Deniz'e Serpiştirilen Tohumlar Ve Toplanan Meyva'lar ...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında 4443 tarafından paylaşıldı.

1. kayral

kayral Önder

Favori Kamış:
    awa-shima
    Favori Makine:
    ryobi
    En İyi Avı:
    çupra 2,10kg/Levrek 4 Küsür
    Yakaladığın ve saldığın balıklar için canı gönülden tebrikler arkadaşım, keşke herkes senin gibi bilinçli avcılık yapsada çevresindekilere örnek olsa..
    Devamını dilerim Rastgele :)

2. 4443

4443

Samimiyetin herşeyden değerli Volkan abim sende güzel bir ruha sahipsin benden daha güzel gönlünce avlar dilerim:p

Mekan açık eden tek kare Lüfer avındadır oda zaten şu günlerde sürekli yoklanmaya başlıyan herkezin bildiği ve gitmeyi pek gözüne kestiremediği bir yerdir tabiki yoklayan ve giden çok fazla bununla birlikte, müdavimleri diğelim ..

Levrek avlarımdan aktardığım karelerde kesinlikle av sahasını açık eden bir belirti vs.. yok kuşkun olmasın :p sahil bakımından epeyce uzundur bölgemiz kimse taşından kumundan ayırt edemez bunu göz ardı etmiyorum edemem :)

Lüfer ile ilgili kısmen sakıncaları paylaştım seninle, ilk patlatan ve orayı doldurmaya sebep ben olmak istemedim dolduğu ve avlanılmaya başlandığı için rahatım , yanı sıra beni tanıyan ve formu takip eden mutlaka insanlar var bu yüzden rapor pek açmayan biriyim reklam olmasını ve buna ön ayak olmayı pek istemiyorum ..

Bu arada Levrek avlarım ilk kez avlandığım yeni bir mekandan, bir çoğu durumu görmezden gelerek avlanmaya çalıştığım yeni bir mekandan sevgiler abim :p

3. 4443

4443

İbrahim abim teşekkür ederim eksik olma :p

Umarım vurguladığınız noktada bir şeyler aktarır kısmende olsa iyi dileklerin için teşekkür ederim İbrahim abi sağolasın..

4. 4443

4443

Değerli Mehmet abim teşekkür ederim eksik olma:p

Seninle ettiğimiz sıcak sohbetleri unutmadım bana aktarmaya gayret ve çaba gösterdiğin ve samimiyetle yaklaştığın anlar beni olabildiğince hep mutlu etmişti samimiyetin ve içtenliğin çok anlamlıydı ..

İyi dileklerin için tekrar teşekkür ederim sevgiler abim:p

5. 4443

4443

Teşekkür ederim Can abi , lüfer , kofana, sırtı kara diye uzayıp gidiyor sanırım çok fazla bilgi sahibi olmasamda bölgemizde ciddi anlamda senenin özellikle bir ayı 6 kg luk dahi lüfergiller vermekte 1kg aşağısında çıkan yerlerimizde var kısmen batıya doğru , tabiki kısa bir zaman dilimi ve zaman ayırmak oldukça zor kısmende olsa heycanını yaşıyor ve keyfini alıyoruz , sizede gönlünüzce avlar dilerim sevgiler..

Teşekkür ederim abim , Senin kadar örnek alınası bir insan değilim doğrusu bu konuda eksik olma :p

6. 4443

4443

Canım abim ben teşekkür ederim eksik olma öperim ellerinden:p

Fatih abi teşekkür ederim sizler gibi bilinçli ve saygılı insanlarla aynı ortamda paylaşım yapmak , ortak olmak beni mutlu ediyor dileğin için ayrıca teşekkür ederim sevgiler abim :p

7. 4443

4443

Onur abi teşekkür ederim daha güzelleri sana nasip olsun sevgiler .

Ali abi teşekkür ederim bir nebze tebessüm kattıysam yüzüne ne mutlu adıma sanada gönlünce avlar dilerim sevgiler ..

8. 4443

4443

Yasinim teşekkür ederim sizlerin samimeyitiniz sohbetleriniz herşeyden değerli bir nebzede olsa balık avı dışında sohbet edebildiğim nadir insanlardansın sizleri gerçekten seviyorum, umarım daha çok bu yönde paylaşımlarımız olur umarım daha güzel dost'luklar kurarız ne diim ALLAH muhabbetimizi , ağız tadımızı bozmasın , artık senin mutluğuna sevincine ilkine yakın zamanda ortak olabilme dileğiyle ruhu güzel dost'um eksik olma :p:p

9. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 420cm, Okuma V-System 2,40
    Favori Makine:
    Shimano EXAGE 6000 FC, Daiwa Windcast S 5500, Okuma Safina 40
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    Hey maşallah ne güzel baliklar onlar öle Tebrikler..
    Ayrica bebek levrekler dahil baliklarin en az bie kere yumurta dökmeleri gerçekten çok önemli ve buna değindiğiniz desteklediğiniz için size teşekkür ederim..

Umarim tüm balik sevdalisi arkadaşlarim bizler gibi düşünerek bebek baliklari ait olduklari yerde birakir ve irklarinin devami için onlara bir şans daha verirler.

Başarilarinizin devamini dilerim hüseyin bey.

10. 4443

4443

Ayhan abi bu ahlakı edinmek sahiplenmek zemini , bütünü değil doğrusu bilinçsiz bende avlandım çocukluğumdan beri deniz'le haşır neşirim,herkezden birşeyler öğrendim öğrendikçe dahada bilinçli hale geldim ve daha öğrenecek çok şeyim var cahilinden de bilgesindende öğreniyorum günden güne birşeyler iyi dileklerin için teşekkür ederim sevgiler..

Mustafa abi yazdıklarının altına çok fazla yazılacak şey varki idk bahsini ettiğin durumları birebir hep yaşıyorum ve bazen gerçekten anlamını yitiriyor bir çoğu şey, kendi vicdanımızla başbaşa kalmaktan başka hiç bir şey gelmiyor elden malesef ...

Eski topraklar değerler ,

Namık usta 'ya rahmet diliyorum .

Hayatta kalan ve halen aktif avlanmaya devam eden Erdinç babanında ellerinden öpüyorum ALLAH ele ayağa düşürmesin ..

İyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim sevgiler abim :p

11. 4443

4443

Yüreği, gönlü güzel İNAN abim eksik olma teşekkür ederim :p:p

12. 4443

4443

Teşekkür ederim İLYAS abi samimi dileklerin için :p

Zamanla bu ahlaka sahip oldum bilinçli ,bilinçsiz bir çok kişiden çok şey öğrendim ve şu anki bilincim ve yapmaya öncelik verdiğim davranışlar herkezden önce beni mutlu ediyor ortak olduğun için teşekkür ederim:p

Vedat amca , sendende çok şey öğrendim teşekkür ederim:p

Karalıyacak çok şey olsada şahsına, zaman zaman fikirlerimiz görüşlerimiz ters düşebilsede kısmen yanlış anlaşılabilsekte seni seviyor ve bu uğurdaki emeğini görmezden gelmiyoruz , vicdan terazimizde emeğiniz her zaman ağır basmakta öperim ellerinden sağlıcakla ..

13. 4443

4443

Gürel abi merhaba , teşekkür ediyorum abim eksik olma sevgiler:p

Sinan abi duyarlı ve vicdanlı bir ruha sahip olduğunu biliyorum ve ortak oluyorum zaman zaman , ben teşekkür ederim sevgiler abim:p

14. 4443

4443

Önder abim kendi üzerimize düşeni yapmak zorundayız bu gerçekten çok anlamlı ve değerli iyi dileklerin için teşekkür ederim :p

15. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Hüseyin Canı gönülden tebrik ederim seni, hem örnek davranışlar sergilemişsin hem de çok çok güzel balıklar avlamışsın hem levreğe hem lüfere bayıldım :clap2: :clap2: :clap2: daha ne olsun ? Tabiki Afiyet Olsun :thumb:

16. 4443

4443

Şu karaladığım raporun açıkçası bana arta bırakacak kısmı alıkonan balıkların güzelliği ve övgüleriyle dolu olacak gibi gelmişti , kısmen daha ağır basacaktı sanki , beni yanıltan yazdığı yorumlarda duyarlılığı ön planda tutan ve bu bilincin alıkonan balıklardan daha değerli olduğu gerçeğini yaşattığınız için ve düşüncelerime ortak olduğunuz için hepinize teker teker canı gönülden teşekkür ediyorum iyiki varsınız :p

17. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    hüseyin ellerine sağlık...bu sabah beizde gittik...inan bana ördüğüm manzara karşısında şok oldum.millet 3.5-5.5 cm zarganalarla.çuvallarca ispendek topladı...inan 8-10 cm lik ispendekleri acımadan torbalarına attılar...

18. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Balık yakalamak, kimine göre doyumsuz bir zevk, kimine göre de bir parça nevale.:confused: :confused: Bunu nevale olarak görenlerle aynı ortamı paylaşmamaya gayret ederim. Bana zevk vermez o grup. Kafalarında hep talancı zihniyet vardır. Çevrelerine ve doğaya karşı acımasız ve duyarsızdırlar genelde. '' Olsun da ne olursa olsun, ama benim olsun '' dercesine.......................:confused: :confused:

Yakalamış ve zevk almışsın.:D :D

Ama, yazının ana temasında, bıraktıklarınla çok daha büyük zevk aldığın bariz. :thumb: Bu olguya ermek kolay değildir. Yani, zevkin doruğuna çıkmak ve vicdanen huzur duymak. :confused: :confused: Zevklerin en güzeli ve doyurucu olanıdır; bence. Çevrende en azından 3-5 kişiye bu olguyu aşıladığın zaman, senden daha bahtiyarı olmayacaktır.

Bu duygu ve güzelliklerinin devamı dileklerimle.:thumb: :thumb:

19. Yavuz DURUKAN

Yavuz DURUKAN Yavuz DURUKAN

Favori Kamış:
    OkumaAlumina-2.10-5/25 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Technium 3000
    En İyi Avı:
    5.5kg Levrek
    Duyarlı davranışınız için tebrik ederim. Ekibimizin limiti 30-35 cm dir. Bu ölçülerden ufak olan İspendekleri bizler de almıyoruz. Yaptığınız avlar çok güzel, Allah daha güzelleri nasip etsin.

20. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Güzel insan!!!Seninle birlikte denize olta atmak gerçekten bir ayrıcalık.Bunu her raporunda göre biliyorum.Dileğim,yaşadığım bu ilde(antalya merkez)senin gibi dünya iyisi doğa dostu birine rastlarım.Dualarım seninle.Avlarının artarak devamını dilerim.