Göl Havası İyi Geldi..

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında shadowpane tarafından paylaşıldı.

1. ozkan79

ozkan79 özkan

Merhabalar ibrahim bey,

öncelikle yorumunuz için teşekkürler.

dediğiniz gibi insanımız çevre temizliği açısından çok cömert davranıyor buraya ne yazsak ne karalasak boş,ama yerden göğe kadar haklısınız.

bunun dışında köpek konusunda şunu söyleyebilirmki köpekler bu şekilde seyahat etmeye alışmışlar :D gözlemlerime göre motorsiklete binmekde gayet tecrübeliler,özellikle arkadaki köpek adamı öyle bir kavrıyorduki anlatımıycam,

hatta bir ara dedim eyvah namus elden gidicek falan :laughing: :laughing:

muhtemelen daha önce o köpekler defalarca o şekilde seyat etmişler,trafik tıkandığında dahi hiç istiflerini bozmayıp efendi efendi duruyorlardı.

tabi hayvanı bu şekilde taşımak ne kadar güvenli güvensiz orası tartışılmaz,çok tehlikeli ALLAH korusun,

biz tesadüfi gördüğümüz bu anı forumla paylaşmak istedik hepsi bu.

ne köpeklerin başına birşey gelsin nede iki köpek arasındaki şahsiyete köpek sıfatı konsun istemeyiz,

Saygılar sayın abim.

2. ozkan79

ozkan79 özkan

Cahit abi saolsun seni aratmadı Hasan :)

Artık zargana peşinde koşma vakti geldi,turna işi tamam gibi :D

3. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Saygi, sevgi bizden..

4. muratcoskun

muratcoskun muratcoskun

Favori Kamış:
    alba star 2,70
    Favori Makine:
    şimano
    En İyi Avı:
    turna 2,5 : yayın 7,5
    tebrikler arkadaşlar, çok güzel olmuş gerçekten.
    balıklarda güzel arkadaşlıkta,
    yahu bir şey dikkatimi çekti!
    takımlara o kadar para vermişsiniz, sahtelerede öyle,

ama söyle bir pense alamamışsınız,
    hala elle iğneleri çıkarmaya uğraşıyorsunuz, ALLAH
    korusun, bir kaza gelebilir başınıza,
    markayı boş verin, bu penseler laboratuvar mağzemesi satan medikalcilerde bile var.

her daim rasgelsin.

5. tosya7281

tosya7281 bilal ipek

Favori Kamış:
    lineaffe
    Favori Makine:
    shimano exage 6000
    En İyi Avı:
    ????
    tebriklr çok güzel av olmuş

6. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Çok güzel bir av organizasyonu. Videolarda harika...:):):)

Av bayağı hareketli geçmiş aslında. Şu atçek zevkini gündüz gözüyle bir ben tadamadım. :) Savagear orange 9,5 cm ne kadar limit altı balık varsa toplamış gelmiş. :)
    Nice keyifli avlarınız olsun. Çok güzel örnek görüntüler. Nicelerini, limit üstülerin çok olduğu videolar da çekesiniz. O kadar çok piknik eşyasını nasıl götürdünüz şaşırdım. :) Kurt köpeği de çok renkliydi. Birkaç tur daha binsin öğrenir motor sürmeyi. :D Çok keyifli, çok renkli rapor için teşekkürler tüm ekibe. :)

7. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Tebrikler arkadaşlar çok keyifli bir macera olmuş, ben en çok mangal ve çay olan kareleri beğendim:D

8. rastgele05

rastgele05 BÜLENT TOSMAK

Favori Kamış:
    micthell privilege 4.30
    Favori Makine:
    balzer metallica 760 br
    En İyi Avı:
    1 1,5 palamut
    Tebrikler Hakan videolara ve fotolar büyük bir zevkle ve imrenerek baktım. Çok güzel av yapmışsınız çektiğin kuzu Özkan'ı bile korkutmuş ki sakinleşsin diye balığı gölde gezdirmeye başladı birde gece kaldınız mı kaldıysanız turna için ne tür olta salladınız hafta sonu belki bizde gece kalmayı düşünüyoruz gece rapala iş yaparmı

9. rmznaydgn

rmznaydgn Ramazan

En İyi Avı:
    70 cm TURNA
    tebrikler :)

10. tehlikeli_29

tehlikeli_29 abdüssamed

Hem boğaz hem de göl havası size bütün güzellikleriyle bayağı iyi gelmiş tüm ekibi tebrik ederim *** bütün avlarınız böyle daim olsun.

11. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    teşekkürler mustafa, görüntü ve videolarda özkan abinin payı büyük.
    özkan abi eline sağlık, gerçektende geç oldu güç olmadı ama dakikalar bitmedi balığı 3 dakikada kıyıya kadar getirdi 5 dakikada karaya çıkarttık :D
    emre merhaba,

kendi adıma konuşacak olursam sermaye makinalarda. diğerleri fasafiso, 3,5 liralık silikon sahte ile yakaladım çoğu balığı, birde dandik dediğimiz rapala, eski bir rapala takılsada üzülmeyeceğim bir rapala idi, pahalı sahteler denemeden önce suyun içinde takılabilecek yerler varmı diye denemeler yaparken kuzu geldi.

berkan abi merhaba,
    köpekli sahne bizi 5 dakika yolumuzdan etti ama eşsiz karelere yakaladık. hele kurt varya tam atıl kurt pozisyonunda,
    levent abi merhaba,

abi hiç gaza geldim deme, sizin balığa gitmeniz için gaza gelmenize gerek yok. bizi vebal altında bırakmayın. samsunda sezon açılmadı deyip civar illere koşturan emek verip trofeleri yakalayan sonrada bizi burada gaza getiren bence sizdiniz.

avlarınız daim olsun. herşey için teşekkürler

12. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    yavuz abi merhaba,

özkan abi doğru söylemiş, sizin yakaladığınız trofenin yanında bizim ki kuzu kaldı :D
    avlarınız daim olsun esen kalın.
    bora bey haklısınız, eleştiriğe açık biriyim. daha önce bunun sakıncalı olacağını düşünememiştim. foruma yükleyinceye kadarda sakıncalı olduğunu bilmiyordum daha dikkatli olurum.
    teşekkürler mehmet abi,

gerçektende doğada dinlendik, hele gece orkestra vardı. sabaha kadar takıldık onlarla. haski olayında bir çok kişi sizinle aynı fikirde, trajıkomik bir durum.

esen kalın.
    biz teşekkür ederiz. gerçektende keyifli bir gündü.
    ibrahim abi merhaba,

şimdiye kadar gittiğim en kirli piknik alanıydı. su ise insan oğlunun bu acımasızlığına savaş açmış gibi berrak ve temiz,

arkadaki köpeye birşey diyemiyeceğim gerçektende korkmuş gibi hiç kıpırdamıyordu ama sizi temin ederim öndeki kurt halinden memnundu, merkaını heycanını hiç yitirmedi. ışıklarda park helinde dururken araçların aynalarını kokluyor cevresini kontrol ediyor vs vs. koruması ve güvenliği olmayan bu tür vasıtalarla hiç bir canılının taşınması doğru değil diye düşünüyorum. ama adamın ne amaçla gezdirdiğini ne yaptığını bilemeyiz. belkide iyi birşeyler yapmak istedi. niyeti iyidi. ama 2 köpek birden olması gerçektende düşündürücü.

yorum için teşekkürler esen kalın

13. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    hasan merhaba,

senin elinde çok lezzetli, yağtığın o kanatların tadı halen damağımızda,

umarım bir gün hep birlikte tekrar yaparız.
    murat bey,

genel olarak gittiğimiz göllerde ya kazıklar oluyor, ya su bitki örtüsü oluyor. o nedenle dalarlı sahte yada kaşık türü çok kullanamıyoruz. her avlağa göre sahtemiz mevcut. sadece turnaya has sahtleler, levrek ve turna için sahteler, levrek ve lüfer için ortak kullanabileceğimiz sahte çeşitleri var. resimlerden ve paylaştığım sahtelerden bu durumu anlamanız çok güç fakat özkan abideki sahte çeşiti bu forumda sayılı kişilerde vardır. gerçektende 10 numara sahteleri var ayrıca sahtelerden 1 tane yok 3-5 tane yedekli şekilde var. doğru bir yol izliyor çünkü sahteler gün geçtikçe pahalanıyor.
    tavsiye için teşekkürler, takım çantamızda bulunduruyoruz. o an hernekadar güvenlik için istemiş olsamda baktımki sadece ağzının kenarında takılı bir hamle ile çıkarttık. sahteyi yutmadığı için penseye gerek kalmadı.
    bilal bey teşekkür ederiz.

14. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    volkan abi merhaba,

Savagear 4play orange 9,5 cm dalarlı gerçektende çok iş yapıyor boyunun küçük olması sebebiyle belki limit altı balık almıştır. özkan abi daha iyi bilir ama o sahte ile levrek ve limit dahilinde turnalar aldı.

cahit abinin fiat fiorinosu var, bagaj ve arkada üçlü koltuk kamp malzemeleri ile dolu, aklıma gelen başıca ekipmanlar,masa, sandalye, şemsiye, buzdolabı, mangal ve müştemilatları, dahada varyani :D

artçı diye bir tabir var. arkadaki köpek harika bir artçı virajlarda o köpeği görmeliydiniz.

dileklerin için teşekkürler, sizinde avlarınız daim ve bereketli olsun.
    isa abi merhaba,

o anlar okadar keyifliydiki foto çekmek bile aklımıza gelmedi diyebiliriz. özkan abi bir ara basmış deklanşöre sonrada poz verdik.

teşekkür ederim. esen kalın
    bülent abi merhaba,
    video ve resimlerde özkan abinin emeği büyük.

son balığımızı 21:30 da aldık. gece avlanmaya devam etmedik. tüm avlarımızı spin üsülü avladık. herkezin işine yarayacağını düşündüğümüz için kullandığımız tüm sahteleri foto ve videolarda paylaştık. iş yapan sahteler orada, daha önceki tüm avlarımı rapala yani sert sahte ile yaptık. silikon sahtelerim ilk defa iş yaptı. ilk kez balık aldım.

foto ve videoları tekrar incelemeni tavsiye ederim. çok pahalı sahteler değil.

15. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    abdüssamed merhaba,

hafta sonu yapacağımız bu organizasyon için cuma akşamı malzeme almaya gittim. akşam ufak bir boğaz havası almıştım. hafta sonu ise göl havası ayrı bir zevkti. renki bir av oldu.

seninde avların daim ve bereketli olsun

16. erdemutuk

erdemutuk Armağan

Favori Kamış:
    Penn regiment,ShakespeareUglyStikCustom
    Favori Makine:
    Penn Conflict,DAMQickRetro,SproZALTARCXS
    Güzel muhabbetler, güzel yemekler, keyifli bir av.
    En kötü gününüz böyle olsun.
    Sağlık ve muhabbetle kalmanızı dilerim.
    Rastgele.

17. ozkan79

ozkan79 özkan

teşekkürler üstad.

bakıyorum turna raporları ençokda başkentlilerin dikkatini çekiyor :rolleyes:

18. maxcady

maxcady onur

Tebrikler.

19. ozkan79

ozkan79 özkan

sizede tebrikler Onur bey,

Avartarınız güzelmiş.

20. koate

koate Baybora TUĞRUL

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 240
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500FB, Okuma Octana OT-30
    En İyi Avı:
    gümüş balığı, 4 cm
    bir 4play eksik alıp kepçe de alaymışsınız yav.. Yeminle 3. dakikada kapattım videoyu. yazıktır balığa da.. bizde de :D