Bu cumartesi akşamı unkapanı köprüsündeydik. 4 kişi yaklaşık 7-8 kilo civarında istavrit ve 5 adet çinekop ( 3 ü yaprak ) avladık. 10. Muratında katılımı olacaktı sanırım bu hafta ama bi organizasyon bozukluğu oldu. Eyüp arkadaşımızın bilgisayarı bende tamirde olduğu için form a yazamadı. Kusurumuza bakmaz umarm. Birde pazartesi günü tophane sahilinde caminin hemen arkasında saat 3 civarı çapari ile istavrit yakalayanlar gördüm. İnşallah bende müsait bir günde oraya gitmk isterim. uzun zamandır çapari ile balık tutamadık.
murat kardeş kusura bakma bilgisayarım bozuk olduğu için mesaj yazamadım ama inşallah bu hafta sonu bize katılır güzel vakit geçiririz geçen hafta sonu best 2000 nin dediği gibi bayağı bereketli geçti bu hafta öyle olur inşallah selamlar parasını isteyen köprüye gelsin ok mi ado
sanirim geckaldim bugün mesai var kısmet üstat gideceğin zaman bana özelden msj atarsan sevinirimm seve seve gelirim NOT: BALIK TUTMAK BİR AYRICALIKTIR
yok geç kalmadın bizde gitmedik murat kardeş hava yağmurlu olduğu için gitmeden bi gün önce mesaj yollarım ok
kardeşim çağırmaya ne gerek var istediğin zaman gelsene illa çağırmakmı lazım hem ne zaman kaçıyoz epey ara vedik gibi bi organizasyon yapında kaçalım ok mi
bu hafta sonu olabilir. hava epey soğuk ama bi çaresini buluruz oltaların bakımını yapmalıyız iyice salladık bu aralar .
tamam bu hafta sonu gidelim vakit olursa. oltalar içinde gelicez yanına bi bakımdan gecirelim. adem e öpücük
Murat bu hafta sonu biz gitme hesapları yapıyoruz inşallah bu yaptıgımız hesap köprüye uyar senide bekliyoruz tam gün ve saati karar verince yazarız
ya olm ben gidelim diorum. en sonunda alıcam oltaları takılacam kekeyle ... soğuğu bahane ediyor abin. gelsin ısıtırım ben onu celepköyde dünyayı yaktım onun için köprüdede yakacak bişeyler bulurum.
yine bir soguk akşam yine bizim grup ani bi karar ile avlanmaya cıkmaya karar verdi. bu akşam 23/02/2009 yer unkapanı. 10.Murat davetlisin son dakikada karar verdik inşallah okursun.
10.murat telefon numaranı bilmiyoruz mesaj cekecerdik sana gecenlerde de katılmak istemiştin. biz bu gece ordayız inşallah katılırsın