İşte bu. Bir tablo olup duvara asılmadığı kalmış. Ellerine, gören gözüne, hisseden yüreğine sağlık azizim.
Teşekkürler Nuri abim, inan orjinalı o kadar güzeldi ki, bu kadar kötü çekime rağmen fena gözükmüyor.
Abi emcast ayağıma kadar geldi. Ben plusımı Amerika'da unutmuşum bi koşu gidip getireyim dedi. Gidiş o gidiş. Ayın 26'sında elin Amerikalısına geri döndü. Canına yandımın Jaj Jay Okaçası, hayındı senin makine geri döndü napalım diye mesaj atmadı. Yarın akşama kadar kendisine mütdet verdim haberi yok. İlla Dispiut mu yapalım diye mesaj atacam ses soluk çıkmazsa.
Boşver sen tatlılıkla derdini anlatmaya devam et kardeşim, kimbilir adam günde kaç kargo yapıyor ve yoğundur.Tekrar iste yine gelmezse, bana senin adresini ver yeter :thumb:
Abi mesaj geldi Jay'dan. 28$ gemi masrafı var diyor. Bende masrafsız gemi mi olur. Tekneyle şuncacık yere çıkıyoruz onda bile dünyanın masrafını istiyorlar. 28$ senin köpeğin olsun yazdım. Ücreti ödeyince yine gönderecek bakalım hayırlısı hihi
Haydi bakalım hayırlısı olsun, bu seferde gelmezse dediğim gibi adresini verirsin Biz somut fotolarını anca çözüyoruz, birde soyutlarla kafamızıkarıştıma be abim Ellerne sağlık süper çıkmış, senden ders almak kaçınılmaz oldu Şimdi o teknede olmak vardı imrendim
Eyvallah üstadım eksik olma Kırk yıl düşünsem, karda çekilmiş bir balık olduğu aklıma gelmezdi abi Demek ısıya duyarlı termal kamera ile çekilmiş, birde bana profesyonel değilim falan diyorsun abi
Artık demir almak günü gelmişse zamandan, Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan. Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol; Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol. Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli, Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli. Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu. Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu. Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler; Bilmez ki,giden sevgililer dönmeyecekler. Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden. Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden