:laughing: :laughing: :laughing: Muharrem hocam sanırım bu abi, doğrumudur? Ördekler ayaklarını yicek. Baştaki yorumda süper.
Evet ta kendisi. Geçen yıl Tortum'da öğlen faslında yemek yiyoruz. Öndeki yeşilbaş -ki grubun lideri- gelip hocanın önünde durdu; "azcık versene hocam, tek başına götürüyon, ayıp olmuyor mu?" dedikçe, hoca; hoş, kışt diyerek kovmaya çalıştı kendisini. Ancak ördeğimiz kafaya koymuş: "vala çoh ayıp ediyorsın" diyerek ani bir hamle ile hocanın elinden kaptı böreği. Sonra yere düşen börek parçalarına hep birlikte daldılar. Böreği kaybetmenin şokunu neden sonra atlatan hoca kurtarmak istediyse de, börek çoktan midelere indirilmişti.
'' Yemeyenin malını.................''Hesabına benzemiş. Kim, kimin kısmetini yiyebilmiş ki. Muhabbetiniz ve gardaşlığınız daim olsun.:thumb: :thumb: :thumb:
Bu da benim objektifimden; Resimdeki balık kofana olup, yolda gelirken onu neyin bu hale getirebileceğini hayal gücünüze bırakıyorum
Sizler daha güzellerine layıksınız İsacan, lakin elden gelen buydu. -Orkinos mu kapmış acep? -Hayır canım, sinek kapmış. Hayalgücü buna ne etsin gurban? Kofananın -belki de sırtıkara?- kafadan aşşağısı uçmuş.!
Teşekkürler Nuri abi İşin ilginç yanı, bu balık çok iri bir istavritle yanak yanağa gelmişti.Haliyle istavrit kovaya, bu yarım balıkta oranın kedisine nasip olmuştu:hungry: Adam tam balığı alırken "bir resim alabilir miyim" dememle bu poz buralara, sizlere kadar ulaşmış oldu
Yeri, zamanı kaydetmek lazım hafızaya. Bir de takım ve teknik. Belli mi olur, o azmanın ve belki de o azmanı o hale getiren azmanın daimi adresi orasıdır.
Hepsi kayıtlı abi, zaten mekan takıldığımız mekanlardan biri, buradan avlak tarifi yapmayalım ama avatarımdaki resme bakarsan anlarsın Yeterki geliyorum deyin, o eşsiz manzaralarda size klavuzluk ve yarenlik edelim.Saygı ve selamlarımla hayırlı geceler balli abim
Fotografın hikayesi de süpermiş. Her ne kadar Muharrem hocam hoşt, kışt dese de, laftan anlamaz ormancı çekmiş kafayı, ayarındaki ördeklere laf geçiremeyip yedirmiş böreği. Ancak yüz ifadesi halen gülümser bir halde, ne gam, ne tasa.
Vaaay beee, İsa abi ne yemiş onu öyle. Koca kofanayı nerdeyse fleto çıkarmış, görüntü biraz da komik aslında. Biraz daha dikkatli çalışsa balık, sırf kafa kılçık şeklinde de gelebilirmiş. Selamlar...
Nasıl bir açıyla dalmışki, tam ortadan tertemiz kılçık bırakarak kuyruktan çıkmış, valla bende anlamadım Volkanidk
Tanımadın mı burayı? Belki de o zaman yoktu, olabilir. Evet abim, bugün yine buradaydık. Balıkavı kesattı. 3 çuval soğuk yedik geldik.
Yok abi tanımadım.. Sağlık olsun, her gittiğinizde balığı tutsanız asıl o zaman keyfi olmaz. Bizim buralar bile buz kestiyse, oraları düşünemiyorum bile, Allah yardımcınız olsun abi