldıklarımızında fotoları ve videoları var sidete dahada olacak sen Yasallıktan bahsediyorsun Yasallık senin vicdanında olsun sizler değilmisiniz arı gibi üşüşüp barajlarda göllerde dünya kadar balıkları tutup giden? Bozulmana gerek yok ben senin tutuklarını onaylamadım sadece buda kişisel fikrimdi.
    Ha spor olsun diye tutulur salınır eyvallah ama elindeki balıklar 1-2 yaşlarında ancak varlar biraz daha 1-2 yıl daha bekleselerde 5-8 kg. olsalar fenamı olur bunu anlatmaya çalıştım sadece.
    Ayrıca yazacaklarını burada yaz istersen Özeli kullanıp terbiyesizliğe gerek yok.

12. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    :mad:
    benim terbiyesizlik falan yaptığım yok bir tane kötü söz sölemedim sana sadece kızgınlığımı belirttim kimse bişey sölemiyo bi sen çıkıyon helal sana büyük avcısın benim vicdanım rahat bi daha resimde eklemem bende sana laf anlatmaya çalışıyom sen tut daha büyüklerini sal yalandan senin gibilerini çık gördüm

13. Conqueror

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    hocam bak , ben ne yapıyorum sana söyleyim ,sulama kanallarını bilirsin demi sular çok az kanalın içinde ve biz yerli sazan deriz,kırmızı sazan da deniyor onları yakalayıp barajlara salıyorum ,orda öleceklerine bir akşam kameraya çekicem ve arkadaşlarda görürler ,sende görürüsün kızmanada gerek yok hiç ,sadece bilgi mahiyetinde söyledim , hem sölediklerim sırf sana değil herkese ,hocam nese ya tamam özür dilerim

14. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:

:D :D :D :D Kızmaca yoook hemşerim! Bak hem bu gün mübarek gün;
    Kandilin Mübarek olsun, Daha büyük balıklar kısmetinde olsun Rast gele:D :D

15. tebrıkler :)

16. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    dostum bu mübarek günde birbirimize girmenin alemi yok babam yaşındasın saygısızlık etmek istemem babam 59 lu özür dilerim kusura bakma birden sinirlendim kandilin mübarek olsun

17. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:

Ahmet kardeş aman ha SAKINNNN!!! Gözünü seveyim o Kırmızıları göllere salma sakın. O balıklar çok zararlı yılda 4 kez yumurtlar ve çok süratli çoğalırlar diğer balıkların yumurta ve yavrularını yerler üremelerine engel olurlar.O nedenle bırak oldukları yerde kalsınlar.Tabi gölden iri sazanlar tutmak istiyorsan.;)

18. Oztemiz80

Oztemiz80

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    1 kg sudak 1,5 kg kadife
    Fatih bu sazanların soyunu sen bitirmiş olmayasın diğer kırmızı balıkları salarak :D :D :D :D

Flazer kardeşim sanada tebrikler.

19. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı

mehmet abi kırmızlar has has mı sazan yani sen sanırım kızılkanat zannettin ama yerli sazan senin dediğin sazanlar israil sazanı olabilirmi (bulgar sazanı) deriz onlar tehlikeli diğer sazan türlerinin nesillerini tüketiyorlar

20. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    üstad kırmızı dediğin has has mısazan yerli sazan deriz sadece altı kırmızı diğer yerleri siyah renkli senin bahsettiğin balık israil onlardan bahsetmiyorum