foruma selam, yayina devam...

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında roy tarafından paylaşıldı.

1. helleagle

helleagle Egemen Görkem Turan

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE
    Favori Makine:
    SHIMANO CATANA
    En İyi Avı:
    110cm Yayın
    Dediklerini bende deneyeceğim hocam. Dediğin gibi çok etkili yemler ama sağolmasınlar diyeceğim genelde köylerin yakınlarındaki göletlerde yayın avı yapıyoruz ordaki insan demeye dilim varmıyor :mad: 'yaratıklar' hereyere ağ atıyor bizde avucumuzu yalıyoruz :mad: . jandarmayı arıyoruz tamam aldık ihbarı diyorlar düşünün biz iki gün orda kalıyoruz ne gelen var ne giden. biz de eğer bot yanımızdaysa girip ağları parçalıyoruz. canım ülkemde durum bu .... cyrr çok şanslısınız ki sizin meralar böyle değil..:thumb:

2. vayacon

vayacon Gürel

Roy tebrikler,
    Yayın akışına ara vermeden devam etmeni temenni ederim.
    Selamlar.

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Bizim meralarda da kaçak avciliga rastliyoruz. Dogu avrupa ülkelerinde ve dogu asya ülkelerinde kullanilan tekniklerle parakete ve birakma takimlari zulalaniyor. Gördügümüzde sudan çekip keserek çöpe atiyoruz.

4. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Sagol Gürel. Vakit buldugum sürece kesintisiz yayin umuyorum :)

5. vurgun-01

vurgun-01 Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano catana 2,70
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FC
    En İyi Avı:
    7.000 sazan - 2.785 Sudak - 1.370 Akbalık - 3.100 Turna
    Tebrikler Roy. Bakıyorum ufaklıklara kaldığı yerden devam ediyorsun. :)

6. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Öteki konuda ,pazar kaldırıma yatacak kuzu konusuna cevap veremedim,ana kanaldan yayına devam edeyim:) .
    Tilki erişemediği ete mundar dermiş diyecen ama,yinede söyleyeyim bir iki laf.
    Yayın ciddi anlamda lezzetli bir balıktır,suyu kimyasal atıklarla kirletilmemiş sulardan yakalanmış yayınların şişi,kılıç,akya,somon gibi balıklarınki ile boy ölçüşür.Yalnız boy büyüdükçe lezzettede azalma vardır,bu turna,sudak,perch
    gibi balıklar içinde geçerlidir.yayında lezzetle yenecek en büyük boy max.5-6 kiloluk balıklardır.Geçen de ,alıkoyma düşüncesindeyken,gelen balığı geri salmandan yola çıkarak anlattım bunca lafı:) zaten o balık yeme yönünden kıymetli değildi:)
    Pazar sabahı trofeden ziyade,şöyle şişlik bi balık yakala ki,sana güzel bir marine tarifi vereyim:) hoş sen marinasyonun anavatanında yaşıyorsun ama,yine memleketin tadları başka olur:) Yayının müptelası ederim sizi ailecek:) :) :)
    Pazar öğleden sonra görüşmek üzere diyorum,rastgelsin,trofe gelmesin:)

7. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    sagol Mustafa. ufak ufak egleniyoruz iste hihi