Takma kafana, olur boyle seyler. Burda da bazen buna benzer olaylar olmuyor degil...Bu insanlarda mediniyet oluyorda insanlik bi turlu tam kivamini bulamiyor ozellikle genelde...
Güzel kardeşim takma kafana,işte anlattığın gibi yabancılarla aramızdaki farkta o zaten,sen ona oltanı verirsin adam sana olta attırmaz,boşver...Ne Mutlu Türküm Diyene....
yok abi umursamiyorum zaten...ben heryerde yakalarim baligi onemli onemli olan insanlik...ama oda burda olmus.. saygilarimla
Unutmak için özlemlerimi, bir kadeh rakı verin... bir kadeh yetmez.... bi'daha.., bi'daha verin.. Unutmak için, bekletipte gelmeyenimi........... yıkılmış gönül pencerem, viran olmuş, yağmalanmışım.. İpi çekilmiş anılarımın... bir kadeh rakı verin.. bir kadeh yetmez,, bi'daha..,bi'daha verin... Hani buranın ev sahipleri , Alp dostum,sen ne biçim patronsun yahu, tükkanda kimse yok Topla bakalım ahaliyi iki sohbet edelim
geldim abi...patron birazdan gelir uyuya kalmisim bende hemen acam kepenkleri ne icersin abi raki kalmadi onu belirteyim oncede
abi artik lökus takiliyok jack daniels sivas regal sazan comfort ballantines vodka sambuka likor ve rum cesitleri var efes raki gurubu kalkmistir
nargile var abi... elmali naneli karisik aromali ama kavunlu yok ben size elmali tavsiye ederim yaninda da bir turk kahvesi..su ise muessemizdendir..getiriyim mi?
Hosgelmissiniz... Ancak bugun bir sure kacmam lazim.Erkenden geldim biriki isi yapmaya.Az sonra tekrar aranizda olurum. Goruselim.
ben dukkandayim patron bekliyorum..musteriler sorup duruyor seni..birde alkolik can abi var ya o gelmisti
abi patronu aradim carsida biraz isi varmis gelirken kavun alip gelcek sana..musteri herzaman velinimetimizdir ve haklidir...sana marketten nefes alayim mi abi
yok abi senin icin fesat ince belli bardak=klasik cay bardagi balik etli denilen=kupa bardak kum saati gibi olanda=yeni bir bardak avrupada bulunan..özelligi bardagin icine alt kisma cay konulup ustune sicak su cekiyorsun ve sekerini atiyosun..sonrada icime hazir mantigi cayin yavas yavas dem vermesi icine ve cay parcalarinin agza gelmemesi... mantiksiz oldu galiba
Kusura bakmayin dostlar belediyemiz nefesle ufurukle muhabbeti yasakladi kiraathanelerde... Ben size isterseniz tuzlu ayran vereyim. Mavi sulardan demlenmis.