Ben öyle bişey demedim bu senin içindeki şeytanın sesi müvekkillerle görüşüyorum şuan üstüm balık kokuyor daha benı ne kadar rezil edicen balık aşkı
bu akşam ve yarın aksam gelsem cokmu yorulum dıye dusunuyorm normal sartlarda yarın aksam dusunuyordum gelmeyı erken gelrm hemde yarın gelırmısın yne emın sormama gerek yok gelırsın kesınde adettendr soralım yıne
bende benm balıgımla ılgılencem sabah buluscaz aksam üstü 16:00 gbi o eve ben balıga gtcem olay budur ama sen bılırsın..hihi
İzmariti görebilmek ne güzel.. ne zamandır kayıplarda boğazda.. bayılıyorum o mübareğin kafa atarak gelmesine..
Aynen abi ya izmarit tutması çok zevkli.eskıden koprude palamuta atardık çınekopa atardık ona atardık baktık yok ızmarıte donerdık kovayı doldurur donerdık.Her zaman gunumuzu kurtaran balıktı.çok bol çıkıyordu.ıkı senedır koprude kendısını goremedık bıle ama bır aydır koprude guzel av vermeye başladı çinekop sevdasında oldugu ıcın herkez ızmarıte atan pek yok. ama çinekop göç etmek uzere artık ızmarıte dener herkez inşallah geçen senelerdekı gıbı izmarıte cok yuklenmezler.Çünku tutması çekmesı en zevklı balıklardandır.Sularımızda hep var olur inşallah
Yer.Galata Yem.Hamsi-istavrit Sezonun başında kendime verdiğim sözü tuttum 1000. çinekopumla sezonu kapattım. Kardeşimle beraber toplamda 70 çinekop 1 kilo istavrit izmarit aldık.1000. Çinekopumu herseneki gibi saldım.ve sezonu kapattım.Artık mırmır eşkina karagöz levreğin peşinde olucam.reeling
Tebrikler Emin.. Dün şirkette çok yoğun bir gün geçirdim, çok da uykusuzdum, eve geldiğimde gece avını düşünerek 1-2 saat uzanayım dedim, tam 14 saat uyumuşum.. bugün saat 11:30 gibi uyanabildim (az önce).. gelemediğime çok üzüldüm ama yapacak bişey yok artık
Dün Galata çok bereketlydi bende 35 tane sarıkanat ve birazda istavrit aldım reeling balklar ve görüntüler çok güzel tebrik ederim