Merhaba Nuri abim, sinek pek yoktu ama oldukça sıcak ve rüzgarlı bir havaya denk geldik. Seninde sağlık ve keyfin yerindedir inşallahmrsparkle
Güneş dogarken ...Nuri abinin üstteki resmini gördüm aa ben bu kareyi biliyorum ama fark edip neden resimlemedim diye kendime kızdım sora gittim buldum gördüm cektim ... Uploaded with ImageShack.us
Işığın su ile cilveleşmesi ya gündoğumunda yada günbatımında en güzel şekilde arz-ı endam ediyor. Tebrikler Tuğgin, güzel gören gözüne sağlık.
İlk iki karedeki böğürtlenlere bayıldım çok severim, son karedeki canlıyı çözemedim ve böğürtlenlerle bağdaştıramadım ama Volkan paylaştığına göre mutlaka bir hikmeti vardır. Nuri abi, bunuda çözemedim valla, bir açıklamada senden bekliyoruz
İsa abi son fotograf son avımdan. Avda saat 01:00 gibi deniz hıyarı yakalayınca avı bırakmadan 5 dk. önce çekildi. O canlı deniz hıyarı (deniz patlıcanı). Deniz sanırım o gün bana, hıyar gibi bekleme, git evine yat demek istedi. Diğer bir görüş se; "Bu yaştan sonra omega 3'e ihtiyacın yok, bunu ye, bu daha iyi gelir" de olabilir ama bence ilk seçenek daha yakındı. Bende hemen avı bırakmış eve dönmüştüm. Nuri abinin fotografı ise sanki yağmur damlasının duvardan veya bir daldan düşmeden önceki hali gibi.
Deniz hıyarı süpermiş yaa Bir belgeselde çok zahmetli çıkarıldığını ve çok değerli olduğunu görmüştüm. Demek ki ilk fotolarla bağlantısı her ikisininde meyve sınıfına girmesiymiş. :laughing: Bol bol hıyarsız avlar dilerim kardeş
Vay canına, demek ki bakmakla görmek gerçekten farklıymış, tebrikler Volkan, yüreğine sağlık Nuri abi
Sağolasın candost, teşekkür ederim. Bu fotoğraf için ne dersiniz, acep ne ola? Özellikle Volkan'a sormuş olayım.
Abi sorular gittikçe kazıklaşıyor. ÖSYM gibisin Kelebek kanadı veya yılan derisinin photoshoplanmış hali gibi ama her bişey olabilir? Şıklar olaydı... ÖSYM senden daha insaflı, en azından şık ta koyuyorlar.