. Erikli... diye niyetlendik ama dur bakalım. Allah izin verirse elbette. Cumartesi gibi olursa ,işimiz yaş... İzmarite devam. Ama hava iyi olursa Çipura Levrek MırMır,
hanım tava yaptı yagda hamsi gibi.. Balıgın tatdı ise gecen sene galatada baya bi istavrit ve izmarit tutmuştum iki yogur kovası ısgara yaptım bide onları ıstavritin dadına bakan izmarite dönüyordu. ben ce izmarit istavrit ile hamsi tadı arası bir balık.. Tarkan he bide mangal da pişirir ken mangalı kızartıp yaglayın ondan sonra balık ları dizin
mesajını sonradan gördüm Erikli dedigini Ben hersene Uzunkum'a giderim bir bagın varmı oray ile emekli olunca yerleşmeyi düşünüyorum İBRİCE taraflarına inşalah seneye emekliyim Bir ayagım protezli Diz altından yok .. buna istinaden emekliyim yani .. Bibilgi verirsen çok sevinirim Tarkan
. Anladım, Herhalde Yağda denerim ilk olarak, Umarım tadını beğeniriz de tutmaya devam ederim. Çünkü avlaması çok keyif vericiydi...
. Emeklilik işine sevindim. Erikli , Değerli Dostum BOĞAÇ'ın memleketi, orada yazlıkları var. ( Çaparisi uçuşan arkadaş ) En doğru bilgiyi O verecektir. müsait bir zamanda Siteye girdiğinde söyleyeceğim Sana bilgi verecek.
. gene aynı sayfada cevap yazmıştım Ercüment. http://www.balikavi.net/forum/showpost.php?p=335969&postcount=49
Bilgi için teşekkürler Buraları bildiğinize göre ben de sizinle bir avlak bilgisi paylaşayım: Gömeç'e gelmeden Pelitköy altında Bağlarburnu sahiline inerseniz tam burundan inanılmaz levrek alıyorlarmış. Tabii mırmır ve lidaki de... Henüz gidemedim ama ilk fırsatta iki yerde de şansımı deneyeceğim. Bilgi için tekrar teşekkürler...
Ne bileyim Tarkan bey ,birden elli kiloluk yazısını görünce, gözümün önünden sirkülerin ilgili maddeleri geçmeye başladı da...
sagol tarkan cevabı bekliyorum.. bidonu doldura madık..ama doldursa idim genelde mahalleye dagıtıridim.. benim yaşadıgım mahallede balık sesonu boyunca balık alamayan insanlarvar alsalarda tadımlık alıyorlar. bentaşrada yaşıyorum o yüzden insanları sevindirirdim.. büyük aparmanlarda selam vermeden yaşamadıgıma seviniyorum bu yüzden
. Yok yok işin şakası elbette,zaten o kadar balık almak için her balık yaklaşık 100 gr gelse,500 adet tutmak lazım ki 50 kg yapsın, en fazla 15~20 tane balık vardı.