Deniz'e Serpiştirilen Tohumlar Ve Toplanan Meyva'lar ...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında 4443 tarafından paylaşıldı.

1. Dalgıç837

Dalgıç837 Ergiz Esen

Favori Kamış:
    Sportex SeaStar 2,70 80-100 atarlı
    Favori Makine:
    Penn Sargus 3000
    En İyi Avı:
    Sudak 92 cm 8,5 kg
    Tebrikler, hem yavruları koruyucu yaklaşımınız hem de büyükleri yakalamaktaki maharetiniz için. Hepimiz sizin hassasiyetinizi gösterirsek eminim oltalarımızda daha çok balık görürüz.

Rasgele

2. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Hüseyin kardeşim, senin insanlığını ve kalbinin güzelliğini bizler zaten biliyoruz.Ayrıca doğaya ve amatörlüğe olan duyarlılığından dolayı tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum.:)

Aslında bu hassasiyetinin acemilerden daha çok "üstadlar" tarafından örnek alınmasını temenni ederim.Ne de olsa, "Gönlü aç olanın, gözü tok olmazmış."

Daha nice böyle keyifli ve bereketli avlar dilerim.:)

3. 4443

4443

Teşekkür ederim Emre abi eksik olma :p

4. 4443

4443

Sağol Ersin teşekkür ederim sanada gönlünce ve daha güzel avlar dilerim eksik olma :p

Sorma Süleyman abi bu katliamı yapanları her avda görüyorum malesef ,söylemler şu şekilde sardalyadan iyidir:) Yazıklar olsun demekten öte gidilmiyor çoğu zaman , yaptığın açıklamalara anında cevaplar hep hazır ve ilerisi büyük terbiyesizlik içeriyor .

Teşekkür ederim gönlünce avlar dilerim abim rastgele:p

5. 4443

4443

Tevfik abim dediğin gibi o anı yaşamak ve o uğraşla zaman geçirmek keyflerin en güzeli ister balık versin ister vermesin her avım sonrası aynı mutlulukla aynı huzurla evime dönüyorum , çünki ayırdığım zamanı bu uğraşla geçirmekten çok mutluyum olmazsa olmazım..

Güzel dileklerin için teşekkür ederim abicim eksik olma:p:p

6. 4443

4443

Yavuz abi iyi dileklerin için teşekkür ederim , 35cm kulağa daha hoş geliyor ve daha mutlu ediyor insanı gönlünüzce avlar..

Metin abi estağfurullah insanız nihayetinde samimiyetin için teşekkür ederim ve iyi dileklerin için eksik olma:p

Senin uğraşların ne yönde ilerliyor gelişme var inşallah ? ( AL VER ) kısmını hatırlatırım gerçekten önemli kolaylıklar diliyorum abim :p

7. 4443

4443

Ergiz abi dileğimiz , isteğimiz hep bu yönde ama ne yazık ki kıyı balığımız olan levrek, biz kıyı avcıları tarafından en büyük zararı onlara biz veriyoruz bizler biraz rahat bıraksak hepimiz gönlümüzce avlar yapabiliriz , farklı etkenlerde yok değil mutlaka var ama gördüğüm zararın büyüklüğü çok çok fazla her gün kökünü kazırcasına toplanan ispendeklere şans tanınmıyor malesef idk

Ayrıca iyi dileklerin için teşekkür ederim abicim :p

8. 4443

4443

Değerli İsa abim sen gerçek anlamda çok değer verdiğim ve tanımaktan onur duyduğum bir kişiliksin , her ne kadar yüzyüze tanışmış olmasakta samimiyetine olan inancım olabildiğince eksik olma :p

Yapıcı yanın her zaman ön planda ve insanlara güleryüzlü yaklaşımını samimiyetini ve duruşunu takdir ediyorum önemsiyorum...

Balık avı dışında sohbet edebildiğim ve herşeyin balık avı olmadığı duygusunu yaşadığım , paylaştığım nadir insanlardansın bu yüzden seni çok seviyorum ve saygı duyuyorum ..

Diliyorum bir gün bir bardak çay nasib olur hoş sohbetini yüz yüze yaşarım ve şeref duyarım ..

İyi dileklerin ve düşüncelerin için teşekkür ederim eksik olma abim :p:p

9. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    hüseyinbey tebrikler, avlarınız daim ve bereketli olsun. göstermiş olduğunuz hassasiyet gerçekten çok önemli, elinize sağlık

10. kahya

kahya atıl şenkahya

Favori Kamış:
    major craft crostage 902 M cormoran 210 bull fighter, cormoran 210 red master
    Favori Makine:
    shimano exsence 3000,shimano exsence 4000hgm, penn battle 6000.
    En İyi Avı:
    5,300 kg levrek
    hüseyin tebrikler,
    tutulan kadar salınanlarda çok yakışıklı ,
    örnek av raporunu tebrik ederim.,cam gibi paşayı almışsın.
    rastgele.

11. halit

halit HALİT DEBBAĞ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin 10-40g kamış 240cm
    Favori Makine:
    spro dxi 430
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan 4,5 kilo turna
    tebrikler hemşerim.
    senelik izinde Mersin'e gelince tanışmak isterim seninle.

12. JOHNY GUITAR

JOHNY GUITAR Deniz Erdeniz

Tebrikler Hüseyin,
    trofeli avlarının devamını dilerim.
    Ayrıca hem paylaşım, hem de örnek davranışın için teşekkürler.

13. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    maaşalllah :) afiyet ola

14. 4443

4443

Teşekkür ederim ATIL abi :p

15. 4443

4443

Teşekkür ederim sağolun keyfli ve bereketli avlar dilerim sizede ..

Sağol Halit abi teşekkür ederim şu günlerde vakit ayırdıkça uğraşıyoruz , az öncede avdan geldim , bugün beneklileri rahat bıraktık kandırıcılarımıza hiç atlamadılar :)

Payıma yine güzel bir paşa düştü 2kg yakın ..

Tanışmak isterim memnuniyetle sevgiler :p

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

16. 4443

4443

Deniz abi teşekkür ederim eksik olma sevgiler..

Sağol Murat teşekkürler ...

17. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Güzel insan, yüreğine sağlık. Can-ı gönülden tebrik ederim.:)

18. 4443

4443

ALLAH razı olsun abim,balım:p teşekkür ederim eksik olma cansın..

19. ozkan79

ozkan79 özkan

Hüseyin merhaba;

Eeeeee ne demiş atalarımız,hani bir söz vardır ne ekersen onu biçersin trofe ekersen trofe çekersin :D

Resimler ve balıklar şahane inşallah devamı gelir,

malesef istanbulda böyle bakir meralar kırmalık çakıllık temiz kumsallar yok,
    keşke olsada bende tarlaya tohum eksem hasat biçsem :)

Oltanı daha güzel dişli ve levreklerin şenlendirmesi dileği ile iyi forumlar.

20. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    Sadece iki kelime '' Doğa Sever '' Süpersin abi helal olsun sana , bende bu aralar levrek yakalayamamaktan yeni bir avlanma stili öğrendim spinci arkadaşım aracılığıyla, Light Rock Fishing . . .
    Kayalık alanda ince misina ve çok küçük güzel ve bu av stiline özel yapılmış silikonlarla yapılan kaya balıkları avcılığı ( sargoz,ısparoz,iskorpit,gelincik,kayabalığı horozbina,orfoz yavrusu ,lagos yavrusu vb.) ama bu işin en önemli kısmı yapılan avda alınan hiçbir balık alıkoyulmuyo çünkü hepsi küçük amaçta o o hazzı almak . :) Daha sonra bunu detaylı biçimde açıklayıp 2 gün önce gerçekleştirdiğim avımı raporlayacağım ama şu aralar sınavlarım olduğu için özür dileyerek yayınlayamıyorum . Afiyet olsunnn :D Rastgelsin .