bursadan güzel bir turna

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında muratsivri tarafından paylaşıldı.

1. kerempek

kerempek kerem

Yanlış Anlaşılma

Arkadaşlar sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş... Eğer benim dediklerim için diyorsanız ben kimseye yalan söylüyor falan demedim. Sadece gereksiz bir rapor olmuş bu.

Rapor içinde balıkçılık ile ilgili hiç bir bilgi yok. Forum bilgi paylaşma yeridir. O nedenle benim için "Anlamsız" bir rapor olduğunu söyledim. Yani büyük balık avı görmek istesem gider google'dan aratırım bakarım büyük balık resimlerine avlarına.

En azından misina,Makina, av türü gibi bir bilgilendirme yapılması gerekir rapor içinde. Kimsenin kerteriz istediği yok.

Hepinize güzel sağlıklı günler dilerim.

2. haakaan

haakaan Hakan Çetinkaya

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    Can Dostum
    arkadaşlar bu büyüklükte bir turna ağ ile yakalansaydı vücudunda kısmen ağ izleri olurdu diye düşünüyorum ben ağı parçalayan turnalar oldugunu biliyorum . ne olursa olsun güsel bir balık gerçekten .

3. KoRSaN

KoRSaN M.Yüksel

:thumb: :thumb: :thumb: :thumb:Aynen size katılıyorum. Konu açılmışken bende uzun zamandır üyeyim bir şey paylaşmıyorum paylaşmıcam da mümkün oldugunca raporlara konulara yorum yazmamaya da dikkat ediyorum.Sonucta burası bir paylaşım sitesi herkesin bildigi ve bilmedigi bir çok şey var burada rapor paylaşmış veya kuralları bilmeden yanlış av yapmış bir insanı hemen suçlu durumuna düşürmek agır konuşmak o kişiyi dogru şeyler ögrenmesinden sogutmaktır. Bir defa hata yapar herkes yardımcı olur ikinci defa dogru şekil dogru avlar peşinde koşar.Zaten sag duyulu olmasa emin olun yanlış av'da yapmış olsa gelip burada bile bile paylaşmaz.Acemi av yeri belirtir o yer hakkında bilgi ister " şahsın biri çıkar orada balık yok" koskocada su'da bir tanede balık olmaz mı ? tamam sen kazandın olmasın ozaman o kişiye yardımcı ol niye azarlar gibi onu bu hobiden sogutup bilinçsiz avcı olmasına sebep oluyorsun.? vs vs. Kusura bakmayın arkadaşlar ama forumda böyle şeyler çok yaşanıyor, kimsede üstüne alınmasın bir çok yeni başlayan üye hobiden sogumuştur yada bilinçsiz avcı olmuştur. Veya kendimi örnek verim benim gibi sessiz sakin gelip bir göz atıp sessiz sakin çıkıp gider.Umarım ne anlatmak istedigimi anlamışsınızdır. Herkese rastgele. Buarada güzel bir turna tebrikler.