Aynen abla onlar sadece örnek olarak koyduğum floşlar birde diğerlerini çekseydim oo her kitabın her defterin içinden bişey çıkıyor
Senin haberin yok tabi bize onlar hediye geldi sitede 24 saat durursan2 gün sonra ne istersen geliyor ...
Arkadaşlar vaniköy kuleli kandilli taraflarında vede sabahın erken saatlerinden öğlene kadar olan zamanda ne tür floş tavsiye edersiniz.
Kulelide Beyaz iğneyi daha çok tercih ediyor diye biliyorum Mesela koyu yeşile kırmızı beyaz düz sim beyaz iğne 10 köstek iyi gider ...
Sağolasın Kaan abi Napalım abi hazır çapariler kendi yaptığın gibi balık almayıp hemde sağlam olmuyor en iyi çapari kendi yaptığın çapari ...
Organze kurdela Merhaba Alp Bey, öncelikle çapari hazırlama hakkında paylaştığınız çok faydalı bilgiler için teşekkür ederim. Acaba kullandığınız organze kurdelalları nereden alıyorsunuz. Sultanhamamda eminönünde bildiğiniz bir yer var mı. Selamlar.
Balık avı malzemeleri satan yerlede makara halinde veya hazır şekilde bulabilirsiniz. Şayet burada bulduklarınız yeterli gelmiyorsa, Tahtakale, Zeyrek, Zeytinburnu gibi yerlerdeki meşrufatçılardan çeşitli renk ve ebatlarda bol miktarda temin edebilirsiniz.
Ben bu Alparslanı burada esir aldım.İstanbula zor döner artık.Yarın yıkarım önüne iğneleri,simleri organzeleri misinaları bağlasın bakalım uskumru çaparilerimizi. Ama sabah çektiği koca çupraların peşini bırakırsa. Şu an Alp 10 surf kamışla çupra peşinde, bu iş sabaha kadarda sürer.Bakalım sabahki bereketi hep beraber göreceğiz. Sevgiyle kal Hasan
Ustam hayırlı akşamlar, saygılar. Bu delioğlan Alp'le oltaları yarıştırsanız da sonucu bizlerle paylaşsanız. İstanbul'da iken hiç önünden yemez bol keseden sallardı, bakalım boyunun ölçüsü kaçmış? Tekin çocuk değil, aman dikkat.
öhö öhö öhö öhö Balli Nuri abii Çupraların selamı var Ne zaman gelicek Nuri abi diyor Mangalda Pişmeye hazırız diyor ...
Afiyet, bal olsun gubani. Kurtlarını iyice dök, ayların hasreti en güzel avlarda vuslatın olsun. Kendine iyi bak. Vedat Ustamıza, Sivrice'ye selamlar. Pambık dedemizin ellerinden öperim.