Gebze-Bostancı hattı balıkçıları etkinlik ve rapor platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

1. starmix

starmix Murat YILDIZ

Favori Kamış:
    Alba
    Favori Makine:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    Olta: Karagöz 650 gr. Zıpkın: Yılan Balığı 2.7 Kg
    eee daha balık boğazdan girmedi ama eli kulağındadır. Bir de benden tavsiye ; son zamanlarda maltepe kartal arası zargana birden azaldı: Acaba belalıları mı geldi? :) Benim şu ara zamanım olmuyor ama ilk fırsatta çinekopa deneyeceğim.

2. zarganacı34

zarganacı34 önder

Favori Kamış:
    lineaeffe s-curve kamış+Okuma synex 660 makina, Lineaeffe fire spin trabucco makina
    En İyi Avı:
    Levrek
    Cumartesi günü öğlen saat 1'e kadar balığa inmeyi çok istiyorum. İneceksen haber verir misin?

3. voynick

voynick Özcan

En İyi Avı:
    Sanırım 3 tane levrek ama 1 kiloyu bulamadık hiç :)
    Dün biri yazmıştı Pendik veterinerin karşından tekneyle 70 metre açıktan hatırı sayılır sayıda mezgit almış.
    Tahminimde yavaş yavaş kıyı yapmaya başlar.

4. voynick

voynick Özcan

En İyi Avı:
    Aslında bende bu aralar düşünüyordum. Akşam üzeri gidip az zargana yakaladıktan sonra taze yem olarak çinekopa atmayı. Ben bu taraflarda ne tuttum nede tutanı canlı olarak gördüm.
    Eyer banada haber verirsen sanada eşlik ederim.
    Yalnız geç saatte ulaşım benim için sorun olduğu için mecburen ya 11 gibi dönmek zorundayım :( yada yada sabahlamak :eek: (Baştan söyliğimde sonra sattış gibi olmasın ) ;)

5. voynick

voynick Özcan

En İyi Avı:
    Önder ayıp ediyon çok acil bir işim olmazsa tabiki senin için inerim.
    Yalnız ben genelde akşam üzeri gidiyorum. Gündüz vakti ne olur bilmiyorum :confused:
    Telefonum halen sende duruyorsa bir gün önceden beni uyar yeter.
    Birde neye atacağımızıda söylersen ona göre 2-3 tane takım hazırlar gelirim.

6. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Balığa çıkmak için sizlerden güzel haberler bekliyorum. Hadi kısa sürede biriniz güzel bir rapor yazın da hem gözümüz gönlümüz açılsın, hem de takımı alıp balığa çıkalım:)

7. AKİF ÖZKAN

AKİF ÖZKAN AKİF ÖZKAN

Favori Kamış:
    Okuma salina spin2.40 ve bilumum kamış
    Favori Makine:
    yeteri kadarı
    En İyi Avı:
    Yeşil ırmak nehrinden bir torba dolusu tırıvırı
    İçime dert oldun abi, buralara geldin ve seninle organizasyon gerçekleştiremedik bir türlü. Arkadaşlarla buluştuğumuzda (balık harici) seni anıp ' evet çağıralım ' diyoruz bilesin.

8. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Ben şahidim.. Demekki en kısa sürede toplanmak lazım ..

9. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Sizlerein canı sağolsun arkadaşlar. Maksat gönüller bir olsun, balık olmasa da olur. Benim sıkıntım buraları bilmemek. Seneye seyreyleyin siz beni:D :D

10. zarganacı34

zarganacı34 önder

Favori Kamış:
    lineaeffe s-curve kamış+Okuma synex 660 makina, Lineaeffe fire spin trabucco makina
    En İyi Avı:
    Levrek
    Zarganaya inecektim. Ama dün eşim çocuğu kontrole götürelim diyordu. Eğer iptal edersek, haftaya falan atabilirsek saat 1'e kadar ineceğim. 1 de dönmem lazım, çünkü eşimin bir arkadaşı evleniyor nikaha gitmem lazım. İyice daraladığım için 3-4 saat de olsa kaçacağım. Telefonun hala bende kayıtlı. Eğer inecek olursam, cuma akşamından ararım seni. İnşallah görüşürüz.

11. starmix

starmix Murat YILDIZ

Favori Kamış:
    Alba
    Favori Makine:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    Tbi haber veririm, ama benim işim biraz geç bitiyor ve hava kararınca evde oluyorum. Ancak haftasonu için ayarlanabilir.Buradan veya özelden yazarım sana...

12. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Sedat abi bizim buluşmalarımız, görüşmelerimiz plansiz oldu hep, ve her seferinde de kulağını cinlattik. Heleki Akif abi seninle bulusamadigimiz için çok üzgün, inşallah en kısa zamanda buluşur tanışmış oluruz..

13. zarganacı34

zarganacı34 önder

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Levrek
    Eğer ben de olursam oralarda eve dönüş meselesini düşünme. Ben seni bırakırım Kaynarcaya ama buralar için daha erken. Ekim ayı içerisinde hatta sonlarında başlar buralarda balık. Hem buluşup değişik meralara da kayarız.

14. voynick

voynick Özcan

En İyi Avı:
    Sağol önder yol sorunu kalktıktan sonra yer veya zaman benim içim önemli değil.
    Yalnız kalmadıktan sonra her yerde her saatte takılırım izle sorun değil. :)
    Ayrıca bu akşam cadde bostan migrosun arkasında sahilde arkadaşla bir kaçtane bira içtik sudan gözlerimi alamadım sanki kaynıyor gibiydi devamlı hareket vardı şapırtı sesleri vardı geç saatte karalıkta dahi zarganalar kıyıdan sürü halinde geçiyordu.

Son düzenleme: 15 Eylül 2010
  15. HakanGokdemir

HakanGokdemir Hakan GÖKDEMİR

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE BAİA GRANDE 420 cm
    Favori Makine:
    OKUMA MAGIC 280
    Birkaç gündür sabah 06:00 sularında kaynarca dan Lüfere deneme yapıyorum yemli fakat henüz bir sonuç alamadım.
    Bu arada zargana yok denecek gibi benim yorumlamam Lüfer giriş yaptığından zargana kesti fakat bu akşam yaşlı bir amca zarganayı sıkıştıran avcı balık olmadığından açığa çekiliyor zarganalar dedi.

16. gokhanekiz

gokhanekiz Gökhan Ekiz

Favori Kamış:
    Discovery 4.20 surf KaMIŞ
    Favori Makine:
    oKUMA
    En İyi Avı:
    yAYIN :) ne bileyim o zamanlar tartımız yoktu, kamışımız dahi yoktu çubuktan yapardık oltayı :)
    Bu aralar tuzla , kaynarca civarında zargana var. Ama sürü halinde gezmiyorlar , genelde tek olarak dolaştıklarını görüyorum. Lüfer in henüz bizim kıyılara indiğini düşünmüyorum. Önderin de dediği gibi ekim ayını beklemekte yarar var. Ama boğazda artık lüfer çinekop tutulabilir bence.

17. starmix

starmix Murat YILDIZ

Favori Kamış:
    Alba
    Favori Makine:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    Hmm...Mantıklı geldi. Keza kartal - rahmanlar-maltepe arasında da son bir iki haftada kayoldu meretler.Ama tek tük de olsa çıkıyor.

18. zarganacı34

zarganacı34 önder

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Levrek
    Orada kefal yavrusu boldur. Onların sesini duymuşsundur;). Zarganalar da onların ve gümüşlerin peşinde. O ada manzarasını çoook ama çok özledim ben de. Bekarken çok fazla giderdim eski bir Erenköylü olarak.

19. HakanGokdemir

HakanGokdemir Hakan GÖKDEMİR

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE BAİA GRANDE 420 cm
    Favori Makine:
    OKUMA MAGIC 280
    Bugün Pendik-Kartal civarında zargana boldu fakat ufaktı oldukça :(

20. voynick

voynick Özcan

En İyi Avı:
    Güzelyalı-atalar arası lüfer-çinekop denemesi için önere bileceğiniz geçmiş dönemde bu balıkların avlana bildiği bir yer varmı.
    Yarım saat içinde cevap verirseniz sevinirim.
    Takımları hazırladım çıkıyorum. Tabi önce taze yem yakalamam lazım.