Dostlarla Bir At-çek Avı, İki Güzel Levrek

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında koxford tarafından paylaşıldı.

1. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Emre Bey merhaba. Güzel memleketinize uğradığınız zaman karşılaşıp tanışma ve yakala bırak usulü güzel bir av yapma fırsatımız olur umarım.

Yakala-bırak şeklinde avlanmaya kesinlikle itiraz etmiyorum, ama her av bu usulle yapılmalı diye de düşünmüyorum. Fakat bir konuda hiç kuşkususuz haklısınız; Deniz Ana'nın bunca cömertliğinden sonra hiç olmazsa zaman zaman trofeleri dahi geri salabilmek lazım. Bu vesileyle bu tür bir pratiği zaman zaman uygulayacağıma söz veriyorum; inşallah bunları paylaşma imkanı da olacak.

İkazınız için teşekkür ediyor, en iyi dileklerimi yolluyorum. Sağlıcakla kalınız ve rast gele.

2. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Özür dilerim ve teşekkürler:)

En güzel av tecrübelerinin sizinle olmasını dilerim; sağlıcakla kalın ve rast gele.

3. zeplin33

zeplin33 ALi BİNAL

Favori Kamış:
    Ron Thonson TYran
    Favori Makine:
    Shimano Stradic CI4
    En İyi Avı:
    Baraküda 85 cm
    Aykut Bey ; avınızı resimlemeniz ve de anlatımınız çok güzel olmuş. Bilgiler ve detaylı açıklamalarınız için teşekkürler.

4. stefmir

stefmir cem

tebrikler hocam gerçekten harika bir av olmuş. size sormak istediğim sahteyi direk fırdöndüyemi takıyorsunuz yoksa başka bir düzenekmi kullanıyorsunuz

5. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Ali Bey ben teşekkür ederim. Sağlıcakla kalınız ve rast gele.

6. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Teşekkürler Sevgili Cem. Sahteyi doğrudan fırdödülü klipse takıyorum. Sahtenin halkasını çıkarmıyor veya herhangi başka bir düzenek kullanmıyorum.

Sağlıcakla kal ve rast gele.

7. rapalamatta

rapalamatta EMRE

Favori Kamış:
    Okuma salina seaspin
    En İyi Avı:
    ne ölçtüm ne tarttım :D
    elinize emeğinize sağlık ben edremit körfezinde yaşıyorum levrek olayını tam olarak anlamış değilim gece hangi renge gelir birde birçok videonuzu izledim küçük balığı denize bırakmanız takdir edilecek bir davranış umarım herkes sizin gibi olur gece renk seçermi levrek rapalada hangi renk resimli bir örnek verebilirmisiniz

8. burcu davut

burcu davut burcu davut

tebrikler...

9. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Emre Bey, cesaret verici desteğiniz için çok teşekkür ederim. Bu konunun ikinci mesajında aradığınız cevabı ve resimleri bulacaksınız:) Sağlıcakla kalınız ve rast gele:)

10. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Burcu Hanım çok teşekkür ederim. En iyi dileklerle ve rast gele..

11. rapalamatta

rapalamatta EMRE

Favori Kamış:
    Okuma salina seaspin
    En İyi Avı:
    ne ölçtüm ne tarttım :D
    çok teşekkür ederim

12. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Rica ederim:)

13. MERİC

MERİC meriç açık

arkadaşlar bende bir at-çek levrek avı hastalığı başladı takımlarımı aldım herşeyim hazır iki kere foça da koylarda denedim başarılı olamadım bir kere asıl ma yaşadım tasmalayamadım hafta sonlarını iple cekiyorum bana at-çek avını öğrenmemde yardımcı olursanız sevinirim.shakespeare kamış 2.40 soft,okuma 9+1 spin makina 0,26 misina ve sahterim

14. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Meriç Bey merhaba. Gittiğiniz koylar benim de hep denemek istediğim yerler; oralarda birgün illa ki iyi bir şeyler olur diye düşünüyorum, zaten siz de vuruş almışsınız.

Forumumuzda at-çek avı hakkında oldukça güzel sunumlar var, eminim her birinin size bir katkısı olacaktır.

En iyi dileklerle ve rast gele..

15. behchat35

behchat35 behçet ekici

av ve rapor hakkında söylenecek tek şey..mükemmel:)

16. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Behçet Bey çok teşekkürler. En iyi dileklerle ve rast gele..

17. fisher1905

fisher1905

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    cipra 900 gr
    helal çok güzel
    ama her nedense herkez avlak yerimiz diye geçiştiriyor yeri söylemenize gerek yokki sağdece mevki söyleseniz bizim gibiler için(amatör)tiyor olur , tam yeri istemiyurum mevki olrak.karaburun , urla , çeşme ıldır , çeşme gibi :)
    teşekkürler
    avlarınızın devamı dileği ile

18. MTNTRN

MTNTRN METİN

Favori Kamış:
    SHIMANO SHIMANO ALIVIO BX SPINNING 2,10 MT ML
    Favori Makine:
    Cormoran Corcast 4Pif Süper Jet 2500
    En İyi Avı:
    Levrek 1,5 Kg
    tebrikler çok güzel av olmuş darısı tüm amatör arkadaşların başına, yanlız avlak yeriniz çok tanıdık geliyor bir orda buluşmak dileğiyle sağlıcakla kalın

19. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Tan Bey merhaba ve teşekkürler. Şimdi size çoook geniş bir avlak bilgisi vereceğim:)

İnciraltı'ndan tutun da taaa Güzelbahçe'ye hatta Urla'ya kadar levrek avı yapabilirsiniz. Ben bu hattın pek çok noktasından levrek aldım. Bu hat boyunca uygun havalarda ve levreğin bulunması muhtemel noktalarda şansınızı sık sık deneyin; hatta belli bir noktayı farklı koşullarda (farklı ay durumlarında, mevsimlerde, saatlerde, vs.) deneyin. Size - daha doğrusu sizin vesilenizle herkese - küçük bir öneri: Önce "Levrek nerelerde, hangi koşullarda bulunur?" sorusunun cevabını arayın, daha sonra bu sözünü ettiğim hatta bu soruya cevap olabilecek noktaları denemeye başlayın (ben avlaklarımın çoğunu böyle buldum). Gördünüz mü, Güzelyalı'ya en yakın avlakların tamamını bir çırpıda söyleyiverdim :)

Son düzenleme: 2 Ocak 2011
  20. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Metin Bey merhaba ve teşekkürler. Bu avlağa artık hemen hiç uğramıyorum; ama belli olmaz, birgün levrek peşinde herhangi bir noktada buluşabiliriz :)