hafta sonu cikacam ava bu sefer haliç e gitmek istiyorum önereceğin bir yer varmi.? yoksa galata dan şaşmamı dersiniz.?
paza günü galatada güzel istavrit almışlar geçen hafa biz unkapanına gittik hiçbişey yoktu bilgine kardeş
dün gece 22:00 ile 03:00 saatleri arasında unkapanı köprüsündeydik malesef balık yoktu 03:00 te galata köprüsüne bi bakıp ordan eve dönelim dedik ama malesef kreçeler vardı yazık günah balık olmayışından sebeb 5 7 cm lik o kreçelere sevinir olmuşuz neyse bu duruma hayıflanıp eve geri döndük durmadık hiç.. yanlız bütün amatör balıkçılardan bi kaç tekne gece yasak avcılık yapılıyor şikayetleri aldık. tabi bizde bu duruma şahit olmuştuk yetkillilere sesleniyoruz kaçak avcılığa karşı önlemlerini alsınlar.. zaten balık yok üstüne denizlerimiz tahrip ediliyor!!
bu seni niye ilgilendirdiki bu kadar diren? 3. şahıssın hatta dördüncü belki beşinci yada daha nicelerinden o yüzden boşver biz takma isimlerimizle hitap etmeyi seviyoruz birbirimize... buna hoşgörün yoksa acep bizden bi ses çıkmaz artık sana hoş kaL
Arkadaşlar, nicklerinizle değil de asıl isimlerinizle hitap ederseniz daha iyi olur. Zaten imzalarınızda yazıyor. Birbirimizi tanımak ve samimiyet açısından isim ve yaşlara dikkat ediyoruz. Bu durum sitemizde bir nevî saygı göstergesi. Sizler de bu konuda hassas davranırsanız seviniriz. Bu arada, sadece bu konuya takılıp kalmayın, bazen aramıza da karışın. Sizleri genellikle bu konu başlığında görüyorum. Oysa faydalanabileceğiniz çok konu var sitede. Sizinle farklı konularda da paylaşım yapmak isteriz. Keyifli paylaşımlar dilerim. Not : Bu arada, lütfen kimseye 3., 5. şahıs v.s. şeklinde hitapta bulunmayalım. Zira nasıl ki saygı göstergesi olarak isimlerimizi kullanıyorsak, aynı şekilde yazışırken de birbirimizden saygı bekliyoruz.
ben sevdiğim birşeyden başkaları için vazgeçmek istemiyorum saygı duyuyorum ama benim ismim yanda yazıyo o yüzden vazgeçmicem nickle hitap etmeye devam edicem.. yaptırım yapılcaksa buna karşıyım hoşgörü olsa daha iyi teşekkürler... hoş kalın.. zaten bu sıralarda bereketli avlar yaşayamıyoruz moralim bozuk
abe74 best2000 bari hafta içi 3 5 saatliğine kaçalım ok.. bugün haber gelmedi hiç birinizden.. balık tutmayı unutcanız yahu
dostum bu hafta gidemedik haftaya kısmetse. bizde kimseler yoktu bide herkez hasta . balıkta yoktu zaten kaçarız bu hafta
Arkadaşlar dün akşam üstü önce Galata'dan geçtim balık seyrekti Haliç'e bakan Karaköy tarafında bol ama ufak gümüş çıkıyordu Unkapanı'nda ise hiç bir şey yoktu arabayı durdurup bir arkadaşa sordum sabah 10'dan beri iki istavrit tutmuştu.
kardeşlerim geçen hafta gerçekten hiç keyfim yoktu ama bu hafta bi aksilik olmazsa sizi davet ediyorum gelirseniz sevinirim. çetin kardeş sanada teşekkür ederim bilgilendidiğin için selamlar
best2000 aynen bu hafta içi kaçalım ya yoksa herkes hasta bizde hasta olucaz maksat oltayı sallamak kısmetine işte hem bende bugün balıktan gelen bi abiye rasladım kova boş sıkıntıdan gitmişler açılırız die daha çok sıkılıp gelmişler hem abe74 resim çaça çıkmış he tebrik edenzi seni
izine ne gerek var murat kardeş her zaman bekleriz gelmeni yalnız cuma veya c tesi akşamı büyük bi ihtimal belli olunca ben mesaj yazarım ok .
tamam abide benim durum kritik biraz malum çocuk baba benide götür diyor. bu hafta kaçalım ya işte yok zaten.
Geçen hafta C.tesi arkadaşıda alıp galataya gittim ama gidene kadar saat sabah 7 oldu tabi yer kalmamıştı.Herkes 2-3 olta koyduğu için ! .Karaköye yakın tarafında sığ olan yerde olta attık.Malum tık bile olmadı.Fakat birdaha gidersem 5 bilemedin5 buçukta orda olacağım.Ama 2-3 olta götürüp!!! başakalarının hakkını gasp etmeyeceğim.Arabayı köprü üstünde 9a kadar müsade ediyorlar.Ondan sonra ya bir parka götürmek gerekir yada toparlanıp gitmek gerekir.En kötüsü bu.Giden arkadaşlar ne zaman neyle saat kaçta gidiyor.Veya nereye park ediyor.Paylaşırsanız sevinirim.
Galatada artık geceleride arabalara izin vermiyorlar. Biz galataya gündüz gitmediğimiz için arabayı bırakacak bi yer bilmiyorum. Dediğim gibi artık geceleride karışıyorlar arabalara ikide bir polis geliyor insan huzursuz oluyor . Otoparklar çözüm olabilir yada Para vermeyim diyorsan unkapanı köprüsünün altına arabanı cekersin galataya yürürsün. Rast Gele