yaw arkadaşlar beni yer stresi sardı bi anda.. kalabalık bana ters.. ne yapıyorum ben? yoksa diyorum cuma güzel güzel uykumu alsam, cumartesi sabahı da her zamanki gibi boğaza mı gitsem?? bilemedim ki idk
Emin köprü sabaha karşı da dolu oluyor mu? mesela sabaha karşı 3-4 gibi gidilse yine de yer sorun olur mu?
Abi dedigim saatte yerin hazir nie stres yaptinki? Soz verdin caymak yok ona gore. 3-4 gibi yer bulma ihtimalin var ama yine en iyi yerler dolu olur.ama yer vardr. Abi sen dedigim saatte gel
Selam arkadaşlar, konu başlığınız hayırlı uğurlu olsun.. Herkese keyifli paylaşımlar, bereketli avlar dilerim..
Tünaydın arkadaşlar İstanbulda parçalı bulutlu bi gün hakim yağış yok an itibariyle galata raporum av devam ediyor.Klasık yemlı takıma iri istavrit ve izmarit geliyor.Tek tük çinekop devam edıyor.her zamanki gibi yer yok. Balık bol hava guzel iş köprü arasında mekik dokuyorum Golden Horn Fıshıng Team akşama koprude görüşürüz.
emin sen cok fenasın valla yarın aksam cıkıcaktım yanı dıyorsunkı kılıfından kurtulda atla gel guray dıyorsun valla