Evet haklısın ya. Hiçbiri secenegi yok Çünkü bu köprü için yapılmış bir anket. Gitmiyorsanaız katılmazsınız Köprülerimize sahip çıkalım
20/12/2008 köprü raporu 20 / 12 / 2008 Saat 20,00 Balığa Çıkmak üzereyiz. Köprüye gidiyoruz ama hangisi daha belli değil. Sonuçları resimleriyle birlikte yarın burada bulabilirsiniz. Galata - Unkapanı köprüsü balık avı raporu.
Unkapanı Köprüsü Balık Raporu. Muhteşem bir avdı. 53 İstavrit. 11 Çinekop. 1 İzmarit . Resimleriyle birlikte. AZ SONRA !!! Rapor : 20/12/2008 saat 21.00 birazdan galata köprüsüne hareket. 21:30 Galata Köprüsüne Varış. Ufak bi soruşturmadan sonra köprüde balığın 2 saat öncesinde kestiğini öğrendik. görünürdede balık tutan olmadığından köprü boşalmaya başlamıştı. 21.35 Galata köprüsü Eminönü istikameti Bizde Unkapanı köprüsüne gitmye karar veriyoruz. Pilavlarımızı alıp doğru unkapanı köprüsüne Hareket ediyoruz. adoturk pilav alıyor 21.50 civarı Unkapanı köprüsüne varıyoruz. Oda ne buradada kimsecikler yok. Yağmurun etkisi var galiba. İkili bi gurup vardı köprü üzerinde onlar sorduk tek tük yapıyor dediler. Bizde kalmaya karar verdik. yağmur etkisizce yağıyordu. oltalarımızı acıp yemledikten sonra Bismillah deyip ilk oltalarımızı indirdik. ikinci oltamı açmaya kalmadan ilk açtığım yemliye balık vurmaya başladı. ben diğer oltayla ilgilenmeye devam ederken birde iyice oltayı sallamaya başladı. Hemen çekmeye başladım o sallamaya göre iri bir balık geldiği kesindi. olta su yüzüne cıktıgında manzara harikaydı. . 5 li yemli oltaya 2 adet iri boy istavrit yakalanmıştı. Uzun zamandır köprüden tekli haricinde balık çekmemiştim. Çok harike bir zevk doğrusu. Resmi adoturkta gelsin yayınlayacagım. 3 dk. geşmedi adoturk (Adem ) de 1 istavrit çıkardı. Arka arkaya gelen istavritler iyice keyfimizi yerine getirmişti. Tabi balığın bulunduğumuz noktada çıkması köprüdeki diğer iki kişiden birinide yanımıza çekmişti. bu durumdan adem hiç hoşlanmamıştı. Neyseki balıklar yine bizim oltalarımızı tercih etmişti . Saat 23.00 Tarihi an Yemli oltam yine bir hışınla sallandı. Hemen çekmeye başladım. OOO o da ne Bir ÇİNEKOP Yemli oltama ilk kez çinekop geliyordu. Acayip bir mutluluk sardı beni. Resim yine adem de. O saat ten sonra adem yenliyi cıkarıp cinekopa atmaya karar verdi ve yine o meşhur sözünü verdi. 5 Çinekop ... Bu arada Abe74 birşey tutamamıştı. ademden açılan alana Eyüp abinin ( Abet74) oltayı bıraktık. O bölge ii balık veriyordu. sabaha kadarda iyi balık yaptı. Saat ilerledikçe yağmurda etkisini arttırdı. Balık arasıra dursada tek tük almaya devam ettik. ademde bu arada verdiği 5 çineop sözünü tutacak gibi görünüyordu. İlk başta balık pazarından aldığımız zarganaları dendei ama onlara gelmiyordu. tutuğumuz istavritlerden yem yapıptı ve çinekoplar gelmeye başladı. O gün Yemli oltalara (Karides) 3 tane ben 2 tane eyüp abi çinekop çıkardı. Ademde 6 çinekop tutarak Tarihe geçti Diğer Resimler Adem (Adoturk) de olup, getirdiğinde hemen konulacaktır. hepinize Bol şanslar.. Taylan..
daha yeni uyandım ama keyfim yerinde çünkü akşam keyif aldım balıktan sonlara doğru soğuk biraz zorladı ama olsun kendimizi sıcak tutma konusunda da biraz eksiklerimiz var.. bu arada size verdiğim 5 çinekop sözünü tuttuğum için artık sizlerden homurtu duymam herhalde
kardeş istersen aşşağıda yazana bir bak bu anket köprü için yapılmıştır falan yazmıyor istersen anketin üstünde yazanı bir oku bende en doğal hakkım olan oy kullanma hakkımı istiyorum ama işaretleyecek seçenek bulamıyorum Uyarı: Bu bir açık Ankettir, bu Anketi bütün Üyelerimiz görebilir ve oy kullanabilirler. Cevap şıkları Galata Köprüsünümü ? Unkapanı Köprüsününü Tercih edersiniz ? Galata köprüsü Unkapanı (Atatürk) Köprüsü İkisinide
dün gece gercekten güzel bi av oldu havanın soguklugu bile balık tutma hevesimizi kırmadı gecenin en güzel olayı karides ile çinekop çıkartmamızdı .adoturk sözünü yerine getirdiği için mutlu ve artık rahat üstünden büyük bi yük kalkmış oldu bundan sonraki avlarımızda inşallah böyle geçer.köprüler bizimdir onlara sahip çıkalım .oy verecek seçenek bulamasak bile. selamlar
best2000 ne olursun esabi için şu ankete hiçbiri seçeneğini koy adam rahatlasın yoksa esabi takmış kafayı hiçbiri şıkkına yada sana ama ben köprüleri seviyorum unkapanı faworim .) abe74 best2000 size bi süprizim olcak bidahaki balıkta bir iki hafta sanırım çıkamayızda ilk gittimizde sıkı durun size süprizim olucak .)hem birde okla avlanma üzerine bir video izledim adamlar ne müthiş eğleniordu Ya amaç balık tutmak değil maksat balık tutmanın zevkine varmak hemde doyasıya
Saol simendifer esabi hadi kullan oyunu . Yetkimiz olmadığı için değişim yapamıyodum. Yoksa bende Hiçbiri secenegini yapacaktım
Best2000 tuttuğun balıklar afiyet olsun bu 5li yemli olta dediğin nasıl bişey anlayamadım anlatır yada resmini çizersen sevinirim
5 iğneli kendi hazırladığımız . 3 lü fırdöndü kullanıyorum Buraya dikkat. Çünkü İğneler kendi etrafında dönebiliyor. iğne karışırsa veya dolanırsa kesip yenisini takmak daha rahat oluyor. gün boyunca 1 kez dolandı.
evet hadi abi seç şu hiç biri şıkkını bizde rahatlayalım vala esabi abi hadi ama bu arada resimleri getircemde bana birinin hatırlatması lazım be best2000 bu sıralar kafamın çoğu işte
sağolasın adoturk kardeş çok rahatladım arkadaşlar yanlış anlamayın hiçkimseye taktığım falan yok hem şunu belirteyimki bu konuda oy kullananların çoğu daha dünyada yok iken ben o köprülerde balık avlıyordum ama artık o köprüler sizlerinde çok iyi bildiği gibi esrarcı balici tinerci ve hırsızların yatağı haline geldi bazı ihtiyar balıkçılar öyle bir çeteleşmişlerki adamlar gelip üstünden olta atıyor hiç birşey diyemiyorsun birşey desen küfürü basıyorlar kavgaya girsen sağ çıkman mümkün değil sırf bu sebeplerden dolayı 1989 yılından beri köprülerde avlanmıyorum
boğaçım iki gündür online olamadığım için konudaki gelişmeleri yeni gördüm ve hemen en demokratik hakkım olan oyumu kullandım