Galata Köprüsü İmza Kampanyası

Konu, 'Genel Konular' kısmında Emrahs tarafından paylaşıldı.

1. cetin5807

cetin5807 M.Z ÇETİN

Favori Kamış:
    Crocadile
    Favori Makine:
    Okuma Zeon
    Bir imza da benden :thumb:

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    +1 :thumb:

3. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
  4. SMyildiz2009

SMyildiz2009 Süleyman

En İyi Avı:
    Sarıkanat
    benden de yıldızlı bir imza

5. Emrahs

Emrahs Ezergeçerus

Favori Kamış:
    Lineaffe Ac-Casting 4.20
    Favori Makine:
    Shimano Sienna 4000
    En İyi Avı:
    24 cm Çinekop
    Arkadaslar; destekleriniz icin cok tesekkur ederim. Uyarilari ve tavsiyeleri dikkate alacagim. İyi basladik. İnsallah kisa surede 1000 imzaya ulasacagiz :)

6. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Zabıtanın ya da polisin asli görevini yaptırmak için bu memlekette 1000 tane imza toplamak mı lazım..?

Konuyu Beyoğlu zabıta amirliğiyle ya da emniyetiyle görüşseniz bence daha hızlı sonuç alırsınız.

7. mimarbalık

mimarbalık Alper Mallı

Favori Kamış:
    REMIXON SMART TELESURF KAMIŞ 200GR 420CM
    Favori Makine:
    Silstar VERTEX 7000
    bendende bir imza ve facebookta paylaştım..arkadaşlar bu konuyu birçok paylaşım sitesinde paylaşmalıyız..sadece 1 dakikanızı alır..

8. Emrahs

Emrahs Ezergeçerus

Favori Kamış:
    Lineaffe Ac-Casting 4.20
    Favori Makine:
    Shimano Sienna 4000
    En İyi Avı:
    24 cm Çinekop
    Maalesef oyle. Konu defalarca zabita mudurluklerine sikayet edildi. Sonuc alinamadi. Emniyet ise cok yogun. Adli bir olay olmadikca bu ise vakit ayiramiyorlar. Bu isin kalici cozumu icin adresin valilik oldugunu soyluyorlar. Bu yuzden madem basvurulacak ve cok sikayetci var ben de imza toplayayim dedim. Neticede birlikten kuvvet dogar :)

9. clarkim

clarkim ergin

Favori Kamış:
    Extreme Compezitione 4.11 / Okuma Salina 3 parça
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro 65
    Arkadaşlar Facebook ve mail yolu ile paylaşımlarımızı coğalta biliriz..
    Duyarlılığınız için teşekürler.

10. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

İmzaladım gitti, umarım işe yarar...

11. barbunya

barbunya Faruk

Favori Kamış:
    lineaeffe s-flex 10 kilos surf
    Favori Makine:
    okuma epixpro epb
    En İyi Avı:
    Palamut 39cm
    İmzanız kaydedildi. Kampayaya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkürler.

73 Kişi olmuşuz, devam.. komple kapatsınlar köprüyü..

12. coder16

coder16 Kamuran

Favori Kamış:
    Major Craft Shore Jigging
    Favori Makine:
    Daiwa Lealis 4000
    En İyi Avı:
    her avım en iyi avdır :)
    bende attım imzayı

13. Ben de imzaladım. Hayırlı olsun
    Lakin Emir'in de söylediği gibi neden bin tane imzaya gerek olsun ki?
    Kamu düzeni ile ilgili bir durum ve yetkililerin haberdar olur olmaz harekete geçmesi gereken bir durum. Bir ihbar yeterli olmalı. Enteresan bir durum.
    Bence BİMER'in internet sitesinden şikayet yazılması sorunun çözülmesine yeter.
    Ben hiç köprüde avlanmadım ve bu duruma şahit olmadığım için gerçek mağdur olmuş olan bir arkadaşın şikayeti yapması halinde mutlaka cevap gelecektir.

14. Kartalbey

Kartalbey Mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M STEELPOWER TELE SURF 450 CM
    Favori Makine:
    850 D.A.M QUICK CALYBER SPIN
    En İyi Avı:
    33cm LÜFER
    Galatada pek işim olmasada kardeşlerime bendende destek.... Bir imzada benden.

15. Emrahs

Emrahs Ezergeçerus

Favori Kamış:
    Lineaffe Ac-Casting 4.20
    Favori Makine:
    Shimano Sienna 4000
    En İyi Avı:
    24 cm Çinekop
    Bu konu için çalınmadık kapı bırakılmadı sanıyordum ama Başbakanlık hiç aklıma gelmemişti :thumb:

16. brkp

brkp Berkay

Öncelikle ben bu düşünceye karşıyım. Kendim şahsen bir yere balık tutmaya gittiğimde eğer orda satıcı yoksa kesinlikle durmuyorum, mümkün olduğu kadar satıcıya yakın bir yer bulmaya çalışıyorum ve kendimi orada güvende hissediyorum... Kurşun koptu satıcıya git, yem bitti satıcıya git, takım bozuldu satıcıya git... Mecbursun satıcıya gitmeye, hele bizden daha tecrübesiz olan arkadaşlarımız için çok daha gerekli. Ha şu olabilir belki orda kaçak çalışıyordur bu satıcılar ve bunların vergi vermesi yani yasal olması sağlanabilir ki ben kaçak olduklarını da düşünmüyorum açıkcası çünkü adamlar yıllardır orda durabildiğine göre kaçak olmaları sözkonusu değil herkes kendi işine baksın bence insanların ekmeğiyle oynamanız doğru değil arkaşlar kimse yılın 365 günü karda kışda o soğukta sıcak evini bırakıp durmak istemez. Eğer yasadışı çalışsalardı İstanbulun göbeğinde bu kadar zabıtanın polisin içinde göz açtırmazlardı zaten emin olun size kalamzdı bu iş...

Ancak son zamanlarda, köprü üzerinde sözde malzeme satışı yapan bazı kişiler, organize bir şekilde vatandaşların av yaptığı cephede geniş tezgâhlar açarak avlanılacak yerler için ücret talep etmektedirler. Söz konusu şahıslar, kamuya ait bir alanı alenen pazarlamakta ve bu şekilde yasadışı bir gelir elde etmektedirler. Ayrıca kendilerine para vermeyi reddeden vatandaşların av yapmasını engellemektedirler.[/I]

Kesinlikle bu doğru değil... Küçüklüğümden beri orada balık tutarım hiç böyle bir olayla karşılaşmadım hatta en son gittiğimde yer yok diye tam geri dönüyordum ki o satıcılardan biri bana kendi yerini verdi bende adama ayıp olmasın diye teşekkür niyetinde bir çapaari satın aldım. Kesinlikle bu kampanyayı desteklemiyorum ve gerçek dışı buluyorum...

17. Emrahs

Emrahs Ezergeçerus

Favori Kamış:
    Lineaffe Ac-Casting 4.20
    Favori Makine:
    Shimano Sienna 4000
    En İyi Avı:
    24 cm Çinekop
    Sevgili Kardeşim,

Kimse malzeme satılmasın demiyor zaten. Konu malzeme satılması değil. Köprüde yaşanan olay malzemecilerin tezgahlarını yol tarafında açabilecekken balık tutulan tarafı tercih etmeleri ve avlanmamalarına rağmen bir çok olta açıp yer tutmalarıdır.

Forumda bu konu hakkında önceden yazılan mesajlara bakarsan yaşanan olayları görürsün. Bize selam vermeden sen oltanı nasıl açarsın diye posta koyanını mı istersin, av yapmadığı halde oltaları açıp yer arayanlara buraya arkadaşlar gelecek diyenini mi istersin. Hepsi var türlü türlü.

Bu kişiler amiyane tabirle işportacılardır. Malum olduğu üzere Eminönü çevresi zaten işportacılara göz yumulan bir bölge. O işportacılar sebebiyle de köprü üzerinde bulunan malzemeciler de kaldırılamıyor yoksa yasal olduklarından filan değil. Zabıta bunlara gelince sen önce şu işportacılara bak benim kime ne zararım var deniyor.

Ancak gerçek farklı. Eminönündeki işportacılar vatandaşın yürüyeceği yoldan para istemiyor ki? Hele hele Karaköy balıkçısının gece tezgah kapatırken bayat balığını ucuza alıp sonra köprü üzerinde taze olta balığıdır diye satmaları alenen dolandırıcılık!!!

Son olarakta, Karaköy'de bir çok malzeme satan dükkan var. Ve hatta köprünün alt katındaki pasaj içerisinde de bir sürü de boş dükkan var. Eski köprüde alt katta oltacı dükkanları vardı. Şimdi neden yok? Çünkü yasal olarak faaliyet gösteren bir dükkan artık köprüde para kazanamaz.

Emin ol bu konuda söylenecek çok şey var. Ama işin özü şu; köprüdeki malzemeciler ya toptan kaldırılacak yada olta atılacak yerleri işgal etmeyecekleri şekilde bir düzene sokulacak ve denetim altına alınacak. Bizim görüşümüz bu ve imza topluyoruz.

Saygılar.

18. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Destekleyen herkese teşekkürler. 90 kişi olmuşuz.. daha fazla desteğe ihtiyaç var..

19. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Daha önce birkaç kez münferiden beyaz masaya şikayetlerde bulunmuştuk, hep geçici çözümlerle savuşturuldu. Bu konuya kalıcı bir çözüm ve düzenleme getirilmesinin zamanı geldi de geçiyor bile.

20. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

İmzalandı,destekleyelim arkadaşlar