evet haklısın esabi.köprüleri tercih etmeyiş sebebini şimdi daha iyi anlıyorum. Kesinlikle sana katılıyoum. Köprülerde asayiş denen bir şey yok. içki içeninden tutta arabada takılanların haddi hesabı yok. Rahatsız edici bir durum . Yetkililerin bu duruma bi son demesi gerekir.
Evet nihayet beklenen fotolarım geldi. 20/12/2008 tarihli unkapanı köprüsü adoturk teki fotolar. İkili Çektiğim siftah istavritler Çinekopların 5 adeti Yemli olta ( karides ) ile yakalandı
kardeşlerim geçen hafta dediim gibi bu hafta sözüm var dedim biliyosunuz ben gitmeyi sizden çok istiyorum. ama malesef bu hafta kaçamam ama haftaya söz istediğiniz zaman uçarız
hadi yokmu arttıran adoturk kaç çinekop sözü veriyon taylan sendende palamut sözü bekliyom hadi hadii
uzunca bir sazda olsa yeter.. yeterki ucunda iğne olsun.. bir kaç sade dostlukta yeter.. yeterki konu balıkavı olsun.. arkadaşlar bu gidiceğimiz haftada biraz değişiklik yapıp sarıyer taraflarında tecrube edinmeyi öneriyorum sizlere.. he bana uymaz alıştığımız mevkide devam edelim derseniz sorun yok... hem abi sana bu hafta kendi tuttuğum balıkla avlanmak sartıyla 8 çinlikop sözü veriyorum taylanada 6 eşek istawriti 2 kefal ve martı sözü veriyorum yaa adam nasıl martı yakaladı be diyorum bu martı niye böle hareketler yapıyor taylanda eşlenio oğlum dio hem sarıyerde karabatakta yakalanıyormuş karidesle
yarın gidiorum allahın izniyle kendime güsel bi çizme alıorum içi yünlü olanlardan ben avsız yapamam ama ayaklarıda hiç üşütmek istemeyiz unkapanı bekle bizi yeni yılın ilk balığı olarak allahım ne olur kaya balığı nasip etme bana
dün akşam 19:00 gibi galata köprüsünden geçtim hemen hemen her kovada çinekop vardı.iyi balık yapmış anlaşılan.
bizde niyetliyiz gitmeye ama bi türlü fırsat bulamadık. bu hafta sonu bir sorun cıkmazsa gidedcegiz.. Bütün Arkadaşlarımın ve Balikavi.net üye arkadaşlarımın Yeni Yılını Kutlar Sağlık ve Mutluluk dolu günler dilerim.
hayde bu hafta kaçıyozmu varmı gelen adoturk taylan köprüde yer ayırdım 3 kişilik haberiniz olsun (tabii taylanın oğlu müsade ederse)
herkesin yeni yılda mutlu ve güzel haberler alması dileğiyle.... [A.B]bir oltanın ucundaki yem olmak yerine, o oltayı tutan el olmak dileğiyle...herşey gönlümüzce..
02/01/2009 Yeni yılın ilk avı Evet arkadaşlar Yeni yılın ilk avına hoşgeldniz Muhtemel avlaklar Unkapanı köprüsü veya Galata köprüsü. Gidilince karar verilecek. Muhtemel çıkış saati 20:00 ademden 8 çinekop sözü!!! Yem olarak karides. Adem i kandırsak ek olarak Midye. Cinekop için Taze sıkılmış portakal suyu (İstavrit) Resimleriyle birlikte Yarın Yayındayız......