anam anam anam ....bütün gün kulaklarım neden çınladı belli oldu ...siz muhabbeti ilerletmişiniz...bu arada Erikli ile ilgili bilgi arkadaşa bilahare veririm...bu hafta sonu bi aksilik çıkmazsa Tarkanla levrek kovalıycam...
Kovalamayacaksın Boğaç arkadaşım, tutacaksın. Bu çapari olayı seni çok sarstı anlaşılan, herşeyin peşinden koşup kovalayasın mı var ne?
sorma ablacım yaaaa...ben senelerdir teknemle o da yazdan yaza avlanırken kış ve de kıyı balıkçılığına merak saldım ...ama gel görki bir türlü olaya uyum sağlayamadım ...kıyıdan şimdilik onlar kaçıyor ben kovalıyorum ...olayı çözücez elbet ya da en kötüsü ist.da da bir tekne alıcaz ...yazın porsiyonluk mercanları karagözleri çek gel burda izmarit peşine düş ...terrrrrsss ablacım tersssss
Seni burjuva balıkçı seniii İzmarit deyip küçümseme, onu da bulamayıp istavrit peşinde koşacağın günler de olacak.
. Boğaz'da teknesi olan bir arkadaş buldum. Elveda Boğaç.... Şaka Şaka , Haftasonuna ev ziyareti programı varmış...
. Abı hafta sonu hakikaten ev ziyareti yapacakmışız. Üstelik misafirliğe gideceğimiz ev nerede biliyormusun? Güpınarda. Şansa bak. yarımsaat izin verirlermi acaba , hani bi balık tutup gelsem...
lüfere at muhakkak o zaman...izmariti yem yap...senin lüferlerle benim levrekleri birleştirip ziyafet çekeriz
. Hani kısmet olurda çıkabilisem mutlaka dediğini yapacağım. Önce bir kaç tane İzmarit yakalayıp akşam üzeri güneş batarken de Lüfer'e kısmet diyeceğim... İnşallah Sen döndüğünde de ne olursa olsun güzel bir ziyafet mutlaka yaparız.
slm bu arada ben her akşam ordayım genelde .Lüfer namına tık yok.Bir sarı kanat aldım hepsi o ,okadar beklemeye... AMA daha önce tek tük alanlar oldu.