Göksu Nehri / Silifke Buda benim raporlarım ama balık yok ya

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında arzu_ipek tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. hocca

hocca

Favori Kamış:
    banax2500 spro kamış
    En İyi Avı:
    1,5kg levrek
    Suat Bey köprünün üstünde bekleyenlerin sirküler ve boy akıllarına gelmez.Onlar su da yaşayan bütün balıkların peşindeler.Ben onları yatsımıyorum.Hepimiz o aşamalardan geçtik.Tek üzüntüm,tuttukları ve alıkodukları küçük balıklar, onların da işine yaramıyor .Belki eve varınca pişmanda oluyorlardır ama iş işten geçmiş oluyor.Ama aynı hataya devam ediyorlar.Yapılamsı gereken onları uyarmak,aydınlatmak.Onlarla zaman zaman karşılaşıyorum,sohbet diyorum.Bunlar genellikle Konya ,kayseri,Karaman vb.yerlerden gelen,balık avını pek bilmeyen,belkide ilk defa deneyen insanlar.Sabah gelip saat 14 de kada güneşin altında bekleyen isanlar.Güneşte yandıklarının dahi fakın da olmazlar.Eve vardıkların da anlarlar.Hele de bir iki balık tuttularsa hiç terketmezler köprüyü.Yukarda belirttiğim illerden gelen deneyimli insanlada var ama onlar işi bilir .Dedim ya ,bu bir aşama onlarda gelişecek fakat olan minik balıklara olacak.Acemi nalbant ,acemiliğini komşunun eşeğinde çıkarır imiş;bu insanlarda minik balıklarda çıkaracaklar.

2. suates

suates suat ateş

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    fangri
    benim tanıdığım insanlar var kedilerine yem olsun diye tutuyorlar bu balıkları
    çok acı :eek: :eek: :eek:
    birde bu insanların çoğunluğu ankaralı

3. stres_yapma

stres_yapma MURAT

Favori Kamış:
    Şamandralı olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 6,350 kg. lık. Gökkuşağı alabalığı 2,900 kg.lık.
    Arzu hanım, hayırlısı olsun diyelim. hayalinizdeki avlar inşallah bi dahaki sefere. :)

bulsam ben yerim Aytekin kardeş. Hele de kara dut buzdolabında bir saat kalmışsa. :rolleyes: :D

4. simendifer

simendifer Sennur

Deniz avcılığı balon oldu desene Arzu. :p Hadi bakalım, tatlı su işinin de üstesinden gelirsin sen. Güzel av raporlarını bekliyoruz. :)

5. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Balıklar hani:D
    Neyse burda evin içinde leğene sallamaktan iyidir.Onada şükür:D

6. arzu_ipek

arzu_ipek Arzu

Favori Kamış:
    BEYNİM
    En İyi Avı:
    TASUCU
    o leğen muhabbetini annem her zaman yapıyor yaaaa:mad: :mad: :mad:

7. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    O zaman tavsiyem ev toplama işini oltayla yapsın.Tatmin seviyesi hat safhada;)Balığa gitmiş kadar oluyo:D

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.