Galata Köprüsü İmza Kampanyası

Konu, 'Genel Konular' kısmında Emrahs tarafından paylaşıldı.

1. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Kimse kusura bakmasın ama ben köprünün balık avına kapatılmasından yanayım. Sebeplerini zaten bilen biliyordur defalarca da bu platformlarda belirttim. Ama bu tarz yamyamlardan temizlenirse eğer, köprünün dar kaldırımlı içeri bakan tarafının balık avına açık kalması diğer tarafta ise olta atmanın yasaklanması ortak bir çözüm olabilir.

2. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    182. ben imzaladım... orada hiç balık tutmadım, belki bundan sonra tutma fırsatım da olmaz, orası ile ilgili tek anım 8. sınıfın sonunda askeri liseler sınavı için istanbula geldiğimde her boş zamanımda orada balık tutanları izlemektir. çapariyi ilk orada görmüştüm ve çok şaşırmıştım yemsiz balık tutan abilere :D

3. omeryucee

omeryucee ömer yüce

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surf
    Favori Makine:
    Daiwa Windcast X5000
    En İyi Avı:
    İstavrit :) + 2 sarıkanat+4 sarıkanat + 4 sarıkanat daha-tek seferde 4 PALAMUT :)
  4. muhsin

muhsin Muhsin YILMAZ

Favori Kamış:
    alba
    En İyi Avı:
    Terkos 5 kg turna
    Bir imzada benden.

5. Cebe69

Cebe69 RamazaN

En İyi Avı:
    1 Adet Çinekop
    Bir İmzada Benden...

6. Emrahs

Emrahs Ezergeçerus

Favori Kamış:
    Lineaffe Ac-Casting 4.20
    Favori Makine:
    Shimano Sienna 4000
    En İyi Avı:
    24 cm Çinekop
    Arkadaşlar, farklı fikirleri olan arkadaşlardan ricam kendilerinin de istedikleri şekilde dilekçeleri kendi adlarına hazırlamalıdır. Kampanya sonunda valiliğe giderken birlikte gider toplu dilekçemizi veririz. Ne dersiniz?

7. bu_lent

bu_lent bulent

Favori Kamış:
    alba star apache 2.70
    Favori Makine:
    abu garcia kardinal
    En İyi Avı:
    sudak, levrek,sazan
    217 oldu. Bu arada yaklasık 2 hafta önce emirgandaki malzemecilerin dolaplarını zabıta ekipleri alıp götürmüştü...

8. hasan ışık

hasan ışık hasan

En İyi Avı:
    bütün avlarım
    bende imzaladım hasan esat ışık.

9. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    234 oldu hadi bakalım :)

10. muratmurat

muratmurat MURAT

Favori Kamış:
    sorrento-okuma salina-shimano
    Favori Makine:
    okuma salina sa5 shimano-xtb
    En İyi Avı:
    sazan
    bende imzaladım

11. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Helal olsun arkadaşlar, o kadar hızlı organize olduk ki, destekleyen tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum:)

12. RainboW

RainboW Sertan

Bu kampanyayı destekliyorum. 247 oldu. Bakalım ne kadar sürede 1000 olacak :)

13. hakiahakia

hakiahakia Hakki

Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    Levrek 2,7 Kg.
    Bursa'dan attım imzayı;)

14. Fatihli Okan

Fatihli Okan Okan

Hiç düşünmeden imzalarım ve imzaladım da. Tezgahçıların işgal ettikleri yerleri birbirlerine 5-10 bin tl gibi fiyatlara satıp rant elde ettiklerinide biliyormusunuz, polisinde işi zor, bugün kovalasa devamlı kontrol etmesse yine o adamlar orda olacak. Emeğine sağlık dostum, umarım netice verir.

15. Emrahs

Emrahs Ezergeçerus

Favori Kamış:
    Lineaffe Ac-Casting 4.20
    Favori Makine:
    Shimano Sienna 4000
    En İyi Avı:
    24 cm Çinekop
    Sevgili Dostlar,

Başlatmış olduğum kampanyaya bu içten desteklerinizi gördükçe inanın gözlerim doluyor. Böyle bir şeye vesile olmaktan mutluluk duyuyorum. Çok açık ki bu ne benim ne de 3-5 kişinin sorunuymuş. Bu gerçek anlamda, İstanbul için bir yara, toplumsal bir mağduriyetmiş. Bu durumu açıklayacağımız yetki sahipleri de bu çok haklı isteğe, bu kadar vatandaşın taleplerine karşın kayıtsız kalamayacaklardır.

İmza sayısı hızla 1000 olmaya doğru ilerliyor. Tamamlanır tamamlanmaz üst dilekçe ile birlikte Valiliğe bizzat götüreceğim. Gitmeden önce de buradan duyuracağım. Daha önce de dediğim gibi, kendi dilekçelerini yazmak isteyenler veya Valiliğe birlikte gelmek isteyenler olursa, lütfen bana katılsınlar. Buluşup hep birlikte gideriz. Hatta randevu isteriz Sayın Vali'den veya Vali Yardımcısından öyle gideriz. Gerekirse Basına da haber veririz. Amacımıza ulaşmak için her türlü imkan denenecektir. Tüm detayları burada paylaşacağım.

Birlikten kuvvet doğuyor!

Destek veren herkese sonsuz teşekkürler.

16. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    lüfer 34 cm palamut 44 cm
    Emeğin için içten kutluyorum seni tebrık ederım inşallah kazancaz bu mucadeleyı.
    Bu sadece koprude avlananlar ıcın değil tum balık sevdalılarını ilgilendiren bı konu.Stres attığımız en buyuk hobimiz olan balık avını icra etmek için boyle pisliklerle karşılaşmak hiç hoş değil
    Kamuya açık bir alanı kiralamak adilikten başka bişey değildir.
    Ama ben o yeri para vererek kiralayan arkadaşlarada çok kızıyorum.Siz yüz verdınız bu kendını bılmezlere.İnşallah yetkili merciler önlem alır bu kampanyadan sonra.

17. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    Konu yukarı. Hadi bakalım... :)

18. Emrahs

Emrahs Ezergeçerus

Favori Kamış:
    Lineaffe Ac-Casting 4.20
    Favori Makine:
    Shimano Sienna 4000
    En İyi Avı:
    24 cm Çinekop
    Teşekkürler ;)

19. Emrahs

Emrahs Ezergeçerus

Favori Kamış:
    Lineaffe Ac-Casting 4.20
    Favori Makine:
    Shimano Sienna 4000
    En İyi Avı:
    24 cm Çinekop
    Arkadaşlar bugün gündüz Galata Köprüsünde şöyle bir tur attım. Bazı fotoğraflar çektim... Öncelikle biraz rapor vereyim :)

Benim gittiğim saat 15:00 sularında güzel izmarit yapıyordu. Yalnız yem Hamsi olacak. Yem olarak karides kullananlar tek tük iri istarvit çekiyordu. Gece güzel çinekop-sarıkanat yapmış. Bu gece de yapması bekleniyor.

Gelelim Konumuza... Önce resimler;

Bu arkadaş(mavili), sattığı takımları korkuluklara dizmiş. Yaklaşık 5-6 metre genişliğinde bir tezgah açmış. Bu arada saat 15:00 suları ve köprüde olta atmaya yer yok. Bu arkadaş 3 olta sağına 3 olta soluna koymuş. Ben oradayken birini o yere yerleştirdi. Bir yandan da anlatıyor;

"Adam dedi burası babanın malı mı diye bende dedim ki, kardeşim biz devamlı buradayız, sen bir geldin herkes çekilecek mi kenara???"

Bu da başka bir malzemeci. Bu "dükkan" daha geniş. Solunda 3 olta ile yeri tutmuş. Sağında dikili başka oltalarda yer tutmak için hazır bekliyor. Olatalara baktığı var mı? HAYIR!!! Sabaha karşı tuttuğu balıklar da satışta. Tabii balık az olan günlerde bunlara Karaköydeki balıkçılardan takviye yapılıyor çaktırmadan. Olta balığıdır diye fiyat 2 katı!!! Bilmeyen vatandaşta alıyor işte... Resmen para basıyormuş haftasonları ama kira yok, vergi yok, karışan görüşen hiç yok. Ne tatlı hayat!

İnşallah dilekçemizi imzalarla Valiliğe teslim ettikten sonra bu köprü işi düzene girecek ve isteyen her vatandaş gönül rahatlığıyla köprüden kimseye haraç ödemeden, korkmadan balık tutabilecek.

Lütfen mümkün olan her mecrada duyurmaya ve destek toplamaya devam edelim....

Sevgiler.

20. ewalker

ewalker M.FAHRİ AKFIRAT

İmzalandı bile, hadi hayırlısı. Umarım tezgahlar kalktıktan sonra da benzer farklı şeyler olmaz...