İlk giden arkadaşımız rapor versin o zmn.Köprüye gidenler olarakta hep takip edersek bu konuyu her zaman haberdar oluruz balık durumundan.
Köprü ile ilgili balık raporları genellikle bu sayfada yayınlanıyor zaten, bence fazla bölmeye gerek yok, yine de isteyen istediği yere yazsın Haliç ve Çevresi Kıyı Raporları
şuan galatadayım.sabah 7de geldim. 1 tane istavrit alabildim..halice bakan karaköy tarafındayım..diğer kısımlarıda gezdim durum vasat..gelmek ısteyenler bırkez daha düşünsün
iyi haber değil ama hazırlığımı yaptım, malzemelerimi yanıma aldım, psikolojik olarak ta kendimi hazırladım, iş çıkışı mecbur gidicem.. belki akşam balığı yapar, kısmet.. belki de unkapanına giderim, ordan gelen haberler daha iyi bu aralar.. bu arada akşam lodos ta sert esecekmiş, haliç (unkapanı) daha içerde kaldığı için daha verimli olabilir galataya göre..
Köprülerde bu güne kadar hiç olmamış şeyler oluyor. Bence o marmaray inşaatı bozdu balığı. Birde tramway geçirmek icin galata unkapanı arasında dipte kazık çakıyorlar. Uzun bir süre kendine gelemeyecek gibi görünüyor.
denizin sıcaklığı düşük.bu sene kış etkisini fazla gösterdi.suların ısınması zaman alıcaktır.nedeni karaların erken soğuyup erken ısınmasıdır denizler geç soğur geç ısınır.hele sular bi ısınsın o zaman balık başlar.
Köprüde balık olmadığında hemen yakındaki kabataş - fındıklı sahilinde yada cankurtaran sahilinde çapari atın . Bu sıralar sadece kıraça var.
Özellikle kraça avlayanlar gerçekten hata yapıyor. Tadı daha güzelmiş filan.. Ama istavrit bu en obur balıklardan. Çinekop takımına 6-7 santimlik kıraçaların yakalandıgını bilirim. O kadar yüksekten geri bırakılırsa zaten yaşayamaz.
aralıkta karaköy parkının oradan çinekop çaparisi sallıyorum takımım kraça sürüsüne girmiş ben hala sallamaya devam ediyorum,çinekop atladı diye çekmeye başladım 7 tane kraça hepsinin gövdesinden girmiş.çok üzücü bir durum
arkadalar persembe günü sabah 6 da galatadaydım unkapanına bakan kısımda aldıgım 1 adet ıstavrıt 1adetde kefal abının bırısıde cınekop aldı sadece 1adet baska kımse almadı cok canım ssıkıldı 8 saat durdum hıc bırsey olmadı balık için 2 hafta bekleyın derım sonra 5er 4er alırsınız rastgele
balık varsa olur tabi şu ara pek balık olmadığından denk gelmeyebilir ama yağmur yağdı diye balık kesilmez reeling