abi iyi güzel diyorsunda amatorden 1000 tl alsan bu sefer adamlar 1000 tl yı cıkarmak için bırak çarpmayı dinamit patlatırlar dinamit haliçten kayık kiralayıp gıdelım kopru dıbınde avlanalım bu akşam ne dersin Kaan abi?
Patlatamazlar bir şey, denetim olacak, balığı satamayacaksın, her sahilde 2-3 memur duracak Para veriyor olsak düzelir ancak demek istedim. Tabi ki para işi mantıklı bulduğum bir iş değil Gece gideceğim Emin ben bir arkadaşın arabasıyla, sanırım daha sonra yapabiliriz onu... Ama mutlaka yapalım.
yapalım Kaan abi mutlaka. Abi ya bu ınsanlar para vererek adam olmazlar ya. 3 sene once gonullulerın kurdugu dalgıclar temızlık yapıyordu galata cıvarında adam yukardan dalgıça kurşun atmaya başladı.siktir git pezevenk falan bagırıyor.abi ne yapıyorsun dedık herıfın cevabı bu. o şerefsız dalgıc oltalarından balıkları çalıyormuş.Yıkıldım bu laftan sonra herıfın işi gucu yok tuple bılmem kac metreye dalacak o kadar emek masraf senın kıcı kırık 3 kurusluk balıgınımı calacak.pes fıkra gibi ya pes
Balık çalıyor tabi hahaha... Bunu yaparken de o keskin iğnelere elini takmıyor, yüzünü gözünü takmıyor, sen tasma atarken sokmuyorsun adama iğneyi. Sanırım çelik eldivenle dalıyorlar... Bu dalgıçlar adam olmaz. !!!
Ben de zannetmiyorum onların boğaza yayılacaklarını, beceremezler ki orda balık tutmayı.. yapabilecekleri kıraça zamanı kıyıdan yavru toplamak olur ancak.. onlar kolay av peşinde, oysa boğaz sadece sefa sürdüren değil cefasını da çektiren bir yer, boğazdan birkaç kere eli boş döndükten sonra aç çakallar gibi köprüye dadanmaya devam ederler..
OkudukLarım karşısında şok oLdum dumur oLdum.. ama gaLatadaki o acınası insanLarada bu yakışırdı zaten demekten öteye geçemedim.. Rabbim Affetsin
ÇanakkaLede Çarpışan YiğidoLarın kanı var benLigimde.. kabiLe degiL Tabur geLse farketmez.. süpürürüm her türLü meramdan
sor bakalım babasının çanakkale'de ne işi varmış 1.atatürk'ün sözünü sakınmayan lider olduğunu gösteren tokat gibi sorudur, şöyle bir diyalogda geçtiği rivayet edilir; cumhuriyet'in ilânından sonra istanbul'da bir resepsiyon verilir... tüm dünya ülkelerinin elçileri ve ateşeleri de davet edilir... davet güzel bir şekilde devam etmektedir fakat ingiliz ateşesi olan binbaşının bakışları mustafa kemal'in gözünden kaçmaz... bütün davet boyunca kendisine dik dik bakmıştır ve bakmaya devam etmektedir.... ne olduğunu öğrenmek için yaverini gönderir, yaver mustafa kemal'e şöyle der: - paşam kendisine neden ters bir tavır takındığını sordum, o da bana mustafa kemal'in çanakkale'de babasını öldürdüğünü söyledi... bunun üzerine mustafa kemal şöyle der: - git sor bakalım babasının çanakkale'de ne işi varmış? ßenim meramda ne işi var derim...
uLubatLı Hasan oLurum.. Gaffar OKKAN oLurum.. ßu memLeketin sahipsiz oLmadığını anımsatır meramıza dadanan isyancıLarı Denize gerekirse tek Yürek oLarak dökerim eveL ALLAH.. şaka geLiyor dimi.. rumuza dikkat )