abi şöyle olabilir mesela. hani belli saatlerde ağır vasıtalar belli yollara çıkamıyor ya balık avlamak belli saatlerde yasaklanabilir öyle bir durum olursa. canlılığın olduğu saatler yasak olur o saatler dışında serbest...
Forumdaki aktif üyelerin vereceği imza bu kadardır sanırım. Misafirlerden imza almak için birşeyler düşünülmeli derim. http://imza.la/galata-koprusu-imza-kampanyasi
kimseyi illegaliteye yöneltmek düşüncesinde değilim ama modemi kapayıp açtığımızda ip adresimiz değişince tekrar imza atabiliyoruz
İyi hoş olmuşta,bu memlekettin polisi ve savcısı yokmu aonu bir türlü anlamıyorum.82 anayasasına göre her vatandaşın kıyılardan bedelsiz yararlanma hakkı vardır.Bunu yapan yamyamlar(afedersiniz)anayasa suçu işliyorlar.Memlekette kanunsuzluk,usulsüzlük iyice benimsenmiş.Burda imza kampanyası tamamda niye bunları toplu halde savcılığa yada diğer yetkili birimlere bildirmiyoruz.İstanbul belediyesi uyuyormu.Limon satan seyyar satıcıya tekme tokat giren zabıtaların gözleri nereye bakıyor,önce bunları bir tartışalım,bişey yapacaksak hep birlikte gidip sözde yetkililerin kapısına dayanalım birer dilekçe verelim.
Iste bu imzalarda görevine yapmayan savsaklayan polisti savciydi zabitaydi vs.. Gibi yetkilileri dürtmek (feyzbuk deyimi ile poke) için toplaniyor.
Arkadaşlar, an itibarı ile 460 imza olduk. Bu imzalarda çeşitli forumlarda ki amatör balıkçı arkadaşların, onların paylaştığı diğer yerlerden katılanların imzaları da var. Kampana hakkındaki istatistikler şöyle; Bence şu ana kadar çok iyi bir sonuca ulaştık. Sadece internet üzerinden düzenlediğimiz bir kampanya 1 haftada 460 imza oldu. Hedefimiz 1000 imza için benim öngördüğüm süre 1 aydı zaten. Demek ki iyi gidiyoruz. Ben önümüzdeki hafta bir iş seyahati için yurt dışına çıkıyorum 1 haftalığına. Bu süre zarfında forumda pek olamayacağım. Ancak paylaşımlarınız ile konuyu gündemde tutacağınıza ve paylaşımlarınızla imza sayısını arttıracağınıza inancım tam. İnşallah, şubat ayı içerisinde, hazırladığımız dosya ekinde bu dilekçe ve imzalarınız ile Valiliğe başvuracağız. Sevgilerimle.
Bence aynı anda 3000 küsür online üye ile rekor kıran site için şu anki 488 imza rezillik. Buraya imza atmak için forum üyeliği de gerekmiyor üstelik. Hiç kimse sosyal paylaşım sitelerinden eşine dostuna haber vermiyor mu? İlla balık tutanlar mı imza atacak? Bence bu gidişle 1000 imza falan hayal olur... Biraz hareket lazım... İmzaya konu olan çileyi ben çekmememe rağmen bu satırları yazıyorum ama sanırım 15 milyonluk İstanbul'un avcıları bu uygulamanın devamına razı. Demek ki 5 lira verip yer satın almak insanların daha çok işine geliyor. Demek ki 5 lira vermeden yer bulmak hakikaten imkansız hale gelmiş. Daha da kötüsü insanımız köprüden balık avlama özgürlüğü için bile organize olmaktan korkar hale gelmiş olabilir. Çok yazık. Durum bunu gösteriyor malesef...
Ben beceremedim. Üye de oldum fakat, Galata Köprüsü İmza Kampanyası yazısı çıkıyor sayfada başka bir şey görünmüyor ?
Konuyu yeni gördüm. Bu yazının üstünden tam 12 gün geçmiş, o zaman 488 imzadaymışız, ben şimdi 506. imzayı attım. Yani hakkaten rezillik. Gücümüz bu mu yani, 500 imza mı çıkarabiliyoruz bir ayda? Büyük üzüntü duyarak yukarıdaki mesajın noktasına virgülüne katılıyorum.