Deniz'e Serpiştirilen Tohumlar Ve Toplanan Meyva'lar ...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında 4443 tarafından paylaşıldı.

1. 4443

4443

Merhaba OZKAN abi :p

Teşekkür ederim eksik olma , bu avlağa 3'ncü gidişim 3'te 3 yaptırdı sağolsun , 3 kişi gittik 3 balık aldık döndük kısmetimize hep birertane veriyor kurban olduğum , kafa denği avdaşın oldumu balık olsun olmasın muhabbeti yetiyor zaten sevgiler abim gönlünce avlar:p

2. 4443

4443

Teşekkür ederim EGE sağol kardeşim:p

Umarım gönlündeki levrekleri tez zamanda yakalarsın..

Yeni stiller her zaman keyf verir bende değişik şeyler denemeyi çok severim balık alsın almasın önemli değil onunla uğraşmaktan ben keyf alırım oda bana yeter doğrusu , takdir ettim seni bu konuda yaptığın uğraştan keyf aldığın aşikar kardeşim , sen zaten bilinçli bir kardeşimizsin kısmen tanıyorum seni geleceğin iyi spincilerinden olacağında kesin:rolleyes: , derslerin her zaman ilk planda kalsın sakın ola ihmal etme kardeşim arta kalan zamanda nasıl olsa açarsın bizde ortak oluruz sağlıcakla :p

3. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Ya sorma canım kardeşim ben aylardır iş güç yoğunluğundan balık tutma fırsatını hala yakalayamadım.artık öyle bir hale geldimki bol bol sahte yem sipariş eder oldum.banghead başka bir numara yok.ama yarından ümitliyim bakalım...yarın ümidim elimde patlamassa ilk alver ve silikonda şeffaf topla atçek yapacam inşallah(dakika 89 ingiltere 10 arabistan 0 allahtan ümit kesilmez gibi bişey:D )balık tutsamda tutmasamda raporumu yazıcam:thumb:

4. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Guzel kareler. tebrik ediyorum. Bu guzel kuzulari yakinda bulacagimi umuyorum buralarda :)

5. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Abi görüşmeyeli epey oldu:). Yapacağını yapmışsın yine. Rapor açmayı pek sevmiyorum diyordun ama örnek olması açısından bence çok isabetli omuş. Günümüz avcılarının yüzde 99u maalesef o rapala boyundan azıcık büyük ispendeği torbaya dolduruyor. Keşke teknoloji gelişse her eve bilgisayar gelse her avcı şu forumlardaki bilinci kendine şiar edinse... O ufakları saldığını-salacağını zaten biliyoruz ama ben bunu böyle platformlarda paylaştığın için kutluyorum seni:). Ayrıca o levrekler lüferlerde mesaj verir gibi olmuş. Balıkçı dediğin böyle balığı alır demişsin resmen:D. Süpersin abi. Devamını diliyorum...

6. 4443

4443

Allah kolaylık versin abi önce iş tabiki fırsat buldukçada Deniz , şansın yanında olsun her daim gönlündekilere denkgelmen dileği ile sevgiler..

Teşekkür ederim , tez zamanda bulursunuz umarım şansınız açık olsun..

7. 4443

4443

Teşekkür ederim kardeşim eksik olma , ben bu şekilde vicdanen rahatım başkalarına göstermekten çok mutluluğunu o an yaşıyorum:p tutup alı koyduğum balık o hazzı o keyfi vermiyor doğrusu (tabiki onunda keyfi bir başka) , özlettin kendini uzun zaman oldu dersler hayat herşey yolundadır umarım ..

8. Cems

Cems Cem

Salınan balıklar ve bu güzel anlatım için teşekkür, alıkonulan balık içinde tebrik ederim. Bol balıklı avlar dilerim.