tavuk göğsü genelde tercih ediyolar ama bence karides daha iyi kardeşim.neden diyceksin ben karidesten başka kullanmıyorum ve her seferinde olumlu balık gelmemesi imkansız karidese
ince kıyılmış tavuk göğsünü karidesle birlikte bir kavanozun içine koyup buzdolabında birkaç gün beklettiğinizde tavuk karidesin aromasını (kokusunu) alıyor.. etkili bir yöntemdir.. az bir miktar karidesle bolca tavuğu birleştirerek verimli avlara imza atabilirsiniz..
arkadaşlar merhaba ben de yeni katıldım aranıza yarın galataya gidicem kısmetse. yazılarınızı okudum sağolun epeydir istavrit ve kafal aldım ama artık bıkkınlık getirdi bu mevsim de galata da farklı balık alabilirmiyim ve nasıl alabilirim
arkadaşlar perşembe günü galata rezelet balık yok onca saat bekledikten sonra arnavutköyde bolca mezgit aldım kanlıca da lüfer çıkıyormuş sadece oradakilerden bir duyum
arkadaşlar merhaba bugün öğleye doğru yine arnavutköyde mezgitteydim akşam 21.30 gibi galataya geldim izmarit almaya başlamışlardı 1.30 a kadar 16 izmarit büyük tabi 1 çinekop 1 sarıkanat 1 de kefal aldım baya sevindim bunları tutmama galata da son durum bunlar diğer tutanları da gezdim onlar da da durum aynı çinekop ve sarıkanat diğer avcılar da boldu
galatanında artık bol istavrit yapmış olması lazım mayısın 8 ine geldik sıcaklar kendini hissettirmeye başladı...
Pazar günü galatadaydım.Sabah erkenden gittiğimde geceden kalan birçok müdavim takaımlarını toplayıp gitmek üzereydiler.Gece yunusların geldiğini ve balık olmadığını söylediler.ben genede öğleye kadar kaldım.arasıra tektük istavrit aldım.Saat 11 de bir grup geldi.Sarıyerden galataya kadar heryere baktıklerını hiçbiyerde balık olmadığını söylediler.Umarım bu hafta bişeyler olur
arkadaş o grup seni kandırmış çünkü ben sabah 6 da galataya uğradım balık yoktu tek tük vardı.ordan boğaza gideyim dedim fındıklıdan tut ortaköy arnavutköy bebek nerdeyse tüm sahil aşiyan r.hisarı tıklım tıklımdı olta atmaya yer bulmak çok zordu bunun yanı sıra bolcada istavrit vardı.yani anlıycağın boğazın her yeri balık kaynıyor ama galatada yoktu bişey.p.tesiden bugüne galata ne durumda balık başladımı onu bilmiyorum hatta bilgilendiren olursa sevinirim.bu arada boğazda bazılarının kovasında kıraçalar gördüm çok üzüldüm belirtmeden geçemiycem..
arkadaşlar bugunlerde köprüye sıkça gidiyorum galata koprusunun karaköye bakan tarafında çok iyi istavrit yapıyor sabahları akşam saat 8 den sonra yemli ile 5 li köstekli takımla izmarit alıyoruz ada izmariti ve düz izmarit ama bu izmarit ve eşkinayı alacağınız yer köprünün eminönündeki caminin izahında köprünün baş tarafında deli eşkina geliyor yem olarak teke veya iğneye bol miktarda kurt takılırsa güzel neticeler doğuracaktır .
arkadaşlar galatada gece yemli takım bu aralar iş yapıyor mu..boğazda istavrit kesmis galiba bolca sardalya varmıs..galatada durum nasıl