Güzel manzara Nuri abi, ellerinize sağlık, sizin oralarda kar fena bastırmış, Allah yardımcınız olsun:smow: :smow:
Batan bişe, kesen, tutan, ısıran, ezen, çiğneyen, koparan bişe. Geçen Cumartesi günü avlakta buldum İsacan, bir alabalık dişi. Üst çeneye aitse sağ diş, alt çeneden ise sol diş.
Vay be, öğrendiğimiz iyi oldu.Birgün kazaen yakalarsak parmağı kaptırmayalım ağzına Teşekkürler abi, Erzurumdaki dostlarımıza selam ve sevgilerimizle...
:laughing: :laughing: :laughing: Ben turna mı ki acaba demiştim içimden. Alabalıkta böyle diş yapısı varmıymış. Pirhana gibi maaşallah. Güzel tarif etmişsin abi de, ben ezen ve çiğneyen dişleri göremedim. hihi Daha çok kesen ve direk yutan bir yapıda gibi hihi
Başka neyim İsacan? Beni mod yaptın, bilge yaptın, profesyonel yaptın. He desem olmaz, yoh desem o da olmaz. Sahi ben neyim? Saygılar gözüm.
Yahu hiç yabancı gelmedi bu söz bana Yok be abi, 2 megapiksellik uyduruk cep telefonumla çektiğim foto bunlar, seninki gibi kaliteli makinam olsa resim sergisi açardım herhalde:laughing: :laughing:
Haklısın abi, ben sadece ironi yaptım Öncelikle güzelliği görecek göz, duygusunu hissedecek gönül lazım, senden öğrendiğim kadarıyla
Ben olsam, aynı makinayla; 1. Fotoğraf: Makinayı teknenin kıç ortasından küpeştesine dayar, tüm kareyi teknenin hacmi içerisine almaya çalışırdım. 2. Fotoğraf: Önplandaki kırmızı yıldız çiçeğini merkez alıp arkaplandaki sarılarla birlikte ancak gökyüzüne doğru bir açıyla çekerdim. Göl ufku da düz/paralel ve aynı karede olsun isterdim.