slm Arkadaşlar yarın büyük ihtimalle uluabatta olacağım.Büyük ihtimalle diyorum çünkü belki bilenler vardır yakın zamanda evleniyorum işler karışık yani. Yarın sabah mobilya beyaz eşya vs. gelecekmiş az önce evden aradılar. O yüzden işimin kaçta biteceği şuan belli değil maalesef Ama işim biter bitmez Uluabat a doğru yola koyulacağım. O yüzden sizlere yarın şu saatte şurda buluşalım diyemiyorum. Göladamı avlakların yerini bilmediğini söylemişti onun için gittiğim avlağın uydu görüntüsünü ekliyorum.Umarım yardımcı olur foto. Elimde olmadan çıkan bu aksilikten dolayı özür dilerim. Eğer gelen olursa Su setinin üst kısmında bir Algida şemsiyesi görürseniz bilin ki adrenalin oralarda.Beklerim Saygılarımla.... ( Cevat abi kafana takılan bişey olursa ve sormak istersen tekrar yardımcı olurum.)
teşekkürler necati,ben yarın sabah 08.30 gibi ordayım.sağ taraftaki fırınların karşısından giriliyor değilmi senin yolladığın haritaya göre sanırım atilla da geliyor işin biterse görüşürüz
14 04 uluabat turna avı raporu arkadaşlar merhaba,bu gün sözleştiğimiz gibi a.özcan 16 (atilla) ve arkadaşı eyüp ile sabah saat 09 da uluabat fırınları önünde buluştuk,09.30 gibi avlağımıza (adrenalinin tarif ettiği yer) yerleştik gerçi atilla daha evvel geldiği için kolay oldu.avlak kalabalıktı,kullanılan yemlere bir gözattıktan sonra at-çek yapmaya başladık.yem olarak silikon balıklar kullandık,turna taklidi ve beyaz fosforlu silikonlar iş yaptı.toplam 5 adet balık alabildik.en küçüğü 37 cm ile sınıfta kaldı ama gelirken ağzı yırtıldığı için geri bırakmadık sonuçta %5 i 1 cm ile kaybediyordu.keyifli bir gündü,hava çok güzeldi.benimle bu ava katılan yeni tanışıp arkadaş olduğumuz atilla' ya ve gelemesede necatiye bilgilerinden dolayı teşekkürler
Allah içinize sindirsin Cevat, ellerinize sağlık, güzel av yapmışsınız afiyetle , bir dahaki organizasyonda görüşebilmek ümidiyle,