ne istavrit kesmesi beyler ya heryer istavrit kaynıyo istanbulda nezaman istavrit kesmiş soğuk günler hariç
kurt iş yapıyo dedim ama oda tek tük. Kurtda takılmıyo iğneye baba ya tiksindiriyo insanı canlı canlı
Samimiyetine güvendikleri insanlara özel mesaj olarak yardımda bulunuyorlar bu forumda ki bencede daha mantıklı
arkadaşlar bildiğim kadarıyla şu ara galata yada unkapanı köprülerinde balık çıkmıyor. 2 gün önce biraz dolaştım, çapariyle alan yoktu yemli atanlarda tek tük almışlar...
sabaha kadar 20 istavrit.. başka balık yok. yanınızda midye varsa izmarit... Başka hayallerle gitmeyin üzülürsünüz...
Taze hatta canlı istavrit, 2-3 saatlik hamsi , teke,karides , ısırgan otu minare gölgesi ne bulduysak taktık. Sadece midye takmadım onuda 3-4 tanesini 2 liraya sattıkları icin almadım zoruma gitti. Ne hikmetse malzemecilerin kovalarında 3-4 çinekop vardı 13-15 cm lik . ve her arayana gelin çinekop çıkıyor diye çığırtkanlık yapıyorlardı. Ama unkapanı tarafında kıyıdan bile alanlar olmuş . sadece duydum tabiki görmedim
Bizim Kartal sahili midye kaynıyor, şu anda midyeyle izmarit alınıyorsa bi kova midye çıkarıp geliyim hemen