Emin her sabah senın raporu okumaya alıştık sende gıtmeyınce yazan pek olmuyor gorunuste bende gıdemıyorum haftasonuda sınav var ama bır sekılde cumartesı aksam ımkan bulursam gıderım halıce galataya bıryerlere dıyelım ama sende gelırsen tabıkı
Napalim cinekop sezonunu kapadim.eski meralari yoklucam yakindir raporlara baslarim hava cok soguk ondandr uc kisilik bos yer Gel berkan abi ayarlarz biyer.ne yalan soylim ozledim izmariti
Merhaba Emin, nasılsın 100 mesajı aşmışsın kısa sürede, hoş bu aralar bizde fazla girme imkanı bulamadık, ortalık biraz karışık Nice 1000'lere diyorum, sağlıcakla kal
Gurubunuz hayırlı olsun,İsa abinin dedigi gibi 1000 lere 100.000 lere inşallah naçizane düşüncem gurubun adı türkçe bir isim olmasıdır.
valla ne yalan söyleyeyim haliç in ingilizcesinin bu olduğunu bilmiyordum ben ilk başta horn u çevirdim boynuz çıkınca şaşırdımda ne alaka diye. sonra golden horn diye çevirince haliç çıktı
Osmanlidan beri altin boynuz die hitap ederler halice.Haritadan bak boynuz gibi duruyor halic her nekadar altinligi kalmasada on sene onceye bakarsak eh yaklasiyor altin olmaya.bu arada dun galata cok iyi cinekop yapmis.Masallah diyelim.Kardesim orda suan yer yokmus ama yine cok bereketli,gideceklere duyurulur.
Abisinin kardeşi çinekop sezonunu kapattım.Bunu fırsat bilen kardeşin nispet yapar gibi çinekoplarla geldi Neyse kendı tutugum balıgı yıyemıyordum bari kardeşimin tuttuklarını yerım artık 26 cm benım kımseye vermem galata her zamankı gıbıydı yıne güldürüyor adamı ama çinekop saat 17.00 başlıyor. Kardeşim sabah 7 de gitti yer bulmak için 10 saat mal mal bekle sonra ıkı saatte bunları tut.eee koprununde zorlugu
owww süper balıklar meydan kardeşine kaldı desene artık bu arada afiyet olsun ne lezzetlidir o paşa şimdi :thumb:
napalım benım dönüşüm muhteşem olacak kardeşimin tahriklerine gelmicem yarın akşam suprız bır av yapabılırım.Çinekop gıbı bol olmaz ama birtane gelse yeter bana
bunları gorunce bana krız gelıyor emın sana oldugu gibi yoklamam lazm bır sekılde koprude yer bulabılırsem bırde yarın aksam haberleşelşm..