Bunlarda makarna canavarları

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında flazer tarafından paylaşıldı.

1. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    mustafa bey saolunnn

2. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    kandil günü güldürdünüz beni allah razı olsun

3. Oztemiz80

Oztemiz80

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    1 kg sudak 1,5 kg kadife
    Niye güldün ki fati:confused: :confused:

4. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    gülsün abi kırmızı balıklar sazanları bitirince ağlar o zaman;)

5. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    özlem hanım saolun ;)

6. Oztemiz80

Oztemiz80

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    1 kg sudak 1,5 kg kadife
    Buna da gülme Fatih bak :mad: :D :D :D

7. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.
    Estağfurullah sağ ol ben sadece senin yaşlarındayken yptığım hataları görür gibi oldum birden ve tabi bunu benden büyükleride yaptılar yıllarca.İşte şimdiki durum gerilerden gelen cehaletin sonuçları.
    Bak sana bir hikayemi anlatacam;
    Bundan 15 yıl önce benden baya yaşça büyük bir abi ve 2 oğlu ile bizim Seydiler barajına gitmeyi kararlaştırdık öyle bir ballandırdılarki aman her oltada bir sazan çıkıyor boş yok diye;Neyse hazırlanıp gittik bende 40lık misineler 3 no iğnelerden takımlar var kamışlarda bağlı av yerine gittik bir kebar seçtim oturdum yemledim başladım beklemeye bu arada bizimkilerin kamışlar bir iniyor bir kalkıyor şamata bol bende tık yok 1 saat geçti mantarlar bana, ben mantarlara bakıyorum.Kalkıp gittim onların oldukları koya baktım suda ince Şeytan mantarı dedikleri şamadıralar yüzüyor ne yaptınız dedim derken biri daha battı işte bunu diye karşılık aldım ve sana yemin ederim mübarek gün tartıta koysan 100gr çekmez ufacık aynalı sazan yavrusu geldi iğneler sinek iğne ve baba oğul yarım çuval destelemişler ben tutamadım bende büyük takım var dedim 1 takımda bana verdiler sinek iğneliden aldım amacım tutup biriktirip av bitince salmak ve o mantar keyfini almak gittim başladım bende tutmaya 1-3-5-10 derken akşam oldu benim büyük kepçem var onu açar içine doldururum balıkları kepçe full en az 100-150 balık olmuş oltaları topladım kepçeyi suya eğdim başladı balıklar sürü halinde çıkmaya derken küfürlü bir ses arkamdan bana neden saldığımı sordu döndüm baktım bizimkiler ellerinde kaldıramıyorlar sürüklüyorlar 2 kırmızı soğan çuvalı balıkla arabanın yanından sesleniyorlar.Aldırış etmeden her balığı teker teker saldım suya geri ve yanlarına gittim yine küfürlü bir kaç cümle sarfettiler payıma düşen benzin parasını verdim oltalarını iade ettim malzememi alıp sessizce diğer avcıların yanına gittim onlardakilerde farklı değildi ama dönmem gerekiyordu birinin arabasına binip Afyona geldim,Ertesi gün karşılaştık neden o balıkları getirdiniz dediğimde verilen cevap beni birkez daha nefret ettirdi < evde yangen onları yağda kızartıyor hamsigibi çıtır çıtır çok lezzetli oluyor > dedi bana bunun üzerine sana 1 hasa hamsi alırdım onları salsaydın ben bir daha oraya ayak basmam dedim ve sözümü 15 yıl tuttum daha yeni bu sene 2 kez gittik biraderle 1 kezde Vural hocamla akşam 1 saatliğine dolaşmak için gittim Seydiler barajına zira orada tutulan yavruları gördükçe nefretim artıyor ve dilimi tutamıyorum başıma bela almam an meselesi olacak. En iyisi gitmemek diyorum...

Kıssadan Hisseyi çıkartırsın umarım.

Son düzenleme: 10 Ağustos 2007
  8. Conqueror

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    mendil alrım sizden o zman ,sizin oraya gelirim avlnamaya

9. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    El oltası ile Turna 7kg. sazan 6kg. yayın 7kg.Yılanbalığı 2.65kg.Alabalık 1.12kg.

Güzel kardeşim o balıklar has havuz balıkları DSİ tarafında bilinçsizce güya suda çoğalan fazla otları yesin diye bırakıldı doğaya ama malesef arkadaşlar onların Et duruken Ot yemeyeceklerini bilincinde değiller.Bizde Akvaryumcu dilinde adı Mercan Japon yada Mercan Havuz balığı olarak geçer.Resimleri aşağıya ekliyorum ba karar ver aynı balıklarsa;

10. icemaster

icemaster Hüseyin

makarna soslu muydu sade mi ?

:)) tebrikler çokgüzel av olmuş. ;)

11. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    sayın abim bilgiler için sağol 20 yıldır balıkçılık yapıyorum hem benşm bahsettiğim balık bu değil ki bilmeden neyin muahsebesini yapıyorsunuz ki

12. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    aşağıda resimleri var arkadaşlar yayınların yanında iyi bakın işte ben onların ufaklarını salıyorum ,sizin balıklara benziyor mu avdaki sahış ben değil arkadaşımız ,seninkiler çok mu büyük felan dersiniz bide bi inceleyin akvaryum balığına benziyor mu

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=12470

13. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    fatih aşşağıda birşey yok:confused: :confused:

14. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    Bu gün hayır olsun bendemi terslik millettemi bilemedim.Kardeş kimse bir şeyin muhasebesini yapmıyor sadece sana ne anlattığını anlamadığım için resim ekledim bunlarsa aşılama dedim bilmem anlatmak istediğimi anlayabildinmi yada hala anlatamadımmı?O balıklar neyse ekle resimleride biz anlayalım barı;)

15. Conqueror

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
  16. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    gereksiz oldu pardon aşağıya yazdım.

17. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    Pardon resmi açmamıştım onlar kınalı sazan dediğimiz asıl ata sazanlar.Keşke o sazanları doğalında her yerde üreme imkanı bulabilsek.O türler genellikle boş çıplak su dolgulu barajlarda değilde doğal nehirlerde çok muhteşem gelişiyorlar.İmkanın varsa baraj değil sazlıklı bitkili derelere nehirlere veya doğal göllere bırak bence.Yaptığın icraat çok güzel kutlarım.

18. Jashuaa

Jashuaa

Favori Kamış:
    olta, bol şalvar ve kaşar peyniri :)
    En İyi Avı:
    laspir 5kg, sakarya nehri.
    tutulan balık yasal limitlerde olduktan sonra sizin onaylayıp onaylamamanız pek birşey ifade etmiyor. eger yasalar 30cm diyorsa 30cm dir. size uymuyosa bu limitte balık tutanlara değil yasaları çıkaranlara itiraz edin o yönde çaba sarfedin. tutulan balık kanunen yasal limitteyse bunun hakkında hiç kimsenin fikir beyan edip ortalığı bulandırmaya polemik yatarıp insanların keyfini kaçırmaya hakkı yok. ben artık yavaş yavaş bu olayda kıskanclık sezmeye başladım. kusura bakmayın ama bu olay bana ciddi ciddi kıskançlık olarak gelmeye başladı.
    saygılar.

19. xDJx

xDJx Mehmet Kundak

Favori Kamış:
    Oltalarım
    En İyi Avı:
    Ayrıca bir hatırlatma daha biz adaşla bir çok konuda özelden yazışarak ortak bir noktaya geldik çoktan biz aştık o konuyu sen hala ordamısın birader aş onu aşş boş ver o konu çoktan kapandı.Dillendirip sen bulandırma suyu istersen.
    rast gele.

Valla Çok kıskandım ne yalan söyleyeyim haklısın bizim tuttuğumuz 5-8 kiloluk sazanların 20-60 kiloluk yayınların lafımı olur bunların yanında haklısın kardeş:D :D :D Burası bir forum fe forumun açılımı İnsanların fikirlerini ortaya atarak tartışmaları demektir.Bak sende fikrini koydun ortaya belki nerde olduğunu ve ne yaptığını bilmeden!ama sonuçta sende bir fikir attın saygı duyarım;)

20. Jashuaa

Jashuaa

Favori Kamış:
    olta, bol şalvar ve kaşar peyniri :)
    En İyi Avı:
    laspir 5kg, sakarya nehri.
    bir olay yasalara uygunsa bunda fikir belirtmen tartışmaya açman yanlış. sende koy çektiğin balıkları tebrik edelim. arkadaşla konuyu kapatman sorun değil senin yaptığın gibi bizde fikrimizi belirttik.