belgeselin birisinde seyretmiştim çita bir metre önünde yatan tomson çeylanı yavrusunu göremedi önünde yatıyordu çita uzaktaki çeylanlara bakıyordu tomson ceylanı panikleyip kalkınca farkına vardı hareket etmese çita ceylanı fark edemeyecekti avcı balıklarda hareket eden şeyleremi daha iyi görür diye düşünüyor insan yani öncelikle hareketi algılaması daha mantıklıymış gibi geliyor renk te önemlidir heralde.
Renk mi , aksiyon mu yada koku mu ? Renkse hangi renk ? Bir bestede vardı nereden geldin sen su samuru kaçtı balıkların bütün huzuru Gerek yok bu kısır tartışmaya benim ne gördüğüm önemli balıktan çok. Hava aydınlıkken açılan raporlar ve kendi tuttuğum balıklara baktığımda mavi ve tonlarını gece alınan balıklara baktığımda beyaz,pembe,gri tonlarını bulanıkkende parlak simli ve hologramlı olan sahteleri görüyorum gerisi sadece geyik muhabbet :argue: Yani horozun dediği gibi Sormuşlar horoza tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan ? Valla orasını bilmem ben yapar geçerim :juggle: Serdar abi ilk kez seni bir tartışmada bukadar sinirli gördüm genelde ittihatlısındır pek aldırmazsın ama inşallah keyfini kaçıran başka durumlar yoktur saygılar.
bunlar strike-pro mu??eğer o ise onların ağırlığı 10gr dan fazla sahteler.nerden baksan 15gr lık sahteler.marka hakkında bilgi verirmisin?
yazılanları tam okumamış ve incelememişsiniz işte marka link http://www.balikmarketim.com/?urun-54184-STRIKE-PRO-JL-092F-105-cm-SAHTE-BALIK.html
benimde yazıp ekleyeceğim çok şey varıdıda şimdi vaktim yok. 1 saattir forumdayım, oku oku bitmeyor. sonra yazacam, bu konu baya ilerlemiş, ciddi tartışmalar var konuyu aboneye ekledim
en güzeli istavriti mumyalayalım sahte yapar gibi etrafınıda kaplayalım gelibolu sahtesi misali olsun en gerçekçi sahte zaten aklımdan da geçmiyor değill nedersiniz konuda belli bir seyre doğru gider yok o renk yok bu renk al sana usta en gerçek haliyle sahte
benim sahtaları genelde martılar götürüyor. bendekiler balık için deyil martıları kandırmak için yapulmış olmali!
senin misinanda iş yok o zaman sahteye martı vuruyorsa onu ayaklarına kapatman lazım o zaman takım taklavata sağlam ise