sağol abi valla abi harika biryer abi burası valla tek başına tatil gibisi yok attık oltalarımızı sabahı bekliyoruz pambık dedemizle bol bol muhabbet ettik...
Sevgili Kardeşim Nuri Sene 1967 İlk üniversite sınavlarına girmek için Erzincandan Erzuruma geldik rahmetli anam ve babamla. Otellerde yer yok,neredeyse ortalıkta kalacağız. Hayattaysa allah selamet versin bir Erzurumlu kardeşim,bizi hiç tanımamasına rağmen,ne yaptı,ne etti bize yer buldu ve yanımızdanda hiç ayrılmadı. Seni okudukca o aklıma gelir. Bu delifişek oğlana gelince o yaralı, o,topal. Topalım,seke dolaşıp durur. Dün elbiseyle,canım telefonu,fotoğraf makinesiyle,benim bile bir hamlede atlayacağım yerden denize çakıldı. Sabah bereketinden şu an haberi bile yok,uyumakta. Kg'lık çupralar tepside ama o uyumakta. Eh nede olsa o bir müdür. En kıymetli surf kamış ve makaralarımı ortaya döktüm ve onuda kamış müdürü yaptım. Ama o uyumakta. Ben 63 o 18 yaşında vede topal. Hiç onunla yarışırmıyım. Biraz uyusunda büyüüsün eh o zaman belki. Resimleri bugün yollarım. Sevgiyle kal canım dadaşım.
Vedat abi Topalım ama iyi çupra tutarım o denize düşme olayı tamamen tekneyle ilgili bire olay tekneyi yanaştırıken oldu dengesiz oturduğumdan ama olsun su güzel yüzmeye müsait
Vedat abi Merhaba, Senden küçük 1 ricam olacak eğer olursa çok sevinirim. Rıza komutanla Çapari Konusunda baya bir bilgi paylaşımı yaptık lakin ondan 1 takım örnek alamadım. Tüy rengi-iğne modeli ve köstek boyu hk. bilgi alabilirmiyim ? 1 de resim olursa Dadından Yinmez
ben genelde hazır alıyorum ama uskumru için bazen beyaz yün kazak ipinden yapıyorum çaparimi...teknede sırtı cekerken iş yapıyor...ancak ben senin kadar organize calısmıyorum dostum sen baya bi ilerletmişsin işi...paylasım içinde tesekkurler
Sanırım yeni başlayanlar için(ben gibi) bu terimlere aşina olmak ufak zaman alacak ( but i gonna do this
İstanbul ataşehir'deyim bölgede oturan arkadşlardan çapari yapımı konusunda yardım, fikir alışverişi yapmak, muhabbet etmek isteyen olursa( küçük bir eğitimde diyebiliriz . memnun olurum. Bölgede sürücü kursu işletiyorum benimde yardımlarım olur kendi alanımda
Bende aradım, bulamadım. Üstelik İstoçtaki full balıkçıların olduğu sokağın tümüne sordum Bilen gören bulan varmıdır acaba??
Arkadaşlar Floş tam olarak nedir? Damla sim aldım ama sim gibi parlayan bişey değil. Floş kelimesini istoçtaki girdiğim balık malzemesi satan yerler anlamını bilmiyorlar. Kurdela, sim, floş renkli ipler, üçü de aynı anda kullanılıyormu, nedir? cyr
hazır konu varken kirliliğe gerek yok tekrar konu açıp ta. buradan sorumu sorayım dedim. köstek bağlayasım geldi birazcık sorum şu. beyaz organzeye sim olarak yeşil sim olur mu yada nasıl olur veya sarı?