galata köprüsü

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Best2000 tarafından paylaşıldı.

?

Galata Köprüsünümü ? Unkapanı Köprüsününü Tercih edersiniz ?

1. Galata köprüsü

51,6%
  2. Unkapanı (Atatürk) Köprüsü

10,6%
  3. İkisinide

6,3%
  4. hiçbirini

31,5%
  1. 10.murat

10.murat Mura TC an

Favori Kamış:
    Tahta
    En İyi Avı:
    48 Adet kefal
    hafta sonu cikacam ava bu sefer haliç e gitmek istiyorum önereceğin bir yer varmi.? yoksa galata dan şaşmamı dersiniz.?

2. Abe74

Abe74 Eyüp Tiryaki

Favori Kamış:
    boş bırakıyorum
    En İyi Avı:
    Çinekop 90 adet
    paza günü galatada güzel istavrit almışlar geçen hafa biz unkapanına gittik hiçbişey yoktu bilgine kardeş

3. adoturk

adoturk Adem TİRYAKİ

En İyi Avı:
    1 adet kraçe
    dün gece 22:00 ile 03:00 saatleri arasında unkapanı köprüsündeydik malesef balık yoktu 03:00 te galata köprüsüne bi bakıp ordan eve dönelim dedik ama malesef kreçeler vardı yazık günah balık olmayışından sebeb 5 7 cm lik o kreçelere sevinir olmuşuz neyse bu duruma hayıflanıp eve geri döndük durmadık hiç.. yanlız bütün amatör balıkçılardan bi kaç tekne gece yasak avcılık yapılıyor şikayetleri aldık. tabi bizde bu duruma şahit olmuştuk yetkillilere sesleniyoruz kaçak avcılığa karşı önlemlerini alsınlar.. zaten balık yok üstüne denizlerimiz tahrip ediliyor!!

4. Abe74

Abe74 Eyüp Tiryaki

Favori Kamış:
    boş bırakıyorum
    En İyi Avı:
    Çinekop 90 adet
    adoturk best2000 ne o sesiniz çıkmıyo hiç.ne zaman kaçıyoz balığa

5. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Sitede takma isimlerle (nick) hitap etmek yeni mi çıktı? :confused: :confused:

6. adoturk

adoturk Adem TİRYAKİ

En İyi Avı:
    1 adet kraçe
    bu seni niye ilgilendirdiki bu kadar diren? 3. şahıssın hatta dördüncü belki beşinci yada daha nicelerinden o yüzden boşver biz takma isimlerimizle hitap etmeyi seviyoruz birbirimize... buna hoşgörün yoksa acep bizden bi ses çıkmaz artık sana :( hoş kaL

7. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar,

nicklerinizle değil de asıl isimlerinizle hitap ederseniz daha iyi olur. Zaten imzalarınızda yazıyor. Birbirimizi tanımak ve samimiyet açısından isim ve yaşlara dikkat ediyoruz. Bu durum sitemizde bir nevî saygı göstergesi. Sizler de bu konuda hassas davranırsanız seviniriz. Bu arada, sadece bu konuya takılıp kalmayın, bazen aramıza da karışın. Sizleri genellikle bu konu başlığında görüyorum. Oysa faydalanabileceğiniz çok konu var sitede. Sizinle farklı konularda da paylaşım yapmak isteriz. Keyifli paylaşımlar dilerim. :)

Not : Bu arada, lütfen kimseye 3., 5. şahıs v.s. şeklinde hitapta bulunmayalım. Zira nasıl ki saygı göstergesi olarak isimlerimizi kullanıyorsak, aynı şekilde yazışırken de birbirimizden saygı bekliyoruz.

Son düzenleme: 29 Ocak 2009
  8. adoturk

adoturk Adem TİRYAKİ

En İyi Avı:
    1 adet kraçe
    ben sevdiğim birşeyden başkaları için vazgeçmek istemiyorum saygı duyuyorum ama benim ismim yanda yazıyo o yüzden vazgeçmicem nickle hitap etmeye devam edicem.. yaptırım yapılcaksa buna karşıyım hoşgörü olsa daha iyi teşekkürler... hoş kalın.. zaten bu sıralarda bereketli avlar yaşayamıyoruz moralim bozuk :)

9. adoturk

adoturk Adem TİRYAKİ

En İyi Avı:
    1 adet kraçe
    abe74 best2000 bari hafta içi 3 5 saatliğine kaçalım ok.. bugün haber gelmedi hiç birinizden.. balık tutmayı unutcanız yahu :) :p

10. Best2000

Best2000 Taylan Kurt

Favori Kamış:
    Alba Star Leader 3234
    Favori Makine:
    banax brisa35-alba ATHLETE 50
    En İyi Avı:
    Turna
    dostum bu hafta gidemedik :) haftaya kısmetse.

bizde kimseler yoktu bide herkez hasta . balıkta yoktu zaten

kaçarız bu hafta

11. cetinmeyrili

cetinmeyrili ÇETİN

Favori Kamış:
    Daiwa exceler 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Raw 2
    En İyi Avı:
    21 sarıkanat
    Arkadaşlar dün akşam üstü önce Galata'dan geçtim balık seyrekti Haliç'e bakan Karaköy tarafında bol ama ufak gümüş çıkıyordu Unkapanı'nda ise hiç bir şey yoktu arabayı durdurup bir arkadaşa sordum sabah 10'dan beri iki istavrit tutmuştu.

12. Abe74

Abe74 Eyüp Tiryaki

Favori Kamış:
    boş bırakıyorum
    En İyi Avı:
    Çinekop 90 adet
    kardeşlerim geçen hafta gerçekten hiç keyfim yoktu:( ama bu hafta bi aksilik olmazsa sizi davet ediyorum:) gelirseniz sevinirim.:) çetin kardeş sanada teşekkür ederim bilgilendidiğin için:) selamlar

Son düzenleme: 2 Şubat 2009
  13. adoturk

adoturk Adem TİRYAKİ

En İyi Avı:
    1 adet kraçe
    best2000 aynen bu hafta içi kaçalım ya yoksa herkes hasta bizde hasta olucaz :) maksat oltayı sallamak kısmetine işte hem bende bugün balıktan gelen bi abiye rasladım kova boş sıkıntıdan gitmişler açılırız die daha çok sıkılıp gelmişler :) :) hem abe74 resim çaça çıkmış he tebrik edenzi seni :)

14. cetinmeyrili

cetinmeyrili ÇETİN

Favori Kamış:
    Daiwa exceler 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Raw 2
    En İyi Avı:
    21 sarıkanat
    Rica ederim benim için zevk

15. 10.murat

10.murat Mura TC an

Favori Kamış:
    Tahta
    En İyi Avı:
    48 Adet kefal

tarih zamn bellimi üstat izin varsa bend egelirim

16. Abe74

Abe74 Eyüp Tiryaki

Favori Kamış:
    boş bırakıyorum
    En İyi Avı:
    Çinekop 90 adet
    izine ne gerek var murat kardeş her zaman bekleriz gelmeni :) yalnız cuma veya c tesi akşamı büyük bi ihtimal belli olunca ben mesaj yazarım ok .

17. Best2000

Best2000 Taylan Kurt

Favori Kamış:
    Alba Star Leader 3234
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna
    tamam abide benim durum kritik biraz :) malum çocuk baba benide götür diyor.

bu hafta kaçalım ya işte yok zaten.

18. adoturk

adoturk Adem TİRYAKİ

En İyi Avı:
    1 adet kraçe
    olm siz ilk beni götürün :) paramı verin paramı :) bırakın len beni köprüyee :) :) :)

19. duyar

duyar İsa

Favori Kamış:
    65lik okuma makine+lineaeefe Turnafresh 3.90 kamış
    En İyi Avı:
    600 gr.Kefal
    Geçen hafta C.tesi arkadaşıda alıp galataya gittim ama gidene kadar saat sabah 7 oldu tabi yer kalmamıştı.Herkes 2-3 olta koyduğu için !:mad: .Karaköye yakın tarafında sığ olan yerde olta attık.Malum tık bile olmadı.Fakat birdaha gidersem 5 bilemedin5 buçukta orda olacağım.Ama 2-3 olta götürüp!!! başakalarının hakkını gasp etmeyeceğim.Arabayı köprü üstünde 9a kadar müsade ediyorlar.Ondan sonra ya bir parka götürmek gerekir yada toparlanıp gitmek gerekir.En kötüsü bu.Giden arkadaşlar ne zaman neyle saat kaçta gidiyor.Veya nereye park ediyor.Paylaşırsanız sevinirim.

20. Best2000

Best2000 Taylan Kurt

Favori Kamış:
    Alba Star Leader 3234
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Turna
    Galatada artık geceleride arabalara izin vermiyorlar. Biz galataya gündüz gitmediğimiz için arabayı bırakacak bi yer bilmiyorum. Dediğim gibi artık geceleride karışıyorlar arabalara ikide bir polis geliyor insan huzursuz oluyor . Otoparklar çözüm olabilir yada Para vermeyim diyorsan unkapanı köprüsünün altına arabanı cekersin galataya yürürsün. Rast Gele