cumartesı akşamı için varmı plan arkadaşlar,abilerim? haliç ıcın tekne etkınlıgı yapalım dıyenler el kaldırsın cumartesı aksamı ıcın
Tüm marmarada ( bogaz ve haliç hariç ) Sarayburnundan itibaren Yenıkapı Kumkapı Zeytınburnu K.çekmece yalnız galatadada çok var ama sadece çarpmaya geldiğini gordum nadirende kurta
değişiklik iyidir isa abi.yine dönüp dolaşıp gelcegımız yer kopru. biraz balıgı bırakıp adranelin istiyorum bir iki ay yine sıkılınca mekanımıza döneriz
Tanismak cok isterim isa abi. Ama bogaz degilde marmara kiyilarinda avlanmayi dusunuyom.yinede bakariz kartallarla tanismak isterim
merhaba , bayağıdır heveslendiğim ama gidemediğim galata avına cuma akşamı kısmetse gideceğim. BU seferde kar fırtınası gelecekmiş. Yeterki yollar açık olsun. Köprü boş olur belki bu sayade , bende rahat rahat takılırım .
Berkan abi o civarlarda cikiyor.Yeterki bi iki kere denemek sart.artik insanlar bakiolar merada kimse yok o zmn balkta yoktr kesin gibi bir yanilgiya dusmusler.Kalablktn sikyt ediyoz ama kalablga bagimli olmus durumdyz.Kimsenin ewe bos donmeye tahammulu kalmamis.deneme yanilma yontemi ile bircok mera bulablrz ama garantici olmusuz artik
Ölümüne balık tutuyorlar yani Gözümü kararttım bakalım. Yollar açık olursa cuma akşamı istikamet köprü . Yer yoksa unkapanı köprüsü .
Hiç uğraşma Özkan, direkt Unkapanına git derimreeling Yer bulsanda sağına soluna bakıp huzursuz olman kaçınılmaz olacaktır
Özkan abi artık gönül rahatlığıyla galataya gidebilirsin istediğin yerden salla oltani bomboş ) ama denize uçarsan karışmam bu havada balık tutmak ac bı aslanın kafesine girmekle eşittir yerelde
Şu an o civarda mırmır olduğunu pek sanmıyorum Emin. Halihazırda tutulduğunu gördüysen ben de şaşırırım ve sevinirim ama oraların mevsimi haziran-kasım gibidir maksimum. Yine de bir hayat görürsen haber edersin, mırmırı severim (profil resminden de anlaşılacağı gibi)