abi nasil karisir, buralarda oturuyosan, bi asagidan gelisi anlattim bi yukaridan. iyisi mi sen bana nerde oldugunu soyle oradan anlatayim ya da gel ozkanlar migrosun oraya, bi alo de ben gelip seni alayim
abi zaten bizde hersey bahane, balik yoksa, "balik bahane, dostluk sahane" en birinci lafimiz degil mi zaten?
Sevgili Müjdat,migrosun oraya git Lidakici Onur'u arıyom de hemen göstersinler sana Onur'u Ahmet abi verdi bu tiyoyuda
sen bahsettigim yeri, en azindan sokagi anladiysan abi, o sokakta (Yzb. İbrahim Hakki cad. diye gecer) 193 nolu ersoy 11 apartmaninin girisindeki 4 dukkandan birinin caminda OVALI DIŞ TİCARET levhasini gorup, selamun hello diyerek iceri gireceksin, konu hallolacak
iyi ki beraber iki lokma yiyip, iki tas su ictiniz (tamam tekir de ictiniz biliyoz), ahmet abinin tetikciligine baslamissin hemen
.. Bu işin aşağısı yukarısını bilmem ben.Ben anladım nasıl bulacağımızı Migros'un oraya geldiğimizde kavşaktaki rapalaya zıplayacağız.Onur bizi çekecek işyerine kadar..
ne kefali abi? ama 24 saat calismiyoruz allah icin hemen cikip geliyorsan bekliyorum abi ama 8'de hanim gelip alacak beni, papaz etme beni onunla
mehmet abi, su cana bi iki balik yakalayip ver de yesin, zihni acilsin. bak zeki adam nasil kapiyor olayi aninda