umarım hedeflediğiniz sayıya ulaşabiliriz. 24 saat olmadan 50-60 civarında imza var. 10 gün içerisinde bu işin sonucu belli olur. girişimciliğinizden dolayı tebrik ederim
Forum yönetimi bir kıyak geçsede tüm üyelere konu hakkında toplu e-mail gönderse ? bunu istesek yanlış mı olur.. hosting sunucularıda spam sebebiyle toplu mail gönderimine karşı çıkıyor imkan bulunursa çok kişinin katılacağına eminim..
dilekce biraz eksik. cepten yazmak zor oluyor kusura bakmayin. o tipler orada posete işer, yola yada asagiya döker. turistlerin filan önünde. ortaligi çöplüğe çevirirler. tipleri çoğu zaman berduş gibidir, yakışmaz halicin gerdanlığına. onları atamazsınız. yapilacak olan, orada 3,4 yer belirlemek ve ihale edip o dokuya uygun şekilde denetlenebilir bir satış noktası oluşturmak olabilir.
Dilekçeye seve seve imza verdim.Ama dilekçe içeriğini biraz daha çarpıcı ifade ve tespitlerle zenginleştirmek daha çarpıcı olabilir düşüncesindeyim. Bu konuda eğitimciler bize yardımcı olabilir. Misal: Dünyada başka GALATA KÖPRÜSÜ yok.bir taraftan tarihi yarımada, diğer taraftan tabiat vs.. Turistlere verilen kötü imaj işin en iğrenç yönü... Ateş yakmak, çöp dökmek aklıma kabile yaşamını getiriyor. Her geçtiğimde çocuklarım soruyor.neden artık buradan balık tutmuyorsun diye..Laflar boğazımda düğümleniyor.. Evet itiraf ediyorum.Beni soğuttu bu işten.. Dilekçeye çözüm önerileri de eklemek lazım bence.. Buraya özel verilecek ücretli kartla avlanma imkanı..Bu paralarla köprünün özel güvenliği,temizliği.. Bu gibi konular topik müdavimleri tarafından buraya eklensin..Yönetim dilekçeye son halini versin..Yapmışken tam yapalım şu işi..En tepeye kadar gönderelim.. Selam ve saygılarımla..