Teşekkürler. Zaten dilekçede de belirttiğimiz gibi, isteğimiz kalıcı bir düzen kurulması. Bunu da gidip anlatacağız. Yani en azından ben gidip anlatacağım İnşallah sonum Timurleng'e Filleri şikayete giden Nasreddin Hoca gibi olmaz
Benimle 303 olmuş. Birlikte hareket güzel şey. Sanal diye bunu kabul etmezlerse yazılı olarak hepimiz çevremizden imza toplayıp birleştirerek verebiliriz diye düşünüyorum. Ayrıca, sadece Galata Köprüsü değil bütün boğaz kıyılarını parsellemiş abilerim ablalarım. Bunların satış yaptıklarını göz önüne alırsak, Maliye, ruhsat için Belediye, zorbalık için Emniyet ...devreye girmeli. Girişim için teşekkürler.
Valiliğe gidileceği zaman haber verirseniz uygun olursam size katılmayı çok isterim. Ayrıca dilekçemize resimler de ekliyebiliriz. Daha etkili olabilir.
Yahu, madem bu kadar imza topladık bence imza sahipleri olarak toplanıp Galata Köprüsüne baskın yapıp dövelim adamları! Şaka Şaka! Aman diyeyim ciddiye alanlar olur falan! Valiliğe imza verirken bir organizasyon yapıp beraber gidersek, çok daha etkili olur.
Arkadaşlar, daha önce de belirtmiştim. İmzaları götüreceğimiz günü buradan bildireceğim. Gelmek isteyen herkese kapımız açıktır. Hatta Sayın Vali'den veya Yardımcısından randevu istemeyi düşünüyorum. Ayrıca gazetelerin İstanbul eklerine de davet gönderebiliriz. Zaten bir dosya halinde hazırlamayı düşünüyorum. Fotoğraflar, çözüm önerileri bir paket olarak. Bu imzalar 1000 olur olmaz, gerekli girişimleri yapacağım ve buradan duyuracağım. Sevgiler.
Seytanin avukatligini yapmak icin degil de, aklima gelen bir ihtimal olarak soyluyorum.. Memnuniyetle imzaladik imzalamasina... fakat birileri de cikip "koprude balik tutmak tamamen yasaklansin" diye kampanya baslatirsa ne olacak ... mesela balik tutanlardan rahatsiz olan, asagidan misineleri kesen restorancilar, bufeciler filan... yani orada her zaman bir rahatsizlik, catisma durumu vardi, simdi farkinda olmadan bindigimizi dali kesmis olmayalim...
İbocuğum, zaten düzgün, kavga dövüşten uzak durmaya çalışan, tek isteği amatör balıkçılık yapmak olan kişiler istese de Galata Köprüsünden ya tutamıyor veya gitmeye bile tenezzül etmiyor. Kişisel fikrim, o köprü o halde olmaya devam edecekse hiç balık tutulmasın daha iyi.
Aynen katılıyorum... Bu kampanyanın amacı kalıcı çözüm zaten... Ya bir düzen gelsin ya da tamamen yasaklansın bizde olmadığını bilelim... Bu şekilde millet tutuyor sen gidemiyorsun esas o koyuyor adama 400 imza olduk bu arada hihi