Göl Havası İyi Geldi..

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında shadowpane tarafından paylaşıldı.

1. alidag

alidag alişan

Hakan abim tebrikler :) Öncelikle gerek av öncesi fotoraflarla ve güzel av videolarıyla çok keyifli bir rapor olmuş elinize sağlık , videolardanda av esnasında ne kadar keyif aldığınız belli :) Beni sevindiren 2.konu ise seni burda görmek o LST canavarı Hakan abi turnacı olmuş ya ... :D Ben Alişan hobbyrcden bilmem hatırlarmısın :)

2. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    bora bey merhaba,

kepçe almamamızın sebebi şimdiye kadar hiç gereksinim duymamamız, ama kışa doğru sanırım bir tane edinmemiz gerekecek,

3. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    alişan merhaba,

seni ve çılgın kardeşini, aynı zamanda pist köşelerindeki kamplarımızı, ekmeğimizi suyumuzu paylaştık, omuz omuza ter akıttık, o günleri unutmak mümkün değil.

ali turna ile esasında çok fazla işim yok, boğazda balık az ve nazlı olması, levrek ve kalkan verimli sezonun bitmesi insanların plajlara doluşması, alternatifim azaldığı ve spin tecrübemi arttırmak farklı avlarda tecrübe kazanmak amacıyla arayışlarımız sonucunda turna ile tanıştık. tavsiye ederim tutması zevkli bir balık. sizin oralardada eşkina var biraz araştırmanda fayda var.

avların daim olsun, esen kalın.

4. alidag

alidag alişan

Abi açıkçası hatırlamazsın belki diye basit şekilde yazmıştım çok mutlu oldum bunları unutmamana inan bende ettiğin yardımları hiç bir şeyi unutmuş değilim o yarıştan öncesi cumartesi günü açlıktan ölmüş haldeyken benzincinin ordan alıp bize getirdiğin tostları yarıştaki yardımlarını lstnin arkasına taktığın şeyler :)D) hiç birini unutmadım :) Bizim burda eşkina karagöz mırmır kefal istavrit ,çok seyrek lüfer vs alıyoruz mevsimine göre gelirsen bir gün meraya gidelim ama verim olarak boğazın 100de 1 maalesef.

Gelelim turna konusuna şöyle söyliyim revo ve 8ieght benim için neyse turnada odur balık tutmak ve turna ayrıdır bende varolan her fırsatta terkosa gitmeye çalışıyorum arada boşluk olursada turna dışı balıklar kısaca hayatım olmuş turna :D Boğaz balıkçılığınada çok merakım var sağolsun tft ekibiyle 1 kez avlanma fırsatı buldum ve çok keyifliydi eğer bir gün mümkün olursa bu seferde omuz omuza olta atalım isterim çok tecrübeli değilim boğaz konusunda bilgim var pratiğim yok eee yardım edersen senden öğreniriz yine birşeyler :) son olarakta o çılgın kardeşim hala yaverlik ediyor bana balıktada :D

5. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    alişan, kaanın araba sürşü aklıma geldikçe acaba olta atması nasıldır diye düşünmeye çalışıyorum ama bir sonuca varamadım. kesinlikle çok hızlı atçek yapacağına eminim.

boğazda herzaman avlanıyorum. yaklaşık 2 aydır gitmiyordum fakat arada bir çıkartma yaptık işte. zevkle birlikte olta atarız. palamut yaklaşınca haber veririrm. palamuta deneriz. onda kurşunlar birazdaha hafif oluyor.

6. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    alişan, kaanın araba sürşü aklıma geldikçe acaba olta atması nasıldır diye düşünmeye çalışıyorum ama bir sonuca varamadım. kesinlikle çok hızlı atçek yapacağına eminim.

boğazda herzaman avlanıyorum. yaklaşık 2 aydır gitmiyordum fakat arada bir çıkartma yaptık işte. zevkle birlikte olta atarız. palamut yaklaşınca haber veririrm. palamuta deneriz. onda kurşunlar birazdaha hafif oluyor.

7. Esox

Esox Sedat Demir

Favori Kamış:
    Cormoran Bull Fighter 180 5-25 gr **Caperlan Illicium 10-30gr 240
    Favori Makine:
    Daiwa Regal 3000 5İA
    O Köpekler ne öyle ya harika :D

Maaşallah turnalarda çok güzeller tebrik ederim bizlerede kısmet olur inşallah :)

8. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    amin sedat inşallah daha büyükleri nasip olur. ama siz siz olun hazırlıklı olun :D