Haber Türkten Ilginç Haber

Konu, 'Genel Konular' kısmında duyar tarafından paylaşıldı.

1. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    O zaman git sen de kardeşim, ak gecelere :p Neyse konu dağılmasın şaka bir tarafa, sorunlarımızı siyah ya da beyaz gibi uçlara götürürsek anlaşmamız mümkün değil. Grinin de varlığını unutmadan, üstümüze düşeni yapalım istiyorum sadece. Böyle bir şikayet varsa sorun da var demektir! Burada sadece "balık popülasyonuna" saygı için değil, tüm canlı-cansız yaşamına saygıda bulunduğumuz için varız. Sadece kendimizi ilgilendiren hassasiyetleri alkışlayıp, diğerlerine "tü kk" deme lüksümüz olmadığını bilmemiz şart.

2. cemal doğan

cemal doğan cemal doğan

Ben bir çözüm buldum;köprüdeki plaka harflerine göre trafiğe çıkmama diye birşey vardı bir aralar. bizde onu uygulayalım .
    Mesela ismi S harfiyle başlayanlar çıkmasın balığa.
    C harfiyle başlayanlar çıksın. (bence mantıklı şikayeti olan mahkemeye gitsin adını değiştirsin)

3. simendifer

simendifer Sennur

Bir önceki mesajımla birlikte değerlendirerek, konu hakkındaki çözüm önerilerinizi rica edebilir miyiz sayın empati? :):)

4. cemal doğan

cemal doğan cemal doğan

bu konuda şaka yapmayacağızda ne yapacağız. o haberi yazanlara şunu söylemek istiyorum. istanbul sadece jeep'i olanların değildir. memleketin bu kadar sorunu varken oltacıları haber yapmakta; gündem değiştirmek isteyen kalemşörlerin oyunundan başka bir şey değil.
    Habertürk bakın kardeşim işinize 8 aydır iş bulamıyorum nasıl güzel haber değilmi birde bunu değerlendirin sayfalarınızda. nasıl olur?.

5. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Ne güzel dedin adminim ;) Bak oltacılar şikayet edilince hemen feryad-ı figan etmeye başladılar değil mi? Oysa ne çok sorun varmış değil mi? Buraya gelene kadar kaç oltacı arkadaşımız, yol üstündeki sorunlar ile ilgilendi acaba? Şuraya olta balıkçılığını, çevreciliği ilgilendiren kampanyalar yayınlıyorlar, kaç kişi tıklayıp ta cevap vermeye tenezzül etti ki? Ha bu konuda şimdi bir-iki gün yazarız yine, hatta belki kargaşa çıkar, gidenler kalanlar olur, ama yüzde yüz eminim ki bu yazılanlar iki günde unutulur... Haa biz oltacılar da merak etmeyelim, kimse Habertürk' te yayınlanan bu haber ile harekete geçip, oltacılara yasak getirmek için kılını kıpırdatmaz :p Bakın keyfinize, nasılsa yarın yeni bir gündem çıkar yine bize :rolleyes:

6. simendifer

simendifer Sennur

Ehemmm öhöömm anlayamadım ben şu son öneriyi. :cool:

7. cemal doğan

cemal doğan cemal doğan

Çok güzel bir öneri değilmi S harfi yasak herşey sütliman.

8. simendifer

simendifer Sennur

Konu bu değil ki, konu baştan itibaren gelen çarpıklık. Yoksa biz kendi sorunlarımızı ya da haberde bahsi geçen şikayetlerde bulunanların sorunlarını dile getirmişiz, tepki göstermişiz ne fayda. Bilmem anlatabildim mi? Baştan bozuk olunca, sen sonrakileri istediğin kadar düzeltmeye çalış, bir noktadan sonra tıkanıyor zaten. Onun için hepsini birden içine alan bir çözüm önerisi rica etmiştim. Yoksa tüm bunların hepimiz farkında ve bilincindeyiz.

9. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Başından beri bu çarpıklıklara bizler sebep olmadık mı? Bu kadar vurdumduymazlık gün gelir bize de döner diye düşündük mü hiç? Yok öyle arap sabunu ile yıkanmış numarası yapmak! Hele hele farkında ve bilincinde olup ta yapmak daha da kötü değil mi?

10. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Ben istersem tekneden de atabilirim oltamı, kıyıya mahkum S ler düşünsün :D:D

11. simendifer

simendifer Sennur

E ben ne diyorum sabahtan beri, dediğime geldin yine. :) Başından beri ses çıkarmadıysak, böyle şikayetler etmeye de kimsenin yüzü olmamalı, herkes kendine sıkışacak bir yer bulsun sahilde, kimse şikayet etmesin diyorum. Kapiş? :)

12. cemal doğan

cemal doğan cemal doğan

Ha; anlaşıldı habertürke desteğin kaynağı. baştan desene ne uğraştırıyosun bizi be abla, seferoğullarındanım diye.

13. neo2400

neo2400 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma V system 270 - 10-30gr
    Favori Makine:
    Okuma Avenger 30
    En İyi Avı:
    İstavrit....
    Bu konu hakkında bende fikrimi söylemek istiyorum.Aslına bakarsak geçen senelerde bende Üsküdar sahilde gezinirken olta atan kişilerin dikkatsizce olta savurduğunu hatta birbirleri ile bu savurma meselesinden tartışmalar yaşadıklarına şahit oldum.Sanırım olay buradan başlıyor bi kaç dikkatsiz kişi bu şekilde tartışmalar yaparak ve asabi bi tavırla ordan geçen kişilere ters ters bakarak ve "ne geçiyorsun buradan başka yol yok sanki" edasıyla davranmalarından kaynaklanıyor.Biz bu işin zevk ve kurallar çerçevesinde tabiki doğayada saygı göstererek yapan kişileriz,bu forumda bulunan arkadaşlarımında bu şekilde özen gösterdiğinin farkındayım.Ama genel olarak bakarsak ortak olan söylemde hemfikirim,işi abartmamak kaydıyla o meraların herkesin yeri olduğuna oltacısıda gelicek,sabah sporunu yapan kişide vs...

14. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Aynı şeyi söylemiyoruz, ama sen öyle sanıyorsun:rolleyes: Atalım insanların kafalarına kurşunu, takalım bebelerin gözlerine iğneyi, devam! Daha da bir şey demiyorum, sen koca bir admin, ben gariban bir üye :eek: Sonra giderim yine bandır küldür :p

15. simendifer

simendifer Sennur

İyi de kurşun iğneden bahseden kim ki haberde? Boğazı seyredememekten şikayetçiler. :) Kimse olta atmayacak, herkes banklarda oturup boğazı seyredecek misler gibi, istenilen bu. Sen konunun neresindesin anlamadım. :) Bu haberde katılabileceğim tek şikayet, ancak bankların hoyrat ve düşüncesizce kullanılması olabilir. Bunun dışında geri kalanı, kusura bakılmasın ama salt bencillik. Yine ve bir kez daha ve tekrar ve bir daha diyorum ki, herkes kendine sıkışacak bir yer bulsun. :)

16. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
  17. simendifer

simendifer Sennur

Haber Cemal'in yazısından bahsetmiyor ama. :) Haber diyor ki; "de gidin başka yerde avlanın gözümüz sizi görmesin." ;)

18. cemal doğan

cemal doğan cemal doğan

Beni bulaştırmayın yoksa habertürkün sitesini iğrenç esprilerimle bombardımana tutarım kusmaktan bir daha hiç bir şey yazamazlar(ayrıca herşeyin farkındayımda deliliğe vurdum yoksa ben delireceğim)

19. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Niye öyle diyor haberde ?

20. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    sevil hanımın tarafındayım bu konuda. azıcık iğneyi kendimize batırmalıyız önce. ayrıca kimse sahilde olta atmak yasaklansın demedi ki, bu ne asabiyet böyle. sadece bir düzen getirilebilirmi acaba diye geçirdik iiçimizden. düzen kelimesini "duymak" bile bu kadar tartışmaya neden olduğunu göre o düzeni "getirmek" savaşa neden olur sanırım. cemal abi, gücenmek yok, o savaşta bende seferoğullarından olurum:) :)

haa derseniz "senin tuzun kuru, istanbullu değilsin nede olsa"... ben nacizane fikrimi söylüyorum.

Son düzenleme: 11 Mayıs 2009