Doğru söylüyorsun Özkan,üç gündür bişeyler yazıp yazıp boşver deyip siliyordum.Burada kimin neyin peşinde olduğunu anlamaya çalışıyorum.
Fatih abi bohçacı kelimesinden nefret ediyorum artık. bunun sebebi ise haklı haksız yere insanlara ha deyince yapıştırılıyor olması ağızda sakız olmasının bu kadarı tiksindiriyor artık. Ve devamında bir sürü kullanıcı arkadaşımıza kıvılcımı körüklemek düşüyor . bu girişimleri görmek için konuya tekrar bir göz atabilirsiniz. Değerli balık değersiz balık yorumuna gelince bu ayrıştırmayı yapan zaten diline sağlık diye alıntı yapmış yazdıklarına Daha sorulan bir soruya cevabı ortadadır geride kalan sayfalarda var. Sorduğum soru ağrasif söylemlere teşfik etse dahi nezaketi yerin dibine sokulmamalı Hiç alıntı yapılmadan cevabsız kalsa daha kıymetli. 30 - 35 cm lüfer bu gün oltama takılsa yine bırakacağım bunun zaten alışkanlık olduğunu dile getirdim ve bölgemizde ağırlık hep iri kofanaların olduğunu vurguladım ama unutulmamalıki hiç bir zaman hiç bir forumdaşıma farklı kullanıcı isimlerim dahil 30 - 35 cm bırak 20 cm lik lüfer için ne bohçacı ne de katliamcı yakıştırmasını yapmadım yapmam da ortada bir tebliğ var orada ne yazıyorsa son nokta odur ama ben bir çoğu balık türünde o tebliği tanımıyorum vicdani sirkülerim daha ötede çünkü buda tamamen kişisel. Ben sizi iyi tanıyan ve şahsınıza saygı duyan biriyim hassasiyetlerinizi önemsiyorum sadece bu sayfanın başındaki yorumunuzu doğru bulmadım çünkü gerçekten kıvılcımı savurdunuz ve körüklüyenlere fırsat tanıdınız . Not : Kendi bilgi birikimim ile avcılığım yeterli düzeydedir kıyı avlarında bu bölgede , kimseye ispat sunmak gibi bir zorunluluğum yok tamamen kişisel kendi tercihime kalmış bir durum paylaşımda bulunurum bulunmam bu sadece beni ilgilendirir hiç bir kullanıcının bir kaç yorumu üzerine göre rapor veya bilgi aktarmam bu tamamen basitliktir içimden gelirse seve seve, aksi olası değil