Buyrun dostlar siz kahvelerinizi ice durun , muhabbetinizi edin benim isler olacak. Belki bir iki gun daha aranizda tam tesekkul olamiya bilirim... [/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG] [/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG]
Günaydın kahve insanları, kadim dostlar buyrun benden kordonda denize karşı demli bir çay Shot at 2007-07-13 yada kahvaltı yapmamış olana benim küçük naçizane kahvaltıma buyursun Shot at 2007-07-13
usta ne zaman baliga cikiyorsun???biraz yeni zellanda dan balik turleri yakala ve tanit bize sizin ustun yorumunuzla beraber gormek istiyoruz...
Bu hafta isin birini devrettim, bu kisa bir sure sonra okyanusa tekrardan istedigim zamani verebilmem demek. Gelecek hafta hava izin verirse gider ve gozlerinizi senlendiririm ...
No oldu sevgili Antalyali ve Izmirli dostlarim geldiginiz gibi gitmise benzersiniz. Git yat uyu mu diyorsunuz. Kendinize iyi bakin.Ozletmeyin, arada sirada misafirimiz olun. Iyi uykular...
insallah abi ..ben dun somon tutmaya gittim gitmez olaydim!!gecen hafta baligi aldigim yerde iki kisi daha avlaniyordu gittin´m merhaba dedim actim takimlari hazirlaniyorum..adamlardan biri geldi avlanma iznim olup olmadigini sordu bende var dedim goster dedi tamam dedim cikardim gosterdim....sonra yuzume tip tip bakip gitti...adam birini aradi bu arada 15 dakika sonra bir adam gelip 100mt ilerdeki siteden o bolgenin ozel arazisi oldugunu benim o nehirde balik avliyamiyacagimi soyledi ben topladim takimlari dondum....adamlarinki sadece bahane ve irkcilikti burda yabancilar pek sevilmiyor....sonra kendime dedimki ben alanyada iken yabancilar balik avlamamiza ozenir gelirdi yanimiza ve ben onlara kendi takimlarimi verip balik avlama zevki yasatirdim...ve ben onlarin ulkesinde balik avliyamiyorum....